דלקת בדרכי השתן

פוניתה

New member
דלקת בדרכי השתן

אני סובלת מהדלקת הזאת כמה פעמים בשנה, וגם ממש בימים אלו
אני מוצאת קשר ישיר בין יחסי מין להדבקה כי הדלקת תמיד מגיעה כמה ימים אחרי .. אז חוץ מללכת להשתין מיד אחרי המשגל ולעשות מקלחת של חצי גוף התחתון ולקחת כדורי חמוציות שאני לא מאמינה בהם, יש עוד משהו שאני יכולה לעשות?! אני סובלת מזה בשנתיים האחרונות וממש נמאס לי תודה

עוז46

New member
אכן דלקת

הנשמעת יותר כפטריה כמו הקנדידה. אין ספק שצריך לטפל בגורם, וכדאי ללכת לרופא לזיהוי הגורם. מכיוון שהשנות המקרא וההקשר שלו מורידים את החשק ופוגעים בחשק המיני והזוגיות אפילו ללא מודעות לכך.הנעתך ואיכות החיים נפגעים ללא הצדקה. ובינתיים כל הצמחים נוגדי דלקת זנגביל, קמומיל, מיני לחך, מנתה חריפה ואני זוכר משהו מלפני 35 שנה? המורה סיפר בטיול על ילקוט הרועים, לא זוכר איך נראה, יעיל מאוד נגד דלקות בעיקר בדרכי השתן. גרך אגב- אישתי נפתרה מהבעיות האלה בעזרת - כן, ניחשת, רק מחמוציות מיובשות מתוקות בשתיה וכו' שום דבר אחר לא עזר לה בהצלחה

פוניתה

New member
תודה

איפה אפשר לקנות חמוציות מיובשות מתוקות? כמה חמוציות היא אכלה ביום כדי לטפל בדלקת? כמה חמוציות בשביל למנוע אותה? אני עכשיו הולכת להכין לי תה קמומיל

0 אור 0

New member
חמוציות

אפשר להסיג בכל סופר (בבאר שבע לפחות) כמו מיץ חמוציות (קראנברי)

0 אור 0

New member
אם כבר כותבים בשמי אז בואו נדייק

חמוציות מיובשות זה טעים מאד ואולי גם עוזר, אבל מה שהוכח כיעיל זה המיץ 2-4 כוסות מיץ ליום (יש באמת בכל סופר) ובנוסף לשתות גם הרבה מים. בדרך כלל זה עוזר תוך יום יומיים, החוכמה היא להתחיל עם שתיית המיץ כשיש רק סימנים מקדימים לדלקת ולא לחכות למצב שהדלקת כבר התפתחה. כמוסות אני משום מה פחות אוהבת, אם כי יש נשים שחוששות מהסוכר שבמיץ ונשבעות דוקא בכמוסות. ומי שעובד מהמחשב שלי מתבקש להחליף שם - תודה.

0 אור 0

New member
כפי שאמרתי 2-4 כוסות ליום

אופן הפעולה של החמוציות הוא במניעת ההתבססות של החידקים על דופן השלפוחית - ואז הם פשוט נשטפים החוצה ולא מתפתחת דלקת, לכן אין צורך לשתות חמוציות כל החיים (אלא אם כן אוהבים את המיץ ואין בעיה עם ההוצאה), אלא רק כאשר יש חשש שתתפתח הדלקת, ואז לפחות עוד שבוע שבו מרגישים טוב מאד. מה שחשוב זה לא להסתפק רק בחמוציות שאכן מונעות את הדלקת באופן נקודתי, אלא להגיע לטיפול ברפואה משלימה שיחזק את המערכת החיסונית ויאזן את כלל מערכות הגוף, וכך גם תהיי יותר בריאה באופן כללי.

למעלה