דלקת בשד

אלינה12

New member
דלקת בשד

כבר כשבועיים יש לי דלקת בשד ואני לוקחת אנטיביוטיקה. אבל זה עדיין לא עובר. רופא נתן לי עוד שבוע להמשיך עם אנטיביוטיקה,אבל שום דבר לא משתנה וזה עדיין כואב, שד אדום וחם. אולי חוץ מתרופות יש עוד משהו? אמרו לי עלי כרוב, אבל שמעתי שזה מייבש את החלב.

sagitlaleche

New member
דלקת בשד ../images/Emo20.gif

פרט לאנטיביוטיקה שחשוב לקחת כל התקופה שהרופא ממליץ, חשוב להיניק הרבה! כמה שיותר יותר טוב. כדאי להניח את התינוק/ת על השד כשהסנטר מופנה כלפי המקום הכואב (אם זה בחלק מהשד או נקודתי) כי כך מתרוקן המקום הבעייתי בצורה טובה יותר. קומפרסים חמים לפני ההנקה, קרים אחרי, ושוב, להיניק ולהיניק ולהיניק. כרוב מייבש חלב ועדיף לא להשתמש בו. אם את רואה ששום דבר לא משתפר, אני מציעה לך לפנות לד"ר מירי ליבוביץ' שהיא רופאת משפחה ויועצת הנקה מוסמכת IBCLC שתוכל לעזור לך.

אלינה12

New member
מירי ליבוביץ'

ניסיתי לחפש אותה במכבי ולא הצלחתי. איך אני אוכל ליצור איתה קשר? תודה על העצות. באמת אחרי הנקה אני מרגישה קצת יותר טוב, אני גם שואבת. הכאבים הם מחמירים לקראת הנקה וגם כשהוא מתחיל לינוק אני קצת רואה כוכבים, אחר כך זה פחות כואב.

sagitlaleche

New member
ד"ר מירה ליבוביץ' ../images/Emo20.gif

ד"ר מירה ליבוביץ' - מרכז הנקה באודים (על כביש החוף, דרומית לנתניה) - טל' 09-8858256. אני לא יודעת אם היא קשורה למכב"י. כדאי לשאול אם אפשר לקבל על הפגישה איתה החזר (אולי פגישת ייעוץ).

למעלה