דלקת בארכנואיד

קירבי1

New member
דלקת בארכנואיד

אני בחורה בת 35 לפני 3 שנים עברתי זריקה אפידורלית בגב במהלך הלידה כאשר הרופא בטעות החדיר את המחט עמוק מדי (dural tab( לפני שנה החלו לי בעיות בגפיים התחיל מהרגליים והחמיר גם בידיים יש לי בעיות . אני מרגישה שהבעיה נובעת מהגב (נימולים,זרמים,התכווצויות שרירים כאבים לאורך הרגלים ישבן +ירך מאחור ועוד תופעות משונות). עברתי המון בדיקות כאשר בMRI גב רואים פיצול של העצבים שלי לשתי קבוצות בגובה-L4-L5 L5-S1 הנוירולוגים לא יודעים מה יש לי מתוך קריאה למדתי שקיימת מחלה בשם ארכניאודיטיס שיכולה לגרום לכל התופעות שיש לי זה מאוד נדיר אמנם אבל ממה שהבנתי המאמרים שקראתי מציינים שמיילוגרמים וזריקות אילחוש בזמן לידה יכולים לגרום נזק לעצבים בעמוד השדרה לכל אורכו. כאשר אני שואלת את הורפאים על מחלה זו הם שוללים את זה על הסף בעוד שכשאני קוראת על זה אני מרגישה כאילו אני קוראת על עצמי . השאלה שלי -האם אתה מכיר מישהוא שיודע לאבחן את המחלה ויש לו ניסיון איתה אני מחפשת רופא שמבין בזה ויוכל לתת לי תשובות. תודה מראש וסליחה על האריכות

ארכנואידיטיס

כדאי להתייעץ בנושא עם נוירולוג או נוירוכירורג. MRI אמור לאבחן את המחלה ואם לא מצאו סימנים ב- MRI סביר שאין את המחלה (אם הפיענוח נכון). ניתן להביא את ה- MRI לבדיקה אצל מומחה MRI אחר לחוו"ד נוספת בשאלה ספציפית של ארכנואידיטיס.

למעלה