דלקת מח המועברת ע"י קרציות (בוסניה)

דלקת מח המועברת ע"י קרציות (בוסניה)

קראתי באינטרנט לגבי זה ואני מבקשת מידע. האם מדובר בסוג של טירור שקשור למצב הבטחוני שם? הרי מדובר במקום טוב באירופה...אז איך מגיעות קרציות כאלה לשם? באיזה וירוס\חיידק מדובר.

חנות ריהוט עתיק כ"מעבירת קרציות"

לפני כשבוע קראתי בעיתון על מקרה של ילדה בת 11 וחצי מאיזור נהלל שמתה בפתאומיות ובתמונה בעיתון היא הופיעה עם חתול. נזכרתי שפעם חיפשתי משהו בגוגל והתברר לי שבת של איזה מפורסם - אני אבדוק אחר כך מי בדיוק- מחזיקה שם באיזור חנות לריהוט עתיק שהיא מייבאת בייבוא אישי. צירפתי את הכתבה בעיתון על עדים הולנדים לשר לשעבר גונן שגב ועכשיו אני שואלת את עצמי האם אין קשר בין הדברים? כלומר, הקרציות הן הולנדיות עם גנים של טרור ביולוגי. סליחה אני אחזור לגוגל ואנסה לאתר את החנות.

קרציות חכמות - בשוק הפשפשים?

במקרה התפרסמה לפני כשנה ידיעה על הלית המשוררת מיפו שהותקפה בפנטהאוז ביתה אשר ביפו והוזכר שבעלה - הבעלים של גלריה גורדון היה חולה באיזה משהו נוירולוגי. הם גרים סמוך לפשפשיה ענקית.

מצאתי בגוגל תחת ריהוט עתיק.

יש בנהלל גלריה לריהוט עתיק. יש בסביבה שלהם גם חוות ניסיונות, אולי קוראים לה משהו עם "יער". אז מצרפים את 3 הגורמים - בעלי חיים, צומח נסיוני ופריט ריהוט "נגוע". מי מתגייס?

זה מתקשר ל...מחלה של ז"קלין דה....

פרה. האם המיתרים או הצ"לו עברו "טיפול מיוחד" נגד נוגדני בירנבוים? הרי היא היתה אשתו של המוסיקאי וכמובן נשאה את האנטיגנים שלו. במקרה כזה, היא תחלה .

רגע... האם כבר הרגו את החולה.....

שהיה כתוב עליו היום בעיתון "הארץ" שהיועץ המשפטי לממשלה לא התנגד להוצאתו להורג? יתכן שקבלתי ממנו את המסר הזה.........איזה מחלה היתה לו? אני לא זוכרת.... אם כך, לטענתו הוא קבל את המחלה מקרציה מהונדסת גנטית נגד האנטיגנים של אשתו (או של אחת מבנות הזוג שאיתן בילה בנעוריו אפילו). רגע, עכשיו נזכרתי שבעבר כבר פרסמו מישהי שהוצאה להורג על ידי בית המשפט המחוזי בתל אביב (ולא על רצח שביצעה)...ולמרגלותיה רבץ כלב חינני. טוב, אז יצא טוב מההוצאה להורג המתוקשרת הזאת...קבלנו עדות על המקור למחלתו.

לא מצאתי. כתבתי באנגלית את השם

ומצאתי שיש איזה חברת תרופות בשם הזה, בין לאומית, ובטח זה לא קשור, ומצאתי איזה פרופסור לכימיה ימית... בשם פטר. בכל אופן, כדאי למפות את הנפגעים באופן גאוגרפי על מנת לבדוק אם אכן קרציה מהונדסת עומדת מאחורי מחלת מח.

למעלה