דלקות

גכצ

New member
דלקות

עומר בן חודשיים ומאז כבר היו לי 4 דלקות. 3 בשד הימני ואחת בשמאל. הדלקת האחרונה הייתה לפני שבוע וחצי. יש לי כמות פשוט מסחריות של חלב. בפעם הראשונה היה הכי נורא, בערך שבועיים אחרי הלידה, לא ידעתי מה קורה ותוך כמה שעות כבר הייתי עם חום גבוה, שטיפס עד 40.5, בעלי ואמא שלי היו מאוד מפוחדים אז ניגשנו לגניקולוג הקרוב ביותר(לא הקבוע שלי) והוא נתן לי אוגמנטין פעמיים ביום ואמר לא להניק מהשד המודלק. שסיפרתי לחברה שהיא אמא כבר ותיקה, היא פשוט הזדעזעה ואמרה שלהפך ושאני חייבת להמשיך להניק מהשד הבעייתי. בשלוש הפעמיים שלאחר מכן כבר תפסתי את הדלקת בזמןוהתחלתי אנטיביוטיקה עצמאית, כשאני מקפידה להמשיך להניק גם מהשד המודלק. מעבר לכך רוב הזמן אני שואבת כי אני עובדת ואין לי זמן להניק (רק בערב) וגם יוצאים לי כאלו שפריצים מהשד שעומר פשוט נשנק. הייתי רוצה להניק יותר אבל זה לא מסתדר. 1. מה עושים עם הדלקות, האם זה ימשיך כך? 2. האם העובדה שרוב הזמן עומר אוכל מהבקבוק ולא ישירות ממני משמעותית מבחינתו? תודה

Recurrent breast infections

This is a result of either a technical problem or mismanagement. either way I cannot really help you via the forum. You have to sit with a yoetset hanaka, IBCLC, and figure out why this is hapening to you so often. If you tell me where you live, I will refer you to someone in your area. In the meantime, try to either pump or feed Omer as often as you can so that the breast will not be overfull all the time. I hope that you are not sleeping in a bra........this may also cause infections. Using a silicone shield will also cause infections.​

גכצ

New member
הי אסתר

אני גרה בחולון. בלילה אני לא לובשת חזייה, אלא יישנה עם מגבת שמנסה לספוג את החלב שנשפך ממני במהלך השינה. אני גם לא משתמשת בפטמת סיליקון. אני מניחה שזו תוצאה של כמויות החלב הגדולות שיש לי , מספיק שאני לא מתעוררת בלילה לשאוב או שאין לי אפשרות לשאוב כי אני מחוץ לבית ותוך כמה שעות כבר יש לי כאב בשד שמסמן לי התחלה של בעיית גודש.

למעלה