דלקת קרום המוח

עופר 42

New member
דלקת קרום המוח

יום חמישי שבוע שעבר התינוקי (כבר בן 10 התינוקי) מתקשר מביצפר שיש לו כאבי ראש והוא נרדם בשיעורים... טוב אנחנו מכירים את הסיפורים האלו הצענו שיעשה מאמץ לסיים את יום הלימודים. בערב כבר היה לו חום ונדמה היה כאילו באמת יש לו שפעת... אבל כשביום ראשון הוא הקיא על הבוקר הבנו שצריך ללכת לראות רופא. והרופא נתן לנו הפניה למיון בחשד לדלקת קרום המוח. אני לא הייתי שם, רק אמא שלו, אבל היא מספרת שהוא בכה... מאד בכה. וביקש שגם אני אבוא איתו למיון... השתדלנו לא לדבר בנוכחותו, אבל שנינו ידענו שהבדיקה לאבחון דלקת קרום המוח היא ניקור מותני. ואני יודע שזו הבדיקה הכי כואבת שיש. ככה תמיד אמרו לי... איפה שהוא קיווינו שאולי נצליח להימנע מזה, למרות שאיך שהגיע למיון הכניסו לו אינפוזיה והכינו את האילחוש לבדיקה... בינתיים אחרי שיצא לו לטייל עם העמוד של האינפוזיה, הוא החליט שהאינפוזיה זה בעצם די מגניב. עשינו את כל הבדיקות המקדימות אבל בשעות אחר הצהריים הוחלט סופית על ניקור מותני. אמא שלו החזיקה לו את הראש ואני הייתי מאחור, לראות מה בדיוק הרופא עושה לו... לא היה נורא הוא אומר לי אחרי שהכל הסתיים. והרופאים אמרו לו ששעתיים הוא צריך לשכב ישר כדי למנוע כאבי גב ורגליים כתוצאה מהבדיקה. אחרי שעתיים הוא שאל אם הוא יכול לקפל רגל... בקיצור, זו דלקת נגיפית שתעבור מאליה בלי לגרום נזק, הבדיקה לא גרמה לשום כאבים ונראה שעברנו את זה... אבל שבוע לא קל עבר על כוחותינו הדלילים. זה למה שחזרתי, לספר לכם. ולמה נעדרתי, אולי עוד אספר...

AYELET1

New member
החלמה מהירה ומוצלחת!!!!

ומקווה שתחזור גם אם לא יהיו סיפורים מצמררים כאלו! חוויה קשה לו ולכם... היכן הוא כעת? בבית או בבית חולים? האם אמרו לכם בבי"ח אם זו מגפה כיום, או מקרה בודד?

עופר 42

New member
לא דיברו על מגיפה

אבל ניסו להרגיע אותנו שיש ימים שמגיעים למיון שלושה מקרים כאלו ביום. הוא בבית, מרגיש טוב ואפשר להשמיע צפירת ארגעה
נ. ב. מפעם לפעם בוודאי אגיע

bimbo.

New member
שלום עופר

אני שמחה לראות אותך שוב בפורום. חבל שנעלמת בגלל סיבות קשות כאלו. אני מבינה שהבן עבר את השלב הקשה ביותר. אני מבינה את העובר עליכם. גם אני עברתי את זה עם בני ואני מכירה את החרדות ואת הקשיים. אני מאחלת לו בריאות שלמה ובמהרה.

שדמה

New member
יפר יקר גם ביתי עברה זאת בגיל 3 ../images/Emo4.gif

לא נעים אכן אבל זה עובר מזל שזה ויראלי... הרבה בריאות והחלמה מהירה

למעלה