דלקת מרפקים

BlackHat

New member
דלקת מרפקים

אורתופד אבחן אותי ואמר לי שיש לי דלקת מרפקים בצד ימין של הרגל הוא נתן לי עצות כמו לא לרוץ הרבה לא ליסוע על אופניים בזמן הקרוב במשך כשישה שבועות ואז לבוא אליו עוד פעם והוא שלח אותי לעשות פיזטירפיה מישהו יודע מה עוד מומלץ לעשות האם תחבושת אלסטית או משהו יקל עלי כי גם אחרי כמה זמן של הליכה זה די מרגיז וכואב. השאלה שלי היא: עדיין כואב לי מאוד אבל לא במרפקים מתחת כואב לי מאוד מה אני אמור לעשות כי זה קשה לי ללכת עם זה וגם לרוץ והוא אמר לי רק לא לעשות יותר מידי פעילות ספורטיבית.

שלום blackhat

אז ככה. למיטב ידעתי לרפואה המערבית (הרגילה), אין פתרונות לבעיות של דלקות פרקים. הרופא שלך יוכל להמליץ לך על תרופות שיכולות לשכך את הכאב! וזה הכל. הוא לא יכול לטפל בשורש הבעיה, במה שגורם לדלקת להתרחש. הוא לא יכול למנוע או לעצור את ההתדרדרות. עד כאן הבשורה המרה. אבל... יש פתרון: מציעה לך בחום לפנות למטפל ברפואה סינית שמשלב דיקור וצמחי מרפא. יעיל מאוד. אם תרצה המלצות תוכל לשאול פה בפורום. רק בריאות.

BlackHat

New member
רפואה סינית זה כל השטויות

האלה? ומה הכוונה בדיקור הוא מכניס לי מחטים?!

YinYang

New member
רפואה סינית...../images/Emo45.gif

זה הרבה דברים, ושטויות זה הדבר האחרון שהייתי אומר עליה. בדיקור, קרן התכוונה להחדרת מחטים וסטימולציה של QI(=אנרגיה) הזורם לאורך ערוצים בגוף. אם זה נשמע לך כמו מדע בידיוני, תנסה את האופציות היותר מקובלות(פיזיותרפיה,כדורים,משחות למיניהן), ורק תזכור שיש כזה דבר שנקרא רפואה סינית(ושהוא לא שטויות). אל תחכה עם זה יותר מידי..."AS SOONER AS BETTER" בהצלחה
אייל

כן!!

כמו שאייל אומר ...The Sooner the better או בעברית נחמדה "טפל בקשה - בעודו קל " .... בהצלחה!

רובינהוד!?!?!?!?

האם זאת איזה הערה צינית שפיספסתי את ההומור בה? ככה אתה באמת מאמין? במה בדיוק אתה עוסק? (בכרטיס שלך אין שום מידע). סוף שבוע נפלא.

איזה הערה צינית?

מה זה כל הקישקוש הזה מחטים? צמחי מרפא? אין כמו מחטים של זריקות בעובי של חצי צול ותרופות סינטטיות

טוב אכן יש משהו מציק בלשון המעטה

בהערה ש"רפואה סינית זה שטויות".. אבל אני עדיין מבינה את הסלידה של הלא מבינים בענין.. או בכלל.. אבל- כמו שאמרה קרן- רובינהוד עדיף להתעלם בעדינות ובכל זאת לספק את התשובה הנכונה- כי מתישהו זה ישתלם לו והוא יזכור ששמע מילה טובה וקיבל הדרכה נכונה- ואת הקרדיט הזה- הוא כל מה שצריך כדי שהוא יחזור! כל טוב- ומלא מלא חיוכים

YinYang

New member
ניסיון נחמד...../images/Emo45.gif

רבינהוד ידידנו סובל מפיצול אישיות. מומלץ בחום טיפול ברפואה סינית...
אייל

samuel54

New member
דלקת

שלום, באחת הפעמים שנכנסתי לפורום המלצתי על עלי דפנה כנוגדי דלקות מאד מומלץ. פשוט:3 עלים,לכוס,מים רותחים,לחכות 10 דק´ ולשתות. ניתן להמתיק בסוכר חום או דבש. לבריאות ובהצלחה.

דלקת מפרקים - תזונה

חשוב במיוחד להגיד שלום לחלב ומוצריו - ולא להיתראות יותר! הדרים כולל לימונים גורמים להצטברות נוזלים ולכאבים חזקים יותר. רופאים המתמחים בזה יגידו לך כי יש להפסיק עם קפה תורכי וסולניים אך אנשים שהכרתי שהפסיקו לחלוטין עם חלב ומוצריו ופירות הדר שיפרו את מצבם דרמטית - לטובה כמובן (שפרו).

למעלה