דלקות גידים

imualem

New member
דלקות גידים

בן 44. סובל מדלקות גידים בעיקר באכילס אך גם במרפקים ובכתפיים ובכל מפרק. לרוב באמצעות הומוטוקסיקולוגיה יוצא מזה (רופא המאבחן דרך עיניים לשון וציפורניים). אך לא מצליח למנוע את הישנות המצב. את הדלקות אני מקבל בעקבות מאמץ גופני מתון ביותר. למשל: התמדה יומית בת 5 דקות בלבד על הליכון במהירות 6 קמ"ש הביאה אותי שוב לדלקת בגדי אכילס. הדלקות אינן מאופיינות בנפיחות או אודם או כאב במנוחה. רק בזמן מאמץ חשים בכאב.

נאמר לי, לא באופן מקצועי, שיש קשר בין רעלים בכבד לבין נטיה כזאת. ביצעתי בדיקת תפקודי כבד ונמצא תקין לחלוטין.

נטורופטית אמרה לי להימנע מירקות סולניים, לצרוך כורכומין ואומגה 3. עשיתי זאת אך ללא הועיל.

מה יש לבדוק עוד על מנת לפתור את הבעיה? האם ישנו אבחון כולל לכך? כל מאבחן רואה חלק מהפאזל אך לא את כולו.

בהרט

New member
tendonitis אן tendonosis

אם זה chronic tendonitis יש מצב שאין מעורבות של דלקת אלא יותר שבירה של קולגן
במצב כזה, טיפולים אנטי-דלקתיים (קונבנציונאלים או אלטרנטיביים) אינם יעילים במיוחד.
ממליץ שתבקש מרופא המשפחה בדיקה ל- CRP. אם הערכים בנורמה, מה שיש לך זה ככל הנראה tendonosis
במקרה הזה בדוק טיפולים ב- Prolotherapy

בנתיים אתה יכול להשתמש לבדוק שימוש ב- (MSM (methylsulfonylmethane לשיכוך הכאבים

שא ברכה

michaelgor

New member
החשוב - למצוא את הסיבה

בלי זה אי אפשר להתאים את הטיפול. לתופעה כמו שלך יכולים להיות הרבה סיבות - זרימת הדם לקוייה, דלקת כרונית, ווירוס, הצטברות חומצה לקטית ועוד הרבה.
אני ממליץ קודם כל ללכת לאיבחון ואחריו להתאים את הטיפול בצורה אישית

למעלה