דלקת בעין של כלב

דלקת בעין של כלב

לכלבי הופיעה צלקת על הקרנית באחת העיניים עם אדמומיות על לובן העין.בנוסף הוא ניער את ראשו. בבדיקה הוטרינר ראה צלקת גדולה על הקרנית ואדמומיות על לובן העין.נשללה דלקת אוזניים. הכלב מטופל ע"י טיפות לקרומיצין ומשחת סינטומיצין 3 פעמים ביום כבר 4 ימים ועדיין אני לא רואה שיפור בולט. הוטרינר אמר לי לחזור לביקורת לאחר שבוע של טיפול בטיפות+משחת האנטיביוטיקה. רציתי לדעת הערכת זמן מתי יראה שיפור בעין והאם עליי לפנות לוטרינר כבר כעת. אודה לכם על תשובתכם המהירה.

האם נבדקה האפשרות של כיב בקרנית?

הי כיב בקרנית זה מצב של פגיעה בחלק השקוף של העין. מצבים כאלה מצריכים טיפול ספציפי, כואבים מאד ויכולים להיות מסוכנים אם המצב מחמיר כי העין יכולה ללכת לאיבוד! האם בוצעה צביעה של העין עם חומר זרחני ירקרק? כך בודקים אם יש שם כיב. אם לא - אני ממליץ לבדוק את זה בהקדם בכל מקרה - אני חושב שמצב מסוג זה שלא משתפר מצריך חזרה לרופא המטפל בהצלחה ארז

לגבי בדיקת הוטרינר

הוטרינר הסתכל עם אור על העין ואמר שבגלל שיש שינוי צבע זה מראה שזה צלקת חדשה. הוא שם לו חומר ירוק בעין (בעזרת סטיק עם קצה כתום) והסתכל עליו עם מכשיר מסויים (אני מניחה שזאת כוונתך) והחליט על מתן טיפות לקרומיצין 2*3 ומשחת סינטומיצין 3 פעמים ביום למשך שבוע ולחזור אחרי שבוע לביקורת. בכל מקרה אצור מחר קשר עם הוטרינר. תודה על תשובתך.

למעלה