דליפה בטבעת

דליפה בטבעת

שלום לכולם. באפריל 2007 נותחתי ניתוח טבעת אצל ד"ר אבינוח,נכנסתי לניתוח כששקלתי 120 ק"ג, הגעתי למשקל של 49 ק"ג, נראיתי פצצה!! למעט עודפי עור שלא רואים מתחת לבגדים.באחד הימים, ההגבלה נעלמה לגמרי!!! נבהלתי והתקשרתי לד"ר אבינוח, עשיתי שיקוף וד"ר אבינוח אמר כי יש דליפה בטבעת , בפורום קוראים לזה פנצ'ר? במשך 4 חודשים חיכיתי לניתוח, העליתי 6 ק"ג, קרי, כשנכנסתי לניתוח חוזר להתקנת טבעת חדשה, שקלתי 55 ק"ג. ד"ר אבינוח עשה לי ניתוח חוזר ב27.02.2011 בהרצליה במדיקל סנטר. עשו לי 5 חתכים....את האמת,כואב לי יותר מפעם קודמת.. אתמול הורידו לי תפרים, עליתי על המשקל, ונבהלתי, המשקל הראה שעליתי ב 5 ק"ג(???). הבטן העליונה מאוד נפוחה:( פוחדת מאוד להשמין... אני כותבת את ההודעה הזו כדי לשמוע מכם, מנסיונכם, למה הבטן כל כך נפוחה? ולמה המשקל מראה שעליתי 5 ק"ג תוך 4 ימים? אודה על תגובתכם

שמחה37

New member
אם היית מחוברת לאינפוזיה

זה הגיוני, כי זה נוזלים. חוץ מזה המשקל בימים הקרובים יתעתע בגלל התזונה שלאחר הניתוח. אני מציעה שתניחי רגע את החרדה מלהשמין ותתרכזי בהחלמה. סביר להניח שהחתכים כואבים יותר עכשיו כי זה חתך על חתך. (חברה שעבר כמה קיסריים סיפרה שכל ניתוח החתכים כאבו יותר מהפעם הקודמת). החלמה מהירה והכל בסדר בלי לחץ. שמחה

שמחה 37, תודה על תגובתך

כן, הייתי מחוברת לאינפוזיה, הייתי מחוברת לאינפוזיה לאחר הניתוח שהסתיים ב 6 בערב ועד הבוקר,נתנו לי 3 שקיות של נוזלים. כן, אני מבינה מה את אומרת, אני צריכה לחשוב על החלמה, אבל הפחד גובר , לכן עברתי ניתוח חוזר בכדי לא לחזור למצב בו הייתי שמנה. אני מאוד מקווה שאתאושש מהר וכי לא אעלה במשקל. אני אוכלת שוקולד, באישור של ד"ר אבינוח כי הסוכר שלי נמוך. האם ידוע לך מתי בערך הנפיחות בבטן תרד?

שמחה37

New member
מאוד אינדיווידואלי ,הנפיחות

אבל מה שבטוח היא תרד. אני מבקשת שוב שתרגיעי את הנפש כשביידיך (או יותר נכון בבטנך
) יהיה הכלי שעוזר לך בירידה ובשמירה על המשקל הכל יחזור לקדומותו. החרדות האלה מלהגיע שוב לשם עושים לנו נזק לנפש. אחת שתיים שלוש קחי נשימה עמוקה ותנשפי ועוד אחת ותנשפי,ואחת עמוקה עמוקה תשאירי אותה קצת ו...תנשפי תוציאי את כל הלחץ והפחד בנשיפה ושוב הכל יהיה בסדר.
שמחה

גם אני עליתי על המשקל אחרי ניתוח חוזר

ונבהלתי. זה העירוי עם כל הגלוקוזה הזאת. לא להבהל. גם הגז מנפח ושוקל.

רונה גימל 1, את יודעת

את יודעת כמה זמן בערך עד שהנפיחות יורדת? אני לא מצליחה ללבוש שום דבר, הבטן בולטת.... מה את אוכלת? כי לי ד"ר אבינוח הרשה לאכול כלכלה רגילה, אני 5 ימים לאחר ניתוח

אופירA

New member
מנהל
סבלנות ולהרגיע פחדים

לפחד מעלייה במשקל של 5 ק"ג זה פחד לא פרופורציונלי. אני לא אומרת שצריכים לשאוף לעלות במשקל. אני לא אומרת שצריכים להתעלם מעלייה במשקל. אבל פחד זה תגובה לא פרופרוציונלית, שנגרמת מדפוס נפשי שכבר מזמן הגיע הזמן לעסוק בריפויו, כדי שההתנהגות עם האכילה, ההרזיה, ניהול הטבעת והחיים בכלל - יתרחשו על מי מנוחות ולא על פחדים לא נורמטיביים שמייצרים התנהגויות לא תקינות שמחבלות בשמחת החיים. אחרי ניתוח כדאי לאכול כלכלה הדרגתית. נוזלים 4 ימים (כולל חלב ומעדנים), כלכלה רכה 10 ימים נוספים ואחרי זה כלכלה רגילה, בהדרגה. זה גם ייטיב עם הרוגע והפאניקה, ההדרגתיות הזו. ובוודאי שייטיב עם הקיבה והטבעת החדשה (תתחדשי
). גם כאשר מתרחשת עלייה במשקל צריך להתייחס אליה בסובלנות ובסבלנות, ולא לפחד ממנה. היא לא משהו מפחיד. אולי קצת לא נעים, אבל בטח לא מפחיד. מי שלוקח את הזמן ומקדיש לעצמו את ההתנהגות הבריאה שמגיעה לגופו ולנפשו, יירד במשקל. כמו כן, כדאי לשאוף למשקל גוף בריא. אינני יודעת מה הגובה שלך. אבל אם בעבר שקלת 120 ק"ג, אז כדאי לך לשקול 50 ק"ג רק אם גובהך 1.40 (מטר ארבעים!). אם גובהך מעבר לכך, אז לטובת בריאותך כדאי לך לשקול באופן יציב משקל גבוה יותר, שבחלוקת הגובה והמשקל ייתן BMI25 ולא BMI19. כשמעבירים את הגוף תהליך דראסטי של הרזיה של 70 ק"ג, במטרה להיות טוויגי או בארבי ולא אשה במשקל תקין ונורמטיבי, זה סוג של התעללות בגוף. אני מניחה שהאכילה שלך לא היתה בבריאות יתירה, שהטבעת היתה מהודקת מאוד, ושהשתמשת בהקאות כדי לרזות. אולי אני טועה, אבל ברור שאדם ששוקל 120 ק"ג והגיע בתהליך ההרזיה להרבה פחות מ-BMI25 מתנהג לא בריא ונמצא במצב לא בריא. אני שמחה שזה חתיך אבל זה לא בריא. אפשר להיות חתיכה ב-BMI25. תאמיני לי. זה רק לשנות את ההסתכלות הפנימית והקודים הפנימיים שמוזנים ע"י דוגמניות כחושות ואומללות שמשרבבות שפתיים בפרסומות.

טלטל276

New member
שבוע וחצי אחרי ניתוח

והגז עדיין שם. הבטן נפוחה. אבל כל יום זה מורגש פחות... עוד מעט יעבור לשתינו (אני מקווה) :)

למעלה