דלתות פנים

איריסג

New member
מקווה שאני לא מציתה פה אש שוב...

אבל מבחינתי - בגזרת ה"חס וחלילות" - חס וחלילות גדול על אופן גלרי. יש להם דלתות נורא יפות בתמונות ואומרים שגם באולם תצוגה - אבל מנסיון של כמה וכמה אנשים קרובים אלי - כשמגיע רגע ההתקנה, מתגלה האמת הכעורה: המתקינים שלהם עושים עבודה על הפנים, והעובדה שיש מערך מתקינים נפרד מהחברה - גורמת לכך שכל צד (משמע - המתקינים והחברה המייצרת) משליכים את הרפש אחד על השני - והלקוח עומד חסר אונים באמצע, עם דלתות באיכות ירודה - ועם אף אחד שייתן לו פיתרון או ייקח אחריות. אנחנו רוצים דלתות צבועות בצבע אטום, לא לימינציה ולא לימנטו וכל ההמצאות האלה שמשמען הרבה אויר וטפט שמודבק עליו - והמלצות חמות קיבלתי מכמה גורמים על "דלתות לנדאו". טרם דגמתי אותן בעצמי, אבל מעצבת הפנים שלנו אמרה שיש לה נסיון מאד מאד טוב איתם - והלקוחות שלה מאד מרוצים מאיכות הדלתות ואיכות ההתקנה.

happy

New member
לנו יש דלתות פנדור

מאוד מרוצה. אבל הם אצלי רק חודש.

פיטנגו4

New member
אם יש כלב

אז לימינציה לדלתות שהוא נוהג לשרוט כדי לסמן שיפתחו אותן. אצלנו זה דלת המזווה, צלחת האוכל נמצאת שם. איריס - ציפוי לימינציה זה לא אומר כלום על מילוי . אפשר לימינציה איכותית על דלת 80% מילוי, ואז זו דלת איכותית, כמו במזווה שלנו. וגם להיפך - אפשר צבע מט על דלת חלולה במילוי קרטון.

איריסג

New member
התכוונתי לקומבינה הנפוצה שאופיינית לדתות

שעולות בסביבות 700-800 ש"ח למטר - הדלתות שנותנים רוב הקבלנים - שזה גם כוורת קרטון - וגם ציפוי טפט של אעלק עץ.... הדלתות שאנחנו מזמינים הן דלתות שיעלו משהו כמו 2500-3000 ש"ח לדלת - ועשויות עץ צבוע.

גוליגל

New member
המחיר הזה הוא מ"לנדאו"?

אלה בדיוק הדלתות שאנחנו רוצים - כ-80% וצבועות. תוהה אם גם זה, כמו תשומות בניה של שלד (ברזל...
) מתייקר עכשיו בטירוף.

איריסג

New member
דווקא מחירי הדלתות למיטב הבנתי

לא מאד עלו. אני יכולה להגיד לך שלפני שנתיים, כשעשינו סיבוב ממש ראשוני ובין השאר נכנסנו ל"פנדור" בדן דיזיין - על דלתות צבועות שלייף לק כמו שאנחנו מדברות עליהן - רצו מחירים דומים. כך שלא היו עליות מחירים ממש היסטריות להבנתי בתחום הזה (נו, גם זה משהו....)

Z ליאור

New member
פלקסבורד או עץ מלא ,לא פחות ...

צירי ספר, משקוף מעץ ליבנה רוחב 8 ס"מ (עניין של טעם ) משקופים עיוורים עץ אורן . בד"כ נגרים פרטים עושים עבודה מצוינת ,נגריות גדולות מאבדות את "הטא'צ" והכל בשיטת הסרט הנא. נכון לנגר פרטי משלמים 150 200 ש"ח יותר לדלת ,אך בד"כ התמורה בהתאם

מניסיון של חברים

עץ מלא עובד וכבד תוך שנתיים מיום שנכנסו לבית כל הדלתות בבית "שקעו" זא שכבר אין רווח בין הדלת לרצפה, וכבר כיוונו צירים כמה פעמים. למרות שאני בדכ בעד הנגריה הפרטית דווקא בדלתות אני ממש לא, ודוקא פה אני לא מבינה מה הבעיה בכך שיש סרט נע כשרוצים דלתות אחידות, כנראה שזה תלוי בסגנון הכללי של הבית אנחנו ממרוצי פנדור

למעלה