דלקת פרקים

roze2

New member
דלקת פרקים

שלום, הנני סובלת כשנתיים נכאבי פרקים חזקים בכל חלקי הגוף. בבדיקות דם שערכתי נימצא כי יש לי דלקת בגוף. נשללה בעייה אורטופדית והופנתי לראומטולוג שהציע שאקח קורטיזון. כידוע קורטיזון הינה תרופה בעלת השפעות לוואי חזקות. אשמח לדעת אם יש טיפול חלופי שאוכל לקבל? אשמח לקבל כל המלצה תודה מראש

דלקת פרקים

שלום רב, דלקת פרקים היא מחלה עמוקה וכרונית וכך יש להתיחס אליה. האם ניתן לסייע ע"י רפואה אלטרנטיבית, בהחלט, האם ניתן להימנע מסטרואידים? - תלוי במצב המחלה ובמצבו של החולה. הטיפול האלטרנטיבי במקרה זה יהיה ארוך טווח אך בהחלט יכול להטיב עם הכאב, לשפר את איכות החיים ולמנוע את הנזקים המצטברים של שימוש בתרופות אלופתיות כגון סטרואידים ונוגדי דלקות. הדרך הנכונה ביותר לטיפול הוא לפנות למטפל/ת ולהתאים את הטיפול לך באופן אישי. מאחל לך רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

האם ברצונך לעזור לעצמך?

כדי להשתחרר מרוב הכאבים עליך לעבור שלושה חודשים של שינוי מזון וכשההקלה תורגש משמע שעליך להמשיך בשינוי התפריט. ראשית להוציא לחלוטין את שתי משפחות המזון להלן - פירות הדר - אף לא טיפת לימון בסלט! מוצרי חלב - אף לא טיפה. לאחר מכן אפשר לבדוק שמנים ארומטים לשים על המקום וכן שימוש בתרפיה בצליל עם קולנים. שבת שלום דר' אסתיה חוטר גזע Mc.D

bestofhealth

New member
באדוויק וכורכומין לדלקת פרקים

הי ROSE, שינויים בתזונה ודיאטה הם בחשיבות גבוהה לריפוי של הרבה מחלות כרוניות. אני שומע וקורא הרבה עדויות על דברים טובים שאנשים משיגים באמצעות דיאטת באדוויק (BUDWIG), גם כמובן (אולם לא רק) לריפוי ולהקלות משמעותיות בדלקות פרקים. קיימת גם אפשרות להיעזר רק באלמנטים העיקריים של הדיאטה, כלומר בצריכה של שמן וזרעוני הפשתן יחד עם החלבונים עתירי הגופרית (גבינת קוטג' אורגנית דלת שומן או יוגורט ((עדיפות לעיזים)) דל שומן ולשלב אותם עם דיאטה נכונה אחרת שתותאם לך אישית ע"י מטפל. את היחסים בין המרכיבים השונים של דיאטת באדוויק תוכלי למצוא בקישורים שנתתי לך. אני שולח אליך מספר קישורים לדיאטת BUDWIG. הם כולם באנגלית, אני מקווה שזה בסדר. אם אחרי שתקראי תהיינה לך שאלות העלי אותן ואשתדל לעזור. תוסף נוסף שכדאי לך אולי לחשוב לשלב ואשר הינו אנטי דלקתי זה כורכומין. נדמה לי שלסולגאר יש לפי הזמנה. כורכומין הוא אחד המרכיבים שקיימים בתבלין הכורכום. התבלין עצמו מכיל רק 1-3 אחוזים כורכומין, כך שלצורך רפואי זה לא ממש מספיק רק לאכול הרבה כורכום אלא יש צורך להשלים עם התוסף. מומלץ מאוד לקחת כורכומין יחד עם פייפרין שכן זה מעלה את הספיגה (BIOAVAILABILITY) של הכורכומין בכ- 2000%. לשימוש לצרכים של דלקת פרקים (תלוי בחומרה)נתקלתי במינונים של כ-1000 מג'. לקחת עד שיש הקלה משמעותית בכאבים, ואז להוריד למינון תחזוקה. ח-ש-ו-ב כתב ויתור ואזהרה אני איני רופא או מטפל ואין לי כל הכשרה רפואית. הנ"ל אינו בא כתחליף להתייעצות רפואית עם איש מקצוע (רופא או מטפל).

למעלה