דלקת בשד

דלקת בשד

אני מניקה את בני בן החודשיים וחצי הנקה מלאה. כבר קרה לי פעמיים שהתפתחה אתלי דלקת בשד שבעקבותיה אני מפתחת חום גבוה מאוד 40+ ועקב כך נוטלת אנטיביוטיקה (זינט 500 מ"ג פעמיים ביום ואופטלגין להורדת החום שהיא התרופה היחידה שמותרת לי) ממה נובעות הדלקות החוזרות ? מה ניתן לעשות כדי למנען? האם בתקופה של נטילת התרופות עדיף לתת תמ"ל ואת החלב שלי לשאוב ולזרוק או להמשיך להיניק את העולל עם חלב הרווי בתרופות אלו?

breast infections

If you are having breast infections often, which means that more than once, then you should check certain things: latch, position, improper fitting clothing ( e.g. bra),use if silicone shield, pressing on the breast with your finger so that the baby's nose is free, etc. I would suggest a visit with a yoetset hanaka to see what is happening. It is ok to breastfeed while you are taking antibiotics. The amount of antibiotic which passes in the milk is minimal, and your milk with a small amount of antibiotic is much better than artificial milk for your baby. When we make that decision, we weigh the danger of not breastfeeding against the dnager of breastfeeding with antibiotic, and breast milk always wins!! Tell me where you live so that I can refer you to a yoetset hanaka in your area.​

justmom

New member
תרגום: דלקות בשד

אם את סובלת לעיתים קרובות מדלקות בשד, ולעיתים תכופות זה אומר יותר מפעם אחת, יש כמה דברים שעלייך לבדוק: תפיסה, תנוחה, בגדים שאינם הולמים (כלומר חזייה), שימוש במגיני סיליקון, לחיצה על השד בכף-ידך כדי לשחרר את אף התינוק, וכו'. הייתי מציעה לך לראות יועצת הנקה שתבדוק מה קורה. אפשר להיניק כשלוקחים אנטיביוטיקה. כמות האנטיביוטיקה העוברת בחלב מזערית, והחלב שלך גם עם כמות זעירה של אנטיביוטיקה מועיל לתינוק שלך יותר מתמ"ל. כשאנו מגיעים להחלטה זו אנו שוקלים את סכנת אי-ההנקה כנגד סכנת ההנקה עם אנטיביוטיקה, וחלב אם תמיד מנצח! אמרי לי היכן את גרה כדי שאוכל להפנות אותך ליועצת הנקה בסביבת מגורייך.

למעלה