דלקת פרקים

capoeiraisrael

New member
דלקת פרקים

שלום אני בן 24 ובגיל 19 גילו לי דלקת פרקים במפרק הסקרואליטים (אני מקוה שהשם נכון זה באגן) ומה שנאמר לי זה שאין תרופה לדלקת . בהתחלה נתנו לי כדורים ששם סלזופירין ואחר שנה רופא אחר אמר לי לא לקחת את הכדורים כי הם לא בשבילי. רציתי לדעת עם יש דרכים חדשות לריפוי או דיכוי הדלקת, אני סובל כל בוקר מכאבי גב צלעות ושרירים בגב וגם בכאבים וחולשה מוזרה ברגלים. היום אני לא מטופל בכלום ולא הייתי בביקורת קרוב ל 3 שנים. תודה דודי

כאבי גב תחתון

יש בהחלט טיפולים חדשים אשר עשויים להועיל מאד- מדובר ברמיקייד או אנברל - אם אכן אתה סובל מכאבי גב קשים, כדאי לך מאד לחדש את המעקב אצל ראומטולוג על מנת לקבל חוות דעת נוספת לגבי אפשרות לקבל את הטיפולים הנ"ל

capoeiraisrael

New member
כאבי גב

דר אלקיים שלום תודה על התשובה יש משהו טבעי שאני יכול לקחת ולשיכוך הכאבים ? שתי התרופות הנ"ל הם לשיכוך כאבים או לטיפול בדלקת?? תודה מראש דוד

b i b i 0 0 1

New member
תקשיב לד'ר אלקיים

לפי מה שכתבתה אתה סובל מתופעה שרק תלך ותחמיר ללא טיפול מתאים, ואף עלול להיגרם נזק בלתי הפיך למפרקים. התרופות שציינה דר' אלקיים "רמיקייד או אנברל" הם התרופות היחידות שעוזרות לתופעות אלו ועוזרות במידה ניכרת. תפנה לייעוץ של ראומטולוג דחוף ואל תחפש שום תרופה טיבעית או אחרת כי כלום לא עוזר. תחפש פרטים על: מחלת בכטרב. (Ankylosing Spondylitis)

למעלה