דלקת גרון...

גיל.

New member
דלקת גרון... ../images/Emo5.gif

וחום הם הסיבה שאני לא פה היום... מצטער... תאחלו לי בריאות ואחזור מחר כשארגיש יותר טוב (אני מקווה).

razi!!!

New member
מה זאת אומרת "אני מקווה" ?!?!??!?!

מה זה הביטוי הפסימי הזה? הכל בראש... החלמה מהירה! רזי

Kaya

New member
מההההההההה???????????

מי חולה?????? אתה????????? אתה צריך לקחת קצת חופש גילגיל..... ונראה לי שבעיקר מהצרות שלנו
מלאנתלאפים
לב| לב| לב| לב| לב| לב| לב| וכמובן :
החלמה מהירה, אני.

Kaya

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif

סיון b

New member
גיל גול

חמוד, מאחלת לך החלמה הכי מהירה שבעולם! תבריא מהר, ו... תנוח !!! המון
והמון
סיון

מעגלים

New member
גיל- תרגיש טוב

להרגיש טוב זה שם הפורום אז זה מחייב גם אם היום (פיזית לפחות) אתה לא מרגיש כל כך טוב...חזור אלינו במהרה

אורלי_ל

New member
חחח... הסנדלר הולך יחף? ../images/Emo8.gif

תרגיש טוב והחלמה מהירה. פתק מקופ"ח לא מקובל כאן בכל אופן...

חוכמית

New member
גילי חמודי

זו דודה זושקה... זוכר אותי. אני שמעתי מדודה הניה שאתה חולה ואני רוצה לתת לך כמה עצות שתהייה לי בריא מותק... אז קודם כל אסור לישון בלי גרביים... שמעת? משחקים זה טוב אבל תראה מה יוצא מזה בסוף... ולמה יצאת מהבית מיד אחרי מקלחת??? ולא יבשת את השיער??? אתה לא יודע שזה לא טוה לג´ינג´ים???? לשתות מרק עוף חם חם כשיש דלקת בגרוןזה מצוין כמו שאומרת דודה טולה ולאכול הרבה פירה שאני הכנתי במיוחד בשבילך. לא לא אל תקום אני אתן לך, חמודי אני יודעת כמה אתה סובל ואני עמדתי אתמול כל הערב והכנתי לך את זה אבל אני לא מבקשת שתגיד לי תודה אני בסדר קצת כואב לי הגב והרגליים שלי יהרגו אותי אבל אני ממש בסדר, העיקר חמודי שתהיה לי בריא כמה שיותר מהר כי דוד משה מאוד כועס בגלל שלא התקשרת לדודה ציפי ובראש השנה כבר יהיה לך ארוחת חג כמו יום כיפור נו, איך המרק טעים מתוק שלי. מה יש לך כאב ראש???? אין דבר גם לי אבל אני בסדר אני באתי ישר אליך כי אני רוצה שאתה תבריא מהר כדי שאני אתחיל להרגיש טוב כי הרופא נתן לי תרופה חדשה של קופת חולים שעולה הרבה כסף ואני ..... גילי גילי מה קרה לך ???למה אתה לא עונה לי??? מהההההההה???אתה נרדמת?? טוב לא נורא ככה זה עם ג´יגנג´ים, אוי איך שאימא שלך תכעס עלי כשהיא תשמע שלא גמרת את המרק והלכת לישון.... גילי החלמה מהירה ועוד משהו קטן שחשבתי כשקראתי שיש לך דלקת בגרון. הגרון הוא האיבר שאיתו אנחנו מדברים ואומרים את רצונותינו. יכול להיות שמרוב שנעצרו לך דברים בגרון ולא הוצאת אותם החוצה התמלא לך הגרון בדלקת??? ותחשוב על זה

Mאיה

New member
גילוששש

אתה כרגע חולה, אז זה הזמן לנוח. קח לך את כל הזמן של העולם (יממה ). תנוח, תאגור בריאות, שלווה וכוח... ומחר, כן, מחר תקום כמו שור (או כל חיה שעושה לך טוב) לבוקר חדש, מלא באופטימיות והשלווה שאתה משרה עלינו.. האמת, לי יש את התרופה עבורך... Mאיה. נ.ב.אם אומר את הסיסמא תשוב?..(תרגיש טוב, זה הסיסמא,לא?)

גיל.

New member
העלתם לי חיוך!!! ../images/Emo13.gif

מצטער על ההיעדרות, אבל מעבר לחום (שעלה...) כידוע לא הייתי בבית, כך שהיתה לי בעיה קלה להכנס! איך שמחתי כשנכנסתי וראיתי שהפורום עדיין פעיל... ממש ממש מצטער... כנראה הצטברות המתחים של תקופת הבחינות שנגמרה סופית רק ביום שישי סוף סוף נתנה את אותותיה וגופי המותש נפל למשכב... לזה אני קורא ירידה לצורך עליה! אז מה אני אומר בעצם? מחר אני מאמין שכבר ארגיש טוב באמת! אני אף פעם לא חולה יותר משלושה ימים, כך שאני מאמין שמחר כבר אוכל לתפקד כמו שצריך! כרגע אני לא מצליח להתרכז בהודעות בין קינוחי האף, השיעולים, כאבי הראש וכאבי הגרון, אבל אני מאמין שמחר הכל יהיה טוב! ודודה זושקה, לישון עם ברנדי על החזה, עוזר? המון המון אהבה, ותודה לכולכם! אני כבר מרגיש יותר טוב אחרי ההודעות שלכם! אתם נפלאים! כולכם! נ.ב. מתי הולכים לסרט? איזה סרט החלטנו לראות? תעדכנו! גיל.

איה@

New member
גיל - ארק ! ../images/Emo22.gif ארק!!

תנסה - זה עוזר, כך סבתא שלי היתה אומרת....... היום - זה כבר מחר
אני מקווה שאתה כבר! בריא
איה.

חוכמית

New member
גם BRANDY וגם RANDY.... ../images/Emo8.gif

מה שלומך היום גיל???? לא פייר שאתם הולכים לסרט ואני לא. אני לא אגיע לתל אביב זה בטוח. TOO FAR בשבילי. בטח נארגן גם משהו באזור הצפון. בכל אופן שיהיה לכן אחלה

גיל.

New member
בשבילך, נארגן גם משהו בצפון!

לא מפקירים אף אחד! מה חשבת? שננטוש אותך? אני חושב שיש עוד כמה "צפוניים" בפורום, לא? בקרוב, סניפי להרגיש טוב ברחבי הארץ...

למעלה