באדוויק וכורכומין לדלקת פרקים
הי ROSE, שינויים בתזונה ודיאטה הם בחשיבות גבוהה לריפוי של הרבה מחלות כרוניות. אני שומע וקורא הרבה עדויות על דברים טובים שאנשים משיגים באמצעות דיאטת באדוויק (BUDWIG), גם כמובן (אולם לא רק) לריפוי ולהקלות משמעותיות בדלקות פרקים. קיימת גם אפשרות להיעזר רק באלמנטים העיקריים של הדיאטה, כלומר בצריכה של שמן וזרעוני הפשתן יחד עם החלבונים עתירי הגופרית (גבינת קוטג' אורגנית דלת שומן או יוגורט ((עדיפות לעיזים)) דל שומן ולשלב אותם עם דיאטה נכונה אחרת שתותאם לך אישית ע"י מטפל. את היחסים בין המרכיבים השונים של דיאטת באדוויק תוכלי למצוא בקישורים שנתתי לך. אני שולח אליך מספר קישורים לדיאטת BUDWIG. הם כולם באנגלית, אני מקווה שזה בסדר. אם אחרי שתקראי תהיינה לך שאלות העלי אותן ואשתדל לעזור. תוסף נוסף שכדאי לך אולי לחשוב לשלב ואשר הינו אנטי דלקתי זה כורכומין. נדמה לי שלסולגאר יש לפי הזמנה. כורכומין הוא אחד המרכיבים שקיימים בתבלין הכורכום. התבלין עצמו מכיל רק 1-3 אחוזים כורכומין, כך שלצורך רפואי זה לא ממש מספיק רק לאכול הרבה כורכום אלא יש צורך להשלים עם התוסף. מומלץ מאוד לקחת כורכומין יחד עם פייפרין שכן זה מעלה את הספיגה (BIOAVAILABILITY) של הכורכומין בכ- 2000%. לשימוש לצרכים של דלקת פרקים (תלוי בחומרה)נתקלתי במינונים של כ-1000 מג'. לקחת עד שיש הקלה משמעותית בכאבים, ואז להוריד למינון תחזוקה. ח-ש-ו-ב כתב ויתור ואזהרה אני איני רופא או מטפל ואין לי כל הכשרה רפואית. הנ"ל אינו בא כתחליף להתייעצות רפואית עם איש מקצוע (רופא או מטפל).