דלקת שקדים

Blueberry Kiss

New member
דלקת שקדים ../images/Emo10.gif

יש לי דלקת שקדים שכוללת שקדים נפוחים ומוגלתיים במקצת. ממש לא בא לי על אנטיביוטיקה עכשיו. יש משהו שאפשר לעשות? לקחתי כבר מיליארד פרוטקים, ויטמינים ומינרלים. שתיתי המון מיץ תפוזים, גרגרתי סודה (וזה פויה!) ואכלתי לימון שלם תוך כדי השארה שלו בפה לזמן רב כדי לנסות לנצל אותו לחלוטין. לא עזר. יש עוד עצות? אודה מאד לכל עזרה ועצה

ובכן יקרה וסובלת, צר לי..

אולם אם אכן את סובלת מדלקת שקדים מוגלתי כפי שציינת ( איך את יודעת שהם מוגלתיים? האם יש נקודות לבנות או משטחים לבנים על השקדים?) לא יהיה מנוס לצערי משימוש באנטיביוטיקה...צר לי... הסיכונים שבדלקת גרון חיידקית בעיקר מסוג "סטרפטוקוקוס" הינם גדולים לאין ערוך מהסיכון שבלקיחת אנטיביוטיקה. גרגור לימון, דבש, סודה לשתיה וכו' - יקלו קמעה על הכאב, אך לא יחסלו את "צמיחת והתרבות החיידקים" הסטרפטוקוקים מתרבים במושבות והסיכונים הגדולים ביותר הם בנדידתן של מושבות אלה למקומות קריטיים בגופנו: מסתמי הלב הכליות, הפרקים. לכן חייבת להיות הקפדה על לקיחת קורס שלם של אנטיביוטיקה אך ורק לאחר שמבוצעת תרבית מהלוע על מנת לדעת לאיזו אנטיביטיקה החיידקים רגישים. אם כל אי הנעימות - אנא חסכי מעצמך בעיות גדולות בעתיד - קחי בהמלצת רופא בלבד !!! קורס של אנטיביוטיקה, וחזרי אלינו בריאה ומאושרת. אגב - בימי הסבתות היו מקרים של מוות מדלקות גרון ודומיהן בשל שלא הייתה אז אנטיביוטיקה.

Blueberry Kiss

New member
תודה על העצה. אלך מחר לרופא..

כנראה שזה בלתי נמנע
וכן, אכן יש נקודות לבנות על השקדים. לצערי זו לא פעם ראשונה שיש לי את זה
ושוב, המון תודה.

Blueberry Kiss

New member
אוקיי, מרשם לאנטיביוטיקה יש...

מה כדאי לעשות וממה כדאי להמנע בעת נטילת אנטיביוטיקה? כלומר, חוץ מלשתות אקטימל במקביל

I Was Hoping

New member
לקחת חיידקים טובים

ולאכול כמה שיותר ירקות בשביל הוויטמינים והברזל, ולשתות המון נוזלים, להימנע מחלבי בגלל המגולה שיש לך בגרון - זה עלול לגרום לליחה. תה צמחים יהיה מצויין, ולהתרחק מהמזגן!

בקשר לנטילת אנטיביוטיקה

חשוב מאוד...: # לא לשתות אלכוהול בתקופת נטילת האנטיביוטיקה. # לא לעסוק בספורט מאומץ. # לקחת מתי שצריך בלי להפסיק באמצע,פן יחזור במכה יותר חזקה. # ולקחת את האנטיביוטיקה,אחרת אי נטילת האנטיביוטיקה ישפיע על איברים אחרים ויפגע בהם. יום טוב ובריאות מהירה.

Blueberry Kiss

New member
תודה רבה לשניכם ../images/Emo13.gif

אני אשתמש באקטימל כתחליף לחיידקים הטובים (גם טעים וגם נגיש, כי תמיד יש במקרר). אני לא יכולה להתרחק מהמזגן. החום יותר גרוע מכאב הגרון.

למעלה