דלימה .......

אושר 23

New member
דלימה ....... ../images/Emo4.gif

אני מקווה שזה המקום לדילמה שלי . יש לי חבר 4 שנים, אנחנו בני 24 יש לי בעיות איתו אני לא נהנתי איתו אף פעם בסקס, הוא נהנה וזהו, מנסה להמשיך לספק אותי, רוב הזמן זה לא זה. אני מרגישה שאני לא נמשכת אליו, בזמן האחרון גם לא בא לי ממש לנסות ולעשות איתו סקס. הוא מתחיל קצת להרגיש שמשהו מוזר , אבל כבר נגמר לי הכח לנסות דבר שני אני נמשכת לידידים שלי בטרוף ואיתם בא לי לעשות את זה, מה זה אומר , שדייי אני צריכה להיפרד מהחבר ולהמשיך הלאה. מה אתם אומרים? אני לא יודעת מה לעשות כי אני אוהבת אותו והוא- הוא מת עלי , הוא מוכן לעשות בשיבלי הכל, כל מה שאני ארצה ... ושלא תבינו לא נכון הוא כן מנסה לעזור לי בקשר לסקס , לי נגמר כבר. קשה לי להפרד ממנו , כי הוא יודע לתת, לאהוב,להקשיב, לדאוג ולהיות שם שאני צריכה. להפרד או להמשיך לנסות? מה הייתם עושים מצב כזה?

qt1

New member
היי אושר ../images/Emo142.gif

אני קוראת את ההודעה שלך ובמקביל גם עונה לך... מקווה שתסלחי לי אם תצא הודעה ארוכה , הכוונה היא לסייע לך בהחלטתך ולא חלילה לנבור לך בנשמה
כשכתבת שיש לך בעיות עם החבר שלך , התכוונת לבעיות בתחום הסקס , או בכלל? הוא הראשון שלך? כתבת שבמשך כל ארבעת שנות החברות שלכם , את לא נהנית מהסקס איתו , מכיוון שכתבת שהוא מנסה לספק אותך , אני מניחה שהוא יודע שהוא לא מענג אותך , אני צודקת? שיתפת אותו בתחושות שלך? אני לא חושבת שמישהו יכול או ירצה לכתוב לך להישאר או לעזוב את החבר שאת כל-כך אוהבת (וזה הדדי לפי מה שכתבת.) מה שכן , אני חושבת שיש מקום לבדוק למה את לא נהנית מהסקס איתו , בשבילך ובשביל איכות הסקס שתהיה לך במהלך החיים שלך . אם את לא נהנית מסקס איתו , מה גורם לך לחשוב שעם מישהו אחר זה יהיה אחרת? 'מטאטא טוב , מטאטא חדש ', זה נכון , אבל גם הוא מתיישן אחרי כמה זמן, ומה אז? ומי מבטיח שעם האחר הסקס כן יהיה מוצלח? אני הייתי מיעצת לך לנסות להבין מה קורה לך עם הגוף שלך לפני שאת עוזבת קשר של ארבע שנים ואפילו אולי לצרף אותו לטיפול זוגי מיני , זה היום מאוד ' in' ללכת עם החבר לטיפול מיני , אתם בטוח לא תהיו היחידים שם. ואם תחליטי לעזוב , שוב... אני מוטרדת מהעובדה שבמשך ארבע שנים לא נהנית מסקס , ושואלת את עצמי אם את מודעת לכך שזה לא משהו נורמאלי. אני חושבת שכדאי להשקיע בקשר הקיים , אבל כל החלטה שתקבלי מקובלת עלי ואני אכבד אותה. מה את חושבת? נראה לך הגיוני? qt1

אושר 23

New member
שלום גם לך ...

כן , יש גם בעיות בכלל , אבל בעיות שאפשר להתפשר עלהם, כמו למשל תחביבים שונים , לפעמים זה מתסכל , אבל זה פחות נורא מהסקס. כי סקס זה חלק חשוב במערכת יחסים , שאין את זה זה מתסכל יותר. וכן הוא הראשון שלי ואני הראשונה שלו. לגבי הסקס אצלי , לא נראה לי שיש לי בעיה , אני כן מצליחה לגמור שהוא לעתים מנסה אחרי שהוא גומר , הוא מצליח לספק אותי. אבל עדיין זה לא זה , אין לי את החשק הזה לעשות את זה איתו , כמו עם מישהו אחר שיש לי משיכה אליו (היא בא לי הרבה פעמים לעשות את זה עם ידידים , אבל אני מנעתי את זה - כי אני נאמנה עדיין - וגלל מוסר. מה את אומרת עכשיו?

qt1

New member
אהלן אושר ../images/Emo140.gif

גרמת לי לצחוק בסוף ההודעה שלך...
תראי....................... כתבת "אני כן מצליחה לגמור כשהוא לעיתים מנסה אחרי שהוא גומר" ולא נעים לשאול ,אבל למה הוא מנסה לפעמים ולמה הוא גומר לפני שאת גומרת? כאילו... לא שעושים תחרות של 'מי גומר ראשון' ! אבל מצטייר לי כזה קשר שבו החבר שלך מגיע ליותר סיפוק ממך בסקס ומכיוון שאת יודעת שטוב לך כשיש לך את זה אז...!??? אם נמאס לך מהקשר ואת מוצאת את עצמך נמשכת לגברים אחרים , אולי תקחי הפסקה מהקשר? אולי בלי החבר יהיה לך השקט שאת זקוקה לו כדי להחליט אם להישאר נאמנה או להמשיך הלאה . (רק שעידן לא יהרוג אותי
) אני מקווה שתעשי מה שטוב לך ולא מה שאני כותבת , ואולי גם המנהל החכם שלנו יתרום כמה מילות פנינה לשרשור הזה ... לפעמים , צריך להמשיך הלאה וזה מאוד קשה אחרי ארבע שנים לחתוך , קל וחומר שמדובר בחבר הראשון שלך. ורק לידע כללי שלך , חוק: זה שמקבל את ההחלטה , זה שמתחבט אם לעזוב או לא - סובל יותר מזה שהחליטו עבורו. אז מה את אומרת עכשיו?
qt1

אושר 23

New member
היי שוב .....

לגבי זה שהוא גומר לפני , זה פשוט קורה. הוא לא מסוגל להתאפק יותר מידי. ולי כבר אין חשק להמשיך אחרי זה. ולגבי הפסקה או פרידה , זה קשה , אני לא יכולה לתאר את עצמי בלי הקשר הזה , לא בגלל האהבה אלה בגלל הרגל . ולגבי החוק : את מזה צודקת , הייתי רוצה שהוא יעשה את הצעד.

הי אושר../images/Emo24.gif

אם תקראי בעיון את אשר כתבת, תגלי, תביני, ותגיעי למסקנה שהתשובה למצוקתך נמצאת בין השורות. הדבר היחידי הוא, לא לפחד..... שלך ובשבילך
עידן מיליצ'ר
נ.ב.כמובן תודה לQT1

אושר 23

New member
שלום גם לך....

אני כנראה שבאמת בתוך תוכי אני יודעת את התשובה אבל מפחדת לעשות את זה . אני מקווה שיהיה לי בסוף את האומץ לעשות את זה שיגיע הזמן המתאים. נ.ב תודה לכם על התגובות והיחס.

qt1

New member
../images/Emo23.gif בכייף אושר

ואם את מרגישה צורך לשתף או להתיעץ , אז .... הפחד הוא טבעי , תחשבי על נשים שמסיימות מערכות יחסים אחרי 20 שנות נישואים עם ילדים וכו'........ קטן עליך אושר
תשמרי על עצמך ועדכני , אה? להתראות qt1

למעלה