דלק

asafsimchi

New member
דלק

מישהו יודע איזה דלק שמים ב GS ?

דמיקולו

New member
יש מי שחושב שצריך לקחת

300 מ"ל 96 + 450 מ"ל 95 + 250 מ"ל 98 ___________ (ערבב הכל) = 1 ליטר של דלק משובח

Moo Moo

New member
או שמן צי'פסים משומש....

זכור לי בריפליז הארלי שהצליחו להפעיל אותו ככה.

Hell ad

New member
אני חושב שזה היה איזה מסחרית

לא? שהם נסעו רק על שמן, דואגים לאיכות הסביבה וכל המסביב. או שזה משהו אחר בכלל...

דמיקולו

New member
לא לא לא, אתה מתבלבל

בריפלי טיגנו ציפס בשמן מנועים
, היה מוכן בספיייייד

ZolgaR

New member
גם אני זוכר מסחרית... נראה לי זה

היה פולקסווגן טרנספורטר, לא כמו של ההיפים, דגם יותר חדש הם סיפרו שבמקום לבזבז כסף על דלק ולזהם את הסביבה הם פשוט עוברים בית מסעדות שיש בהם שמן של צ'יפס והם אוספים אותו... וכך נוסע להם האוטו.

C O L T

New member
כל מנוע דיזל יכול

לעבוד על שמן צ'יפס משומש, או כל שמן צמחי נוזלי לצורך העניין. רק יש קצת בעיה להניע, לא יניע בחיים עם שמן, אז מארגנים מערכת שדואגת להעביר לסולר בכיבוי והתנעה, אחרי זה מעבירים לשמן ונוסעים חינם. יש כמה אתרים ברשת המסבירים איך ומה צריך לעשות. מנוע בנזין יכול לעבוד חופשי על כוהל או אפילו גז, עם שינויים קלים בלבד.

YLEE

New member
אפרופו מנוע גז

באוסטרליה 25% מהמכוניות (שלא לדבר על מלגזות!) נוסעות על גז! אפילו משאיות עובדות שם על גז. למה לא פה?

פה זה התחיל רק שיש רק איזה שתי

תחנות ...בעיה :) וגם הערכה עולה בסביבות ה - 15K . אבל צריכה להגיע לארץ (לא יודע מתי) טויוטה שמשלבת מנוע חשמלי וגז בעת ובעונה אחת. אבל תאמת אני לא בטוח שהיא תגיע לארץ ,דיברו על זה אבל בין הרצוי למצוי יש רווח ענק . כמו כן בארגנטינה יש שימוש של יותר מ 25 אחוז בגז בתחליף לדלק . כמו כן המחיר של הגז נכון להיום ...טוב לא ממש היום קיבלתי את הפלייר לפני חודש ... מדובר על 2.25 ש"ח לליטר .

למעלה