דלתות פנים

rune7

New member
דלתות פנים

למדתי שיש הרבה סוגים עם מלויים שונים ומשונים. האם מישהו יודע להגיד האם יש טעם ללכת על דלתות עץ מלא או עץ סנדוויץ כמו בחזיתות מטבחים או שעדיף ללכת על דלתות פשוטות ממולאות פלקסבורד/HDF/אחר? האם יש משמעות לאחוזים (ראיתי מ-60% ועד 100%)? יש נגר שהציע דלתות עץ מלא (אני מקווה שאני והוא מדברים על אותו דבר) למרות שלא ראיתי כאלו באף חנות או פרסום. הצורך שלנו הוא בדלתות פרקטיות בגודל סטנדרטי (ויש הרבה כך שמחיר הוא חשוב מאד). יש ילדים קטנים, כך שהדלת צפויה לחטוף מכות וכיו"ב.

rune7

New member
חלונות

האם 3000 ש"ח זה לא הרבה לחלון כיס 110X120 קליל 7000 לבן/משי הכולל זכוכית טריפלקס 3+3, תריס הזזה שלב 8 אלומיניום מוקצף + רשת ? הציפיות שלי היו לכ-2000ש"ח לכל היותר. האם יש אלטרנטיבות טובות לקליל? ועוד שאלה בנושא, האם צריך לבנות בלוק 22 כדי להתאים לחלון כיס עם רשת ותריס? אין אפשרות לביצוע טוב גם עם בלוק 20?

בינא

Member
המחיר גבוה לחלון בגודל הזה ולכן...

מומלץ שתפנה למתקינים אחרים לקבלת הצעות מחיר. לגודל חלון כזה לא חייבים לבצע עם קליל 7000. מספיק קליל 1900 או 4500 או 4400.

רונס

New member
חלון כיס 4500??

rune7

New member
האם אפשר לקבל פרטים על מומלצים?

כמו כן, האם יש אלטרנטיבה משתלמת יותר מקליל?

בינא

Member
דלתות פרקטיות בכמות גדולה כדאי לרכוש

כולל הובלה והרכבה. רצוי שתפנה לסוכנים מקומיים שמיצגים את היצרנים בארץ כמו "דלתות חמדיה", "דלתות כרמיאל" וכוצא באלה (לא היבואנים ולא "פנדור") ותבקש הצעות מחיר.

yamin2

New member
יש המלצות לאנשי מקצוע לדלתות?

הייתי ב-2 חנויות שמשווקת את דלתות "פנדור" והמחירים יקרים מאוד..... יש פתרון זול יותר?

למעלה