דלקת אוזניים

חייםאבג

New member
דלקת אוזניים

אני סובל מדלקת אוזניים חוזרת - פעמיים תוך חמש-שש רכיבות נשברה לי האוזן ואני לא מבין למה. מה הסיבות שיכולות לגרום לשבירת אוזן - חוץ ממכה? תודה לעונים.

יעקב 471

New member
חשבתי על משהו

יכול להיות שהציר של המעביר תפוס. הרי כשאתה מעביר הילוך המעביר יחד עם הפולי זז ימינה ושמאלה בהתאם להילוך שבחרת, אבל אם ציר המעביר תפוס או אפילו תפוס בחלקו (הכוונה שצריך להפעיל יותר לחץ ע"מ להעביר הילוכים) חלק מהעומס מוסב לכיוון האוזן. מה שתעשה פשוט תוריד את השרשרת מהמעביר האחורי או לפחות תשחרר אותה מהקראנק ותראה אם המעביר זז בקלות ימינה ושמאלה, אם לא זז בקלות תשמן ותראה מה קורה.

חייםאבג

New member
יעקב והארי - בדקתי ועדיין לא

בדקתי את מה שאתם הצעתם לבדוק וזה לא זה. עוד רעיונות? בכל זאת תודה.

nintense

New member
אולי השרשרת קצרה מדי ?

אולי המעביר עקום ? ואולי באמת קיבלה מכה ?

חייםאבג

New member
עליתי על הבעיה - אני מקווה

והיא מגוחכת שבא לבכות - יש את הפלסטיק השקוף והמיותר הזה שנמצא מאחורי הקסטה? הוא היה שבור והיה תלוי רק על שתי נקודות חיבור במקום שלוש - כנראה שהוא לקח את המעביר איתו לטיול לתוך הגלגל... פעמיים!! עצבים כמה שזה אידיוטי!!! בינתיים כבר עשיתי שיפוץ למעביר - החלפתי לו את הגלגלים וקצת יישור. רכיבה ראשונה עברה בשלוםץ טפו טפו. תודה למי שניסה לעזור.

מני 81

New member
הפלסטיק לא מיותר כ"כ

הוא נועד למנוע נפילה של השרשרת בין הקסטה לגלגל, קשה לי להאמין שהוא אשם, אא"כ המעביר עצמו לא היה מכוון טוב או עקום ואז יכול להיות מגע בין הפלסטיק למעביר.

ronenal10

New member
הפלסטיק הזה מיותר לחלוטין

הפלסטיק המולבש בקצה הקסטה הוא מזכרת מימים עברו ,בפועל אין לו שום יעוד חוצ מקיומו. הוא לא מונע את נפילת השרשרת פעולה זו מתבצעת ע"י כיוון המעביר. אין לו את החוזק המכני למנוע נזק מהשרשרת רק להפריע. כך שזה שלא הוציאו אותו בחנות במעמד הרכישה מראה על חנות ללא עובדים עם ניסיון. לא תראה אופניים אחד של רוכב וותיק עם פלסטיק זה.

nintense

New member
הפלסטיק לא מיותר למי שלא מתחזק...

את אופניו על בסיס שבועי. מאחר שרוב הרוכבים מטפלים באופניהם רק כשיש בעיה, עדיף להשאיר את המגן.

yanival

New member
את הפלסטיק התקינו מומחים

את הפלסטיק התקינו המהנדסים של שימנו או סראם יחד עם המהנדסים של ספשייליזד, סנטה קרוז, טרק, או כל חברת אופניים אחרת. לכן הייתי מניח שהפלסטיק הזה הוא לא רעיון כ"כ רע.

למעלה