דלקת ריאות

varui

New member
דלקת ריאות

שלום לכם אני כותב פה אבל אני לא יודע האם זה מתאים לפה! אני בחור בגיל עשרים+ לצערי כניראה מערכת חיסונית שלי היא לא תקינה לפעמיים אני יכול להיות חודשיים או שבועות בכל מיני שפועות ועוד אז כך סיפור שלי הוא מתחיל.... בתחילת החודש אני הגעתי למיון בקושי נשמתי ועוד כמה דברים רופאה חשבה שזה כניראה דלקת ריאות אבל אינה הורדה מין הפרק שזה יכול להיות בעיות של ויורוס שהוא היסתבכות לאחר שאני שוחרר הבית אני לקחתי תקופה טיפול אנטי ביוטיק והוא אכן עזרה לי נגד דלקת ריאות אבל סיבות העיקריות שאני הגעתי לשם מיכבן היו לי כאבים בחזה בצד ימין כאבים די חזקים לפני שבוע בערך אני היתקררתי ועוד הפעם הם חזרו אבל בתדירות הרבה פחות אבל חזרו ורופא שלי חודש אחרי אותה מיון הוא נתן לי צילום לרנגן לבדוק שהיא עברה דלקת ריאות ואני הייתי רוצה לדעת האם היא לא עברה היא יכול עוד הפעם להשפיעה על לב כי פעם אחרונה שהיא היית היו לי כאבים די חזקים בחזה ליד הלב?

דלקת ריאות

קשה לענות על שאלה כזו בלי לבדוק אותך. בכל מיקרה הייתי ממליץ לפנות לרופא על מנת לבצע בדיקות נוספות כולל לאיידס.

varui

New member
איידס שלילי

עשו לי בדיקת איידס לפני כמה שנים והייה תקין את הבעיה שאני סובל ממנה היא מגיל קטן!

למעלה