דלקת בכתף

רן365

New member
דלקת בכתף

שלום אנשים אני חדש פהה ואני שואל אם יש דלקת בכתף איך אפשר לדעת אם היא עברה ? רק עם אימון??

vca

New member
הי רן ושלומות

לדלקת יש סימפטומים ברורים: האיזור חם, אדום, נפוח, כואב. האם הכתף שלך כזו ? האם נבדקת והוכח שזו דלקת ? האם טיפלת בדלקת בכדורים או בטיפול אחר ? האם זו פעם ראשונה או את הסובל מזה תדיר ? מאחל רפואה שלמה ורק בריאות.

רן365

New member
תגובה אנשים

אצלי כשהייתי מתאמן ומפעיל את הכתף זה היה כואב לי הלכתי לאורטופד והוא הביא לי כדורים איבופן 400 הוא אמר שזה דלקת בלי בדיקה חודרנית כלשהי וחוץ מכאב לא היה לי נפיחות וחום

csh018

New member
לא ברור לי כל כך אם אתה כרגע עדיין

סובל מכאב במאמץ לא בבמאמץ וכמה זמן אתה סובל מכאב??????? אם אין סימנים חיצוניים לדלקת עפ"י מה הוא קבע שזו דלקת עשית בדיקת דם?? תמשיך לבדוק לא לוותר!!! רפואה שלימה שלומי

avorly

New member
רן365, ברוך הבא באור ביתינו

כמו חברי גם אני ממליצה לך להמשיך לבדוק. כאב בכתף עלול להצביע גם על בעיית רצועות. אורטופד אחד לא עזר - גש לאחר, חוות דעת נוספת חשובה במקרה זה.

רן365

New member
כנסו

הוא אמר לי להזיז את הכתף ונגע בכתף ואחרי כמה זמן הוא אמר שזה דלקת איזה סימנים יש לבעיה ברצועות ואיך מטפלים בזה? ללא מאמץ זה לא כואב בכלל ובמאמץ כרגע לא יודע כי לא התאמנתי כבר 43 יום

vca

New member
תגיד משהו

איך הברכיים שלך ? כואבות ? לחץ ? מתח ? רגישות ? אתה כל הזמן מזכיר אימון ואימונים. האם זה תחום שחשוב לך ? האם אתה מתחרה או מתאמן בשביל הכושר והכיף ? האם אתה מתאמן גם כשאתה לא יכול/חולה/כואב לך ?

רן365

New member
כנס

אני מתאמן בשביל עצמי כשאני חולה אני לא מתמאן ובכלל עכשיו אני כבר 43 יום במנוחה מוחלטת בגלל הכאבים והדלקת וברכיים בכלל לא כואבות

vca

New member
כנס!!!!!!!!!!!!!!!

43 יום זו תקופה. אני יכול להמליץ לך לקבל טיפול בנושא הזה שאתה מעלה. בהצלחה רבה.

רן365

New member
איזה טיפול

האורטופד הביא לי כדורים איבופן 400 מ"ג לקחתי אותם כמה זמן עד שנגמרו

vca

New member
ידידי היקר

לדעתי לך לקבל את הטיפול החביב עליך והמון בריאות. ערב טוב.

אם יורשה לי להתערב,

הכוונה היתה רפלקסולוגיה/שיאצו/דיקור וכ"ו. כל טיפול ברפואה המשלימה שאתה מתחבר אליו.

vca

New member
תודה על התשובה לאדון !

קראתי שוב ושוב את ההודעות שלו והבנתי כי יש משהו שמעבר לטיפול הנקודתי. האדם קיבל טיפול מרופא אך כשנגמרו הכדורים הוא פשוט הפסיק את הטיפול למרות שניתן להבין כי הכאב נותר. הבנתי כי האימונים שלו מאוד חשובים לו וייתכן כי זה מוטיב מרכזי בעולמו. יש משהו באדון שלדעתי לא ממש דואג לעצמו ויחד עם רצון חזק להתקדם או נחישות, כמאמר הביטויים בימינו אלה, אולי מזניח את עצמו או שם את עצמו בדרגה שניה במקום בראש. זו דעתי. ולגבי הטיפול שהוא שאל - אני הייתי שולח אותו לכל טיפול שהוא. מתחיל בקונבנציאונאל וממשיך או איתו או עם מטפל הוליסטי אבל רק שיקח כבר את ההחלטה וידאג לעצמו. זו הרגשה ופירוש ההודעות שלו ולא מתוך הכרות עימ ו. שבת שלום.

רן365

New member
לא לא הבנתם

אני לא יודע אם הדלקת עברה לי מחוץ לאימון אני לא מרגיש כאב ואף פעם לא הרגשתי לכן אני לא יודע אם הדלקת עברה הלכתי לאורטופד עוד פעם והוא אמר לי שהיות ואני כבר עשיתי מנוחה רבה אני ינסה לחזור להתאמן בהדרגה ולנסות ולראות אם יש כאב

רן365

New member
אמרת שהבנת שהכאב נשאר

אבל כתבתי שמחוץ לאימון אני לא מרגיש כלום אז בגלל זה אני לא יודע אם הדלקת עברה כי אני מרגיש רגיל מחוץ לאימון ולא התאמנתי כבר 44 יום אז יכול להיות היא עברה

vca

New member
בדיוק בגלל זה אפשר ללכת לרופא

ולו בכדי להפיג החשש. למה אתה סופר את הימים ללא אימונים בכזו קפידה ? במה אתה מתאמן ?

רן365

New member
הלכתי לאורטופד כדי לדעת אם עבר

והוא אמר לי לנסות להתאמן אני מתאמן במשקולות בגלל זה בכלל באה לי הדלקת

למעלה