דליות

oferessel

New member
דליות

מתי/איך/איפה שותלים אותן? כמה מים/דשן/זבל?

טסונמי1

New member
את שניהם עכשיו- דליות

מכינים בור מספיק גדול כדי שהפקעת תשב בנוחיות בתחתית כופתיות על הכופתיות שיכבת אדמה דקה העומק כך שהגבעול משנה שעברה מציץ החוצה השקיה אחת טובה -שמש מלאה-אים הדליות גבוהות כדאי להכין מראש מוטות קשירה אחכ ליתקוע אותם באדמה יכולליפצוע את הפקעת- בגונית הורד בעציץ עים אדמה משובחת לחה זהירות עים עודף השקיה בחצי צל

טסונמי1

New member
ראיתי שנגיעו למשתלות גם פקעות של

גלוקסיניות - שווה ליקנות מנביטים בדיוק כמו בגוBH, VPEG, בתלום גלוקסיניה GLOXINIA

לִיאֲת

New member
הדליות הקטנו שקניתי בקיץ שעבר

במלצר- חלקן שרדו את החורף. הבעיה היא שהפרחים היחידים שהצלחנו ליהנות מהם היו פרחי תחילת וסוף החורף. כל, אבל כ-ל הפרחים שפרחו בקיץ נאכלו עד תום, על ידי החומיינים. מאד מבאס. יש עצה?

shlumbergera

New member
אנ'לא יודעת אם זו עצה אבל:בזמנו,בגי

בגינה אחרת, היו לי מלא חומיינים. היו לי גם בקבוקים שפיתם תקועה באדמה, תחתיתם חתוכה למחצה והם מלאים מים. (המטרה היתה השקייה אוטומטית-טכנית). שמתי לבי שבבקרים אני מוצאת חבורות חומיינים בתוך הבקבוקים, שלמעשה טבעו שם. אז פיזרתי עוד כלים עם מים בגינה ואין לי מושג אם זה המעיט את החומיינים, משך עוד כמה עשרות אלפים מהם אלי, הביא מכת יתושים. פשוט לא יודעת. היה נראה לי שיש פחות חומיינים ושיש פחות נזקים לעלים ולפרחים. נ.ב. בכל מקום שם נשאלים מומחים להדברה על חומיינים, התשובה היא "אין מה לעשות". אני מחכה לרגע שמישהו ימציא משהו בענין

למעלה