דלקת בדרכי השתן...

• פותח הנושא odeia
  • פורסם בתאריך

odeia

New member
דלקת בדרכי השתן...

כנראה מתחילה לי דלקת בדרכי השתן. אני יודעת שאני צריכה להגביר שתיה ולשתות חמוציות. השאלה היא כמה חמוציות ביום לשתות. כדי להצליח לשתות את זה אני שותה 1/3 חמוציות ו-2/3 מים, כי אחרת זה לא ממש בלתי נסבל. קניתי חמוציות עם תפוחי עץ. אשמח לשמוע כמה לשתות ביום חמוציות ומה עוד ניתן לעשות. האם זה יכול למנוע ולהעביר את הדלקת שבתחילת דרכה? איך אני יודעת שיש? היום בבדיקה שיגרתית עם סטיק בשתן היו קצת ליקוציטים וקצת שרף לי אחה"צ במתן שתן. זה לא שורף לי כל הזמן.

tanka

New member
דלקת

ODEA יקרה קודם מומלץ לשתות הרבה נוזלים. באופן אישי אני מעדיפה כמוסות של חמוציות ולא את המשקה משתי סיבות: 1. המשקה נוטה לעשות את השתן חומצי מה שגורם לאי נעימות נוספת על זו שכבר יש מהדלקת. 2.משקאות החמוציות שניתן להשיג בסופרמרקטים מועשרים בסוכר או פרוקטוזה שמעודדים את צמיחת הבקטריות ולכן אני לא ממליצה עליהם. אם את שותה מיץ לכי על מיץ טבעי 100% חמוציות, כזה שניתן למצוא בבתי טבע. דבר נוסף- חליטה של פרוזיליה ולשתות את המים. תרגישי טוב

אני ממליץ לעשות..

תרבית שתן ושתן לכללית. את בהריון לא? ומטופלת אצל מטפלים שונים באופן פרטי - האם התייעצת איתם? חורף חם שלומי.

odeia

New member
שלומי, חשבת שלא אתקשר אליה?

התקשרתי, אמרה לחכות שוב לבדיקת הסטיק ביום חמישי ואז להתקשר אליה, אלא אם יהיה שינוי לרעה, ואז להתקשר אליה לפני. בנתיים המליצה לי על פטרוזיליה. בכל מקרה, היום בסטיק לא היו ליקוציטים, והאחות הסבירה לי שבהריון לפעמים זה מופיע. גם לא שורף לי יותר, ככה שנרגעתי מאוד, אבל בכל מקרה אמשיך להקפיד לשתות יותר וגם חמוציות. הפטרוזיליה לא כל כך טעימה לי כרגע, ניסיתי לאכול אותה.

למעלה