בוקר טוב וחג שמח ../images/Emo172.gif
בוקר טוב לך שמרית, מה שמדליק אצלי הבהובים הינה העובדה כי איזור האגן אצלך "מתפרע בחופשיות". אנטיביוטיקה ועוד אנטיביוטיקה - הורסת בתכלית את האוכלוסיה הנחוצה של חיידקים בגופך. לצערי את (כמרביתנו) נוקשת בשיטת כיבוי שריפות ופתרון סימפטומטי לבעיות שנוצרות, אולם זו הרעה החולה של כלל הרפואה המודרנית. מעבר להמלצות הנקודתיות בנושא שלפוחית השתן המובאות אלייך כאן בהרבה אהבה (ומתוך מילון המונחים שלנו) אני תומכת נלהבת של טיפול הוליסטי - Whole - שכן לעניות דעתי קיימת ככל הנראה בעייה מרכזית שבה יש צורך לטפל. מאוד מקווה שמי מהמומחים שלנו יכנס ויאיר את הדברים טוב ממני, אני
סה"כ סבתא שבמקרה היא גם אחות במקצוע. דלקות ובעיות בשלפוחית השתן שתיית מיץ חמוציות כוס אחת ביום מרפאה ומונעת דלקות , לשתות מיץ אבטיח כנגד בעיות במערכת השתן ובתפקודי כבד, וגם לניקוי הכליות להגברת השתן - הרבה פטרוזיליה תרופה בדואית - לדלקת בדרכי השתן: *להרתיח 3 בצלים ב - 5 כוסות מים במשך 20 דקות - לשתות 2 כוסות - 3-4 לגימות בכל פעם *להרבות באכילת סלרי *לשתות 2-4 כוסות ביום מיץ רימונים 2. דרכי השתן - דלקות ובעיות . מיםםםםםם, מיםםםםםם, מיםםםםםםם שתי המון, אני ממליצה חליטות סרפד תלוי עד כמה אקוטי המצב - לפיו יהיה לי קל יותר לאמר עד כמה פעמים ביום תה סרפד. בכל אופן הקפידי על כמה שיותר שתיה. בחורף כשקשה לשתות מים קרים, אפשר פשוט לשתות מים חמים, אפשר להוסיף לימון, או נענע ואפילו פטרוזיליה - אפשר גם בלי כלום, אני מוצאת את המים החמים מנחמים ביום חורף קר... 2. רפלקסולוגיה מאוד יכולה לעזור בהרגעה דרכי השתן, סילוק פסולת והערת המערכת החיסונית לעזרה כנגד הפתוגן שמתיישב בדרכי השתן. חשוב לדעת אם מדובר במקרה חד-פעמי של דלקת בשתן או שמדובר במשהו שחוזר על עצמו מדי פעם וגם שם לבדוק את מידת התכיפות וסיבותיה . . הרבה בריאות