דלתות לכלבים

liortimor

New member
דלתות לכלבים

היי, כיום אנחנו גרים במשק והכלבלב רגיל לצאת ולהכנס כמה פעמים ביום (ההורים של אישתי מוציאים ומכניסים אותו לפי בקשתו... הסנוב... הוא רגיל להסתובב חופשי בחוץ מתי שבא לו....) בקרוב אנחנו עוברים לבית חדש עם גינה (וכמובן ללא השמרטפים), ולא הייתי רוצה לכלוא אותו כל היום בבית, אבל מצד שני הישוב מלא חתולי רחוב. מצאתי דלתות לחתולים עם מנגנון המונע פתיחת הלדלת ע"י חיה אחרת, אבל לא מצאתי בגודל/יעוד של כלב. הכלבלב בגודל של שוקי שכזה ... 20x20 ס"מ אמור להספיק לו בכיף, אולי אפילו 18x18 ... מישהו יודע איפה אפשר להשיג דלת כזאת עם מגנט עבור כלבים ? או למה אין כזאת ? אולי יש לכם רעיונות אחרים ? בתודה מראש ליאור

יש דלת כזו לפרפלסט - תבקש מחנות חיות שעובדת

עם פרפלסט להזמין לך. אני בזמנו דאגתי להזמין כזו לכלבים של חברה טובה שלי.

liortimor

New member
בעיה

היי, כמה שאני מבין זה אחד הדגמים שראיתי, הבעיה שלו היא שהפתח הוא 14סמ על 14סמ שזה קצת קטן מדי לכלב שלי ולא מצאתי יותר גדול... כמו כן לפחות לפי מה שראיתי ולפי מה שאמרו לי 2 מוכרים שונים - זהו דגם לחתולים (כלומר - אין להם עדויות לכך שכלבים מצליחים לתפעל את המוצר...) האם הכלב של חברים שלך מתפעל את הדלת בהצלחה ? בתודה שוב ליאור

liortimor

New member
הבהרה

אני מעוניין בדגם עם המגנט ככה שחתולי הרחוב לא יצליחו להכנס לבית, רק הכלב שלי... בתודה שוב ליאור

הם מתפעלים את הדלת בהצלחה רבה יש לה 3 כלבים

וכל אחד בגודל אחר. אחד לברדור אחד בינוני פודל מעורב ואחרונה חביבה וקטנה אמסטפית מעורבת עם בולדוג צרפתי... אין מגנט. הפתח בזה שהזמנתי לה הרבה יותר גדול מ14 ס"מ.

למעלה