דלף שיר חדש של קלי!!!!!!

וד"א שמו של השיר הוא -

Haunted

MyDecember1

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מממדדהההיייםםםםם

אאייןןן מממיייללללייייםםםם בבקשה שיהיה הסינגל השני לא בא לי עכשיו את OM...אאאוווףףףף.......
חח...אבל איך קוראים לשיר הזה??? חח...

MyDecember1

New member
הורדתי ואני אחרוש על זה עם האייפוד..חחחחח....

נענענענע..... נראה לי נדע את כל הדיסק שלה בעל-פה לפני שהוא ייצא...חחחח....

MyDecember1

New member
סליחה על ההצפה אבל גיליתי משו חשוב...

בהודעה על הטרקליסט הסופי יש לכם טעות עם הזמן של השיר... כתבתם 03:18 וזה 4:02 בערך... אז כנראה השירים של קלי לא כל-כך קצרים ויש שם כמה טעויות והדיסק יהיה יותר ארוך..... זה חשוב מאוד... וזהו אני לא מגיב על ההודעה הזאת יותר עד שיהיו עוד 8 תגובות...חח...ביי...

otollo

New member
../images/Emo174.gifזה לא 4:02

זה בכלל לא השיר... זה קליפ של דקה וחצי שערכו אותו שישמע כמו שיר שלם..

otollo

New member
../images/Emo174.gifOMFGGGGGGGGGGGGGGGG

זה כל כךךךךךךךךךךךךךךךך יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני סוגד לך לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

MyDecember1

New member
חייב להגיב אפילו שלא עברו 8 תגובות...../images/Emo99.gif

חח...הפרתי את מה שאמרתי.... התאכזבתי מ-CIHAK...
או שלא...חחח... הוא נחמד כזה...לא רועש מדי ולא רגוע מדי.. הקיצר האנטד [או איך שלא כותבים] יותר טוב

otollo

New member
../images/Emo174.gifגם לדעתי האנטד יותר טוב

למרות ש-CIHAK יפה מאוד, אבל עם כמה שהיא התלהבה ממנו ציפיתי למשהו יותר טוב...

shay08

New member
שומעים כאילו זו הקלטה ..../images/Emo4.gif

פעם חלש פעם חזק, מוזר לא?-0

otollo

New member
../images/Emo174.gifאגב, אנשים!

זה הכל קליפים של דקה וחצי! זה פשוט כפול פעמיים, שימו לב.

shay08

New member
../images/Emo99.gifשירים נחמדים ביותר

אבל ציפיתי להרבה יותר משניהם . אף אחד מהם לא הפיל אותיייייייייייייייי

otollo

New member
../images/Emo174.gifHaunted - ליריקס

(מהחלק ששמענו, כן?
) Louder, louder your voice is in my head whispers, taunting, all the things you said faster the days go by and I'm still stuck in this moment of wanting you here time, in the blink of an eye you held my hand, you held me tight now you're gone, and I'm still crying shocked, broken, and dying inside Where are you? I need you. Don't leave me here on my own. Speak to me, be near me I can't survive unless I know you're with me Where are you? Where are you? I can't survive unless I know you're with me You were smiling... You were smiling... You were smiling...

WundeRKind

New member
בא לי לתרגם את זה ../images/Emo3.gif

חזק יותר, חזק יותר הקול שלך בתוך הראש שלי לחישות, הקנטות, כל הדברים שאמרת הימים עוברים מהר יותר ואני עדיין תקועה ברגע של לרצות אותך כאן זמן, בקריצה של עין החזקת לי את היד, החזקת אותי צמוד עכשיו אתה איננו, ואני עדיין בוכה המומה, שבורה,ומתה מבפנים איפה אתה? אני צריכה אותך אל תשאיר אותי כאן לבדי דבר אלי, תהיה קרוב אלי אני לא יכולה לשרוד אלא אם כן אתה איתי איפה אתה? איפה אתה? אני לא יכולה לשרוד אלא אם כן אתה איתי אתה עדיין מחייך...

למעלה