דלקת בגשר האף - דחוף!

Inspiration1

New member
דלקת בגשר האף - דחוף!

לכל המטפלים היקרים שלום, אני פונה אליכם בבקשה דחופה... לאמא שלי יש דלקת חריפה בגשר האף - אמרו לה שהיא מאוד מסוכנת - היא מטופלת באנטיביוטיקה "אוגמנטין" 875. שאלתי היא - כיצד הרפואה המשלימה יכולה לעזור?! האם דמיון מודרך? אשמח לכל עצה! תודה רבה ושיהיה יום נפלא לכולנו! Inspiration

SideKick

New member
דמיון מודרך...

אכן דמיון מודרך יכול לעזור מאוד. אבל קודם בבקשה שאלי את אמא אם היא אכן מעוניינת בעזרה מסוג כזה. אם כן, תוכלי לבדוק איזה מטפלים יש באיזור מגוריה. ומכיוון שאת מספרת על דלקת חריפה, הייתי ממליצה במקרה כזה על טיפול משולב: דמיון מודרך והומיאופתיה/דיקור/תמציות או תחום אחר שייתן תמיכה מכיוון נוסף. אולי זה אומר להיפגש עם שני מטפלים שונים, אבל זה גם אומר לאפשר לאמא ריפוי מלא. בהצלחה!

avorly

New member
רפלקסולוגיה-

יכולה לעזור בהרבה מאוד מקרים, אבל אם כבר התחילה לקחת אנטיביוטיקה- לשלב ביחד עם הרפלקסולוגיה(=בלי להפסיק את האנטיביוטיקה) ואז ההחלמה תהיה מהירה יותר והגוף יתחזק. בנוסף- רצוי מאוד לקחת אסידופולוס במקביל לאנטיביוטיקה, כדי להגן על הקיבה ולמנוע בעיות אחרות ולא רצויות.

אסידופולוס

אני למדתי שתפקיד האסידופולוס להעשיר את אוכלוסית החידקים שנהרסת מן האנטיביוטיקה ואין לה קשר לקיבה אלא דווקא למעיים

dudi adler

New member
רפלקסולוגיה

שלום לך. מניסיון בטיפול בדלקות רבות, אני כותב שרפלקסולוגיה יכולה לעזור מאוד. אבל, השארו במעקב רפואי. יש להמשיך ליטול את האנטיביוטיקה עד הסוף גם אם מרגישים כבר טוב. אסידופולוס הוא אכן רעיון טוב. שילוב של רפלקסולוגיה יזרז ויעמיק את ההחלמה. יש להמשיך בטיפול בכדי לחזק את המערכת החיסונית. יש להתייעץ עם מטפל האמון עליכם באשר לסיבה ולשורש המחלה ולטפל בכך. החלמה מהירה דודי

למעלה