דלקת בגיד

0 אור 0

New member
דלקת בגיד

הטיפול המומלץ משלב שמנים, עיסוי ותנועתיות של האיבר/המפרק שבו הדלקת. כמו כן ניתן להוסיף מזונות שמסייעים לחזק את יכולת הגוף להתמודד עם הדלקת (למשל אנטי אוקסידנטים) ויש גם צמחי מרפא אנטי דלקתיים.

ub8

New member
טיפול בדלקת בגיד

חשוב מאד לדעת ממתי הדלקת. הטיפול הראשוני (בימים הראשונים להופעת הדלקת) הוא לא אותו דבר כמו הטיפול בדלקת לאחר תקופה ארוכה יותר. מניין את יודעת שזו דלקת ? אבחון דלקת מקומית נעשה על ידי 4 סימנים (לא כולם חייבים להופיע) חום מקומי נפיחות אודם כאב בזמן מנוחה לא כל כאב הוא דלקת, אבל במידה וזן אכן דלקת, הימים הראשונים הם החשובים ביותר לטיפול. אני אוהב לעבוד עם קרח. מאד יעיל. חיסרון אחד : זה קר ולא נעים (יש אנשים שרק בגלל זה, מוכנים לוותר על הטיפול), אבל עושה את העבודה מצויין.

freearth10

New member
איזה

משבר החלים לאט? וממה נבע אותו המשבר? אני לא שואלת כדי שתעני כאן על גבי הפורום, אלא רק כדי שתפתחי לאפשרות נוספת, שהיא בעבורי האפשרות העיקרית, החיבור אל הארוע הרגשי. מאיה

freearth10

New member
שבר ביד

איך קרה אותו השבר? מה הוא מנע ממך? מה קרה בחייך ממש לפני השבר? השבר אני מבינה התאחה לאט והשאיר אחריו חוסר יציבות ומשהו שבוער ויכול להתפרץ כל רגע. מה נשבר שם חוץ מהיד? ולמה משמשת לך אותה היד? איך את מסתדרת היום? הרפואה הקונוונציונאלית לא עזרה ואת עדיין מחפשת פתרון קונוונציונאלי של: דלקת בגיד - איך נפטרים ממנה? במקום לחשוב: דלקת בגיד - מה הביא אותה? איך אפשר לשחרר את הדבר הזה ולהרפות כך את היד ואת הדלקת שבה? מאיה

מדובר באדם אחר, כך שאיני יודעת לענות על השאלו

אבל לפני שהוא פונה לאנטיביוטיקה ואולי גם לניתוח, אני מנסה למצוא דרכים טובות יותר.

אוסטאופתיה- טיפול במגע

מחזיר תנועתיות לרקמות, משפר חילוף חמרים ועוד (יש מידע רב). לכאבים כאלו, אפשר הרבה פעמים לעזור עם הקרניוסקרל, שהוא תחום טיפול עדין יותר שהתפתח מהאוסטאופתיה. בטיפול ניתן לחוש תנודיות פנימית של רקמות הגוף ובכך לשפר את תפקודן ולעזור לשחרור מתחים וכאבים

למעלה