דלקת בדרכי השתן?

• פותח הנושא D X 9
  • פורסם בתאריך

D X 9

New member
דלקת בדרכי השתן?

הפספוס כבר כמה ימים משתין תחת כל עץ רענן. כשיוצאים מהגן, כשמגיעים לאוטו, כשחונים ליד הבי ת וכשנכנסים הביתה. אחר הצהריים עוד 4-5 פעמים ואתן יכולות להבין לבד מה קורה סביב ההשכבה. עד כה חשבתי שזו דרך להשיג קצת תשומת לב כי מסכן הילד, לא מתייחסים אליו מספיק. בבית הוא דורש שאבוא "לשמור" עליו, בגן הולך לבד וגם בחוץ מסתדר לבד. היום נאמר לי בגן שגם שם התכיפות רבה. יכול להיות דלקת בלי חום או כאבים? מה עושים? בדיקת שתן או דם? אם לא דלקת - מה האפשרויות האחרות שאתן מכירות? אני אקבע מחר תור לרופאה החדשה.....

יכול להיות שיש דלקת

גם אם לא מרגישים כלום, בדר"כ דלקת בדרכי השתן לא מלווה בחום. בדיקת שתן בתרבית תענה על השאלה אפשרויות נוספות - שתיה מוגברת? קור?

מיקסי10

New member
יכול להיות דלקת

והכי קל זה לבדוק קודם שתן.הוא אפילו לא צריך להיות שם. תלכי לבקש הפנייה לבדיקה וקחי כוס סטרילית. בבוקר תעשי מקלחת זריזה ושישתין לתוך הכוס. שימי אותו בגן וקחי את הבדיקה. תשובות לדלקת אמורות להיות תוך כמה דקות... יש עוד תופעות שיכולות להתבטא בהשתנה מרובה אז שווה לבדוק... זו תופעה חדשה? הוא שותה הרבה יותר ומשתין בהתאמה או שותה רגיל? הוא משתין כמות או טיפות ספורות כל פעם? היו לו דלקות בדרכי שתן פעם?

D X 9

New member
אני לא בלחץ

אני לא בלחץ אני לא בלחץ אני לא בלחץ אני לא בלחץ אני לא בלחץ אני לא בלחץ אני לא בלחץ לא טיפות ספורות אבל לא המון, הוא שותה כרגיל, הוא לא מתעורר בלילה לעשות פיפי (בעיית סוכר ירדה מהפרק לא?) ואני אגש היו לקחת הפנייה וכוס.

מיקסי10

New member
את צריכה להיות בלחץ!

סתתתתם
ז
נשמע יותר התנהגותי...ממש לא סוכר תרגעי

D X 9

New member
גם לי נשמע ככה

אני אעשה בדיקה לייתר בטחון אבל בהחלט נשמע כמו חיפוש תשומי

לפני כמה חודשים לאחד הילדים היה קטע ממש מוזר

היו לו כמה ימים שהוא הלך ממש כל דקה לשירותים (זה קרה נגיד במשך רבע שעה בכל יום), ופעם אחת אחרי שהוא הלך לשירותים הוא ישב ולמד וברח לו. בגלל שמדובר בילד גדול די נלחצתי, וגם לא מצאו דלקת, אבל הרופאה אמרה שזה קורה וזה יעבור כמו שזה בא, וזה באמת עבר... עד היום אני לא מבינה מה זה היה!

Anne Shirley1

New member
מנסה להרגיע

לקטנה שלי היה בדיוק אותו הדבר לפני הופעת תולעים (עקשניות במיוחד שטופלו בשלוש מנות וורמוקס שלושה ימים ולאחר שבוע מנה נוספת). די חריג אם כי אפשרי דלקת ללא כאבי עזים. רפואה שלמה!

D X 9

New member
אני מעדיפה את בקשת תשומת לב

לא תולעים שוב.......................................................

למעלה