דלקת גרון

דלקת גרון

אנשים טובים, עצתכם בבקשה. אני מתחילה לפתח דלקת גרון. אני חושדת שמקור הוא אישי היקר שחלה לפני כשבוע (הוא קיבל רפאפן מהרופאה). אני מעדיפה לנסות משהו קצת טבעי ופחות אנטיביוטי (אבל אלך לרופאה מחר בכל זאת). ו...ביום שלישי מוקדם בבוקר אנחנו טסים לחופשה בחו"ל. אז מה אפשר לעשות כדי להקל ? תודה מראש.

dudi adler

New member
דלקת גרון

היי חתחתולית. ההמלצה שלי איננה במקום בדיקת רופא ולא במקום איזון המע' החיסונית וכל דבר אחר הדורש תשומת לב ואיזון, זו רק עצה כעזרה ראשונה מפני שאתם רוצים לטוס: גשי לבית מרקחת וקני: דוליקוקסיל=תכשיר הומאופטי. טלי אותו ע''פ ההוראות הרשומות שם. אנא שאלי את הרוקח מהן הקונטרה אינדיקציות(באילו מקרים אין ליטול את התכשיר, שכן אינני מכיר אותך ולא רוצה שתעשי דבר שאיננו מתאים לך). בהצלחה. נ''ב שלומי? מצפה לתגובתך הזועמת
דודי

roniboom

New member
מאוד יעיל לכסניות מציצה של zinc+Vc

כלומר אבץ וויטמין סי וכמובן דיקור( Lu10,Li11,Lu7)

freearth10

New member
אל תאשימי אותו בכל!!!

היי חתלתולית, איזה שם מתוק בחרת לך! משהו קצת טבעי? בצל מגורד ושתי כפות דבש. ומחר על הבוקר לשתות את הנוזלים. מים חמים עם לימון גם מאוד עוזרים. נשימות עמוקות ובנשיפה לאמר - רום עד שנגמר האוויר ושוב לחזור על תרגיל זה כמה פעמים. בנוסף: לסגור נחיר אחד לנשום דרכו. לעצור את האויר לכמה שניות לנשוף דרך הנחיר השני. ולנשום דרך אותו הנחיר וכו. דמיון מודרך - עצמי את עינייך נשפי 3 פעמים. ראי את הגרון שלך אדום כולו. בחרי כלי לסילוק האודם הזה, ראי איך האדמימות נעלמת. הרגישי את הגרון חופשי. לפני שאת פותחת את עינייך אמרי לעצמך שכאשר את פוקחת אותן הכאב עבר. תעשו חיים
, מאיה

עיצות מצויינות קיבלת מחברי..../images/Emo13.gif

ולי לא נותר אלא לאמר שאם עד היום בערב אין הקלה ממולץ בחום לגשת למטפל ( אני אישית ממליצה על דיקור במקרה הספציפי הזה) לטיפול אקוטי ויעיל. נסיעה טובה, יעל

תודה לכולכם ../images/Emo13.gif

הייתי אצל הרופאה בבוקר, והיא אמרה שהיא לא רואה שום דבר מוגלתי אבל מכיוון שאני נוסעת היא הציעה אני אקח אנטיביוטיקה בכל זאת. אז הלכתי לבית מרקחת וקניתי את התרופות אבל עוד לא נטלתי אותן. אחרי זה נסעתי לחנות טבע וקניתי ויטמין C, את הדוליקוקסיל לא מצאתי (שני בתי מרקחת וחנות טבע) אבל בחנות טבע המליצו לי על "אכינצאה פרופוליס". מה דעתכם ? אני אחכה לראות מה קורה עד מחר בבוקר בשביל להחליט הלאה. שוב תודה לכולכם. ולגבי האשמות, כמובן שאני מאשימה אותו בכל
וזה הדדי

הדס גלר

New member
דלקת גרון

חתלתולית יקרה כשרק מרגישים את ה"מיחושים" בגרון כדאי לעשות כך הפכי את ידך כך שכף היד יפנה אליך שימי לב לגבעה שיש מתחת לאגודל כחי את האגודל השני והניחלי אותו בכפל של מפרק כף היד, התחילי לנוע בתנועות קטנות אל ה"גבעה" ותשימי לב לנפילה קטנה שתהיה לך הישארי בנקודה הזאת ותעסי אותה כך כמה פעמים ביום זה יקל על הכאב ויעזור לדלקת ללכת... בהצלחה ובריאות שלמה הדס

למעלה