דליה הפסיכית #2

country joe

New member
דליה הפסיכית #2

הגיליון השני של מגזין הפסיכדליה שלי, דליה הפסיכית, עלה לרשת. http://listen.to/dalia

כל הכבוד

לא הספקתי לקרוא הכל, אבל מאוד מעניין, בעיקר עינינה אותי הסקירה על ה doors, שהיתה טובה מאוד. הופתעתי לגלות שעדין עושים רוק פסיכודלי בעולם, יש לזה שוק אמיתי?

country joe

New member
קודם כל- פסיכדלי ולא פסיכודלי...

ויש שוק אמיתי, תתפלא... הפסיכדליה התפצלה היום לכל כך הרבה סגנונות, שזה פשוט יהיה טרוף למפות את הכל. יש את הפסיכדליה הקלאסית ששרדה, יש ניאו פופ פסיכדלי, ניאו אסיד רוק/סטונר רוק, לו פיי/אינדי פסיכדלי, ספייס רוק, רוקפור ושי נובלמן משלנו, ויש בארץ עוד כמה להקות (שאני מתכוון ליצור עמן קשר)- נוצות, תנועת המרי נשמעות מבטיחות, למרות שלא שמעתי אותן. למי שיש סולסיק מוזמן להכנס לתיקיית פסייח שלי ולהוריד משם חופשי...

הופה הופה

קודם כל אין כללי איות בעברית למילים לועזיות. חוץ מזה תודה, טוב לדעת ואולי אני אתחיל לחפש אותם (אני מאוד אוהב פסיכודליה קלאסית של שנות השישים, בעיקר את הצילי של סן פרנסיסקו עליו השארת פה מאמר פעם). לא ידעתי שיש מספיק LSD עדיין בשביל שלפסיכודליה יהיה שוק
ודרך אגב הודעות הכוללות הפניות לתוכנות לחלוקת קבצים נוטות להימחק כאן, ובצדק

ועדיין

כתבתי פה משהוא קצת ארוך על איך מבטאים ואומרים דברים וחוקי תעתיק אבל עזוב לאמשנה, עברתי את הגיל שיהיה אכפת לי, בתכלס אתה צודק

ganooov

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo13.gif

ובגלל חוקי התעתיק האלה אני אומר קנופפלר
.

למעלה