דלק בבקבוק ?

UdiM11

New member
דלק בבקבוק ?

מה דעתכם כדאי להחזיק בארגז או מתחת למושב בקבוק דלק לחרום? או שהדבר מסוכן?

סלח לי על הבוטות

אבל מי שנדרש לחסדי הבקבוק שעל גבו-חייו בהחלט בזבל... מה הבעיה לחשב קילומטרז´ או להסתכל על מד הדלק-למען ה´??

*Trinity*

New member
בהמשך לעניין הדלק...

אז ככה... הולך לי מיכל דלק כל יומיים בנסיעות ת"א רחובות. כל יומיים לבקר בתחנת דלק בשבילי זה ממש עונש!! שונאת תחנות דלק. שונאת מתדלקים לא נחמדים. שונאת לחכות. שונאת להוציא כל פעם 20 ש"ח במקום לשלם פעם אחת בכרטיס אשראי. אז למה לא להחזיק ג´ריקן מלא בבית? יש סיבה?

jackEN

New member
מה מפריע לך לשלם 20 ש"ח בכרטיס

אשראי? תנסי ותתעקשי - אין שום סיבה שלא יקבלו.

bw250

New member
גם אניכל בוקר יום יום קו ת"א רחובות

סתם סיבה להזדהות

gesus

New member
זה תלוי בך../images/Emo54.gif

אם נראה לך שאין סיכוי שניצוץ יצית את אדי הדלק איפה שאתה שם את הבקבוק אז לך על זה ותרשום לנו שבוע הבא חויות מהנסיעה עם פצצת זמן מתקתקת מתחת לתחת שלך.חוץ מזה אם אין לך חזות ערבית אז אף אחד לא ישאל אותך שאלות בקשר לבקבוק הזה. אני אגלה לך סוד קטן:אמור להיות לך מיכל רזרבי אז ככה שאין צורך לדאוג.

GSnoMore

New member
בעיות דלק

נסעתי היום לטיול על TRANSALP. לשמחתי ראיתי שיש שעון דלק ולא צריך לחכות לחרחורים ולעבור לרזרבי. יצאתי עם מיכל מלא לגמרי והשעון הראה מעל לסימן המלא. כך נסעתי למעלה ממאה קילומטרים ואז המחוג התחיל לדלג לכיוון החצי. לאחר נסיעה נוספת קפץ המחוג לכיוון האדום ואז התחיל מסע מריטת עצבים לחפש תחנת דלק בשבת. את 50 הק"מ האחרונים עשיתי כשהמחוג בתוך האדום אבל לא יציב - לפעמים למעלה ולפעמים למטה. תלוי בהאצות, הטיו, עליות, ירידות וכו´. במילוי השני התופעה חזרה על עצמה. המחוג לא ליניארי (אמין????). יש לצין שמדובר באופנוע חדש ולא ידוע לי על בעיה במד הדלק.

UdiM11

New member
בעיות דיוק בשעוני הדלק

לפני שהחלפתי את הKLE לגרנד דינק נתקעתי בלי דלק היות שהמיכל נשאר על מצב רזרבי וכידוע לך אין ב KLE מד דלק - מבאס ! בגרנד דינק המצב שונה, יש מד דלק דיגיטלי עם ריבועים ולפי המלצת היצרן,כשמגיעים לשני ריבועים צריך למלא דלק. מלאתי כבר פעמיים כ 6 וקצת ליטר . כנראה כל ריבוע מסמן כ2 ליטר . מה שנותר לי הוא לבדוק צריכת דלק מחוץ לעיר, אך זאת אוכל לעשות רק אחרי גמר ההרצה של 1000 ק"ת. לדעתי הפתרון עבורך הוא לטפל במד הדלק ובמקביל לבדוק צריכה ממוצעת ולהזהר לא לגמור את הדלק לפני שתגיע לתחנת דלק.

z is dead

New member
בדוק צריכת דלק לפי אופי השימוש

הכללי שלך ולאו דווקא רק בבין עירוני.

boldjos

New member
עד כמה שאני יודע אסור ! אלה אם יש

לך מיכל מיוחד לאיכסון דלק - זה מיכל שבתוכו יש מעין צלעות כמו ברדיאטור ומונע פיצוץ וניצוצות במהלך נסיעה (עם רעידות) הרבה משתמשים במיכלים האלה לנסיעות רחוקות בשטח על טרקטורון. לא נראה לי מתאים לאופנוע ובטח שלא נכנס מתחת למושב...

jackEN

New member
לא מומלץ

פלסטיק אסור - הבנזין ימיס אותו. זכוכית - פעם הוא ישבר לך. ואיך תסגור אותו? מיכל מתכת - איפא יכנס בדיוק? עדיף לחשב ק"מ. אני מאפס את הק"מ בכל תדלוק ויודע מתי לתדלק. בד"כ לא מגיע להעברה לרזרבי.

enigo

New member
בנזין לא ממיס בקבוקי שתיה.

בדוק. הנסיון. גם הסיכוי שהם יתפוצצו או ידלפו הוא די קטן (שווה להחליף את הבקבוק פעם ב. ליתר בטחון).לשאלה המקורית - אבל, זה יסריח לך את מקום האחסון, ויתפוס נפח גול למדי. אם אתה לא גר בערבה או באזור נטול תחנות אחר, אז בשביל מה? סע עד הרזרבי/נורית דלק ותדלק בתחנה הקרובה.

xfwind

New member
ומי יוציא את השד מהבקבוק?

א. בנזין זה מסריח. ב. אפשר לאפס ולחשב (כפי שכבר נאמר) ג. ב-XF יש לי שעון דגיטלי שיודע לסמן לי (בערך) מה המצב. ד. מוכן לנסוע על טראנס אלפ ולהיות מבולבל בענין הדלק. ה. 270 ק"מ על מיכל - מה רע?

Roadstar

New member
אפרופו דלק, שיטה נהדרת למניעת

גנבות... לפני שבוע לטרקטרון של חבר שלי היו כנראה סיוטים בלילה, מסכן לא הצליח להרדם, נמצא בבוקר בחניה של בית אחר במושב. מסתבר שניסו לגוב אותו אבל הצליחו לנסוע רק 200 מטר, כי נגמר הדלק...

ransnow

New member
לא נשמע כ"כ בטיחותי... וויסקי עדיף.

בשביל ליטר וחצי דלק, שווה להכיר וללמוד את הכלי ולדעת לחשב תדלוק/צריכה לפי ק"מ, כפי שנאמר. נראה לי שיש דברים יותר חשובים אם כבר שעדיף לקחת (מעבר לוויסקי): סט כלים מנימלי, לדרמן, בוקסת פלגים, פאסט, נורה ספייר, אפילו איזה ח.ע ופלסטר. אבל דלק?

למעלה