לדלקת יש סימפטומים ברורים: האיזור חם, אדום, נפוח, כואב. האם הכתף שלך כזו ? האם נבדקת והוכח שזו דלקת ? האם טיפלת בדלקת בכדורים או בטיפול אחר ? האם זו פעם ראשונה או את הסובל מזה תדיר ? מאחל רפואה שלמה ורק בריאות.
אצלי כשהייתי מתאמן ומפעיל את הכתף זה היה כואב לי הלכתי לאורטופד והוא הביא לי כדורים איבופן 400 הוא אמר שזה דלקת בלי בדיקה חודרנית כלשהי וחוץ מכאב לא היה לי נפיחות וחום
סובל מכאב במאמץ לא בבמאמץ וכמה זמן אתה סובל מכאב??????? אם אין סימנים חיצוניים לדלקת עפ"י מה הוא קבע שזו דלקת עשית בדיקת דם?? תמשיך לבדוק לא לוותר!!! רפואה שלימה שלומי
הוא אמר לי להזיז את הכתף ונגע בכתף ואחרי כמה זמן הוא אמר שזה דלקת איזה סימנים יש לבעיה ברצועות ואיך מטפלים בזה? ללא מאמץ זה לא כואב בכלל ובמאמץ כרגע לא יודע כי לא התאמנתי כבר 43 יום
איך הברכיים שלך ? כואבות ? לחץ ? מתח ? רגישות ? אתה כל הזמן מזכיר אימון ואימונים. האם זה תחום שחשוב לך ? האם אתה מתחרה או מתאמן בשביל הכושר והכיף ? האם אתה מתאמן גם כשאתה לא יכול/חולה/כואב לך ?
קראתי שוב ושוב את ההודעות שלו והבנתי כי יש משהו שמעבר לטיפול הנקודתי. האדם קיבל טיפול מרופא אך כשנגמרו הכדורים הוא פשוט הפסיק את הטיפול למרות שניתן להבין כי הכאב נותר. הבנתי כי האימונים שלו מאוד חשובים לו וייתכן כי זה מוטיב מרכזי בעולמו. יש משהו באדון שלדעתי לא ממש דואג לעצמו ויחד עם רצון חזק להתקדם או נחישות, כמאמר הביטויים בימינו אלה, אולי מזניח את עצמו או שם את עצמו בדרגה שניה במקום בראש. זו דעתי. ולגבי הטיפול שהוא שאל - אני הייתי שולח אותו לכל טיפול שהוא. מתחיל בקונבנציאונאל וממשיך או איתו או עם מטפל הוליסטי אבל רק שיקח כבר את ההחלטה וידאג לעצמו. זו הרגשה ופירוש ההודעות שלו ולא מתוך הכרות עימ ו. שבת שלום.
אני לא יודע אם הדלקת עברה לי מחוץ לאימון אני לא מרגיש כאב ואף פעם לא הרגשתי לכן אני לא יודע אם הדלקת עברה הלכתי לאורטופד עוד פעם והוא אמר לי שהיות ואני כבר עשיתי מנוחה רבה אני ינסה לחזור להתאמן בהדרגה ולנסות ולראות אם יש כאב
אבל כתבתי שמחוץ לאימון אני לא מרגיש כלום אז בגלל זה אני לא יודע אם הדלקת עברה כי אני מרגיש רגיל מחוץ לאימון ולא התאמנתי כבר 44 יום אז יכול להיות היא עברה