דליה איציק

ספידי4

New member
דליה איציק

הופיעה בחדשות הבוקר והצהירה שהעבודה לא תכנס לממשלה ללא נושא ההפרדה והנושא החברתי כלכלי...אני שמח לשמוע שיש מישהו שהנושא החברתי עומד מול עיניו לפני הכסא

../images/Emo41.gifדליה איציק - המכתב ../images/Emo41.gif

אני מביא בפניכם את נוסח המכתב שקיבלתי מדליה איציק לפני מס' ימים (ההדגשות אלה הערות שלי): חבר/ה יקר/ה אני מבקשת להודות לחברים הרבים שברכו אותי בעל פה, בטלפון ובכתב, על הצלחת הבג"צ שהגשתי ושקיצר את כהונת ממשלת שרון בשנה תמימה. ( אכן הישג חשוב ומשמעותי. מהמשפט אכן משתמע כי דליה איציק מבינה שממשלת שרון זו ממשלה שאין לה זכות קיום ושיפה שעה אחת קודם להחליפה בממשלה אחרת) זה קרה יום אחד לאחר הצלחה אחרת שנחלנו: תיקו מביך לממשלה בהצבעת אי אימון (אימון - הטעות במקור), תיקו שמבחינת הקואליציה כמוהו כהפסד - אין לממשלה רוב בכנסת. (האם ניתן לפרש את דבריה של הח"כית איציק בצורה שונה מאשר - 'הממשלה הזאת חייבת להסתלק'?) בבחירות ספגנו מכה קשה (מה את אומרת?!), היינו זקוקים לזמן מה כדי לעכל את התוצאה, אך מהר מאוד התאוששנו ויצאנו למלחמה שנראתה חסרת סיכוי מול מפלגת השלטון שכוחה כפול משלנו. (כדור הארץ לדליה איציק...האם שומעת?) התמדנו להביע אי אמון בממשלה, שבוע אחר שבוע, שוב ושוב דפקנו את הראש בקיר (דימוי מטומטם משהו, לא?) והעקשנות השתלמה: החומה נסדקה. (האם מסיקה דליה איציק שלמפלגת העבודה יש חלק לא מבוטל בהתפטרות שרי האיחוד הלאומי מהממשלה?) בית המשפט העליון קבע שהבחירות תתקיימנה לא יאוחר מנובמבר 2006, יתכן שהממשלה תיפול עוד לפני כן (אמן). לא לחינם מחזר אחרינו ראש הממשלה, הוא יודע שבלעדינו אין התנתקות וגם לא תקציב. מפלגת העבודה חזרה להיות שחקן חשוב במערכת הפוליטית. (מפלגת העבודה תמיד היתה שחקן חשוב. גם ברגעיה הרעים. חבל שאת ושכמותך, ח"כ איציק, לא הבנתם את זה עד כה) אנחנו יכולים לחייך בסיפוק אבל אסור לחלוץ נעליים ולנוח על זרי הדפנה (פיוטית משהו...). חייבים להמשיך לעבוד ולהיאבק כדי לזרז את ההתנתקות ולסייע לחלשים בחברה - ואתם מכירים אותי מספיק טוב כדי לדעת שזה מה שנעשה. (חבר'ה, מי מכיר את דליה איציק מספיק טוב כדי לדעת שזה מה שהיא תעשה?! אלי למשרד בבקשה. אני חייב לשמוע את זה ממקורות ראשונים בכדי להאמין) המפלגה ניצבת לפני הכרעות חשובות, אם יש לכם הצעות או רעיונות אנא טלפנו אליי. בידידות, ח"כ דליה איציק

אולי ה"גב

איציק תשמש השראה לח"הכ והשרים ותוותר על קבלת הפנסיה במקביל למשכורת?זה יגרום לי להתחיל להאמין לכל בלבולי הביצים שלה

ש

שלמה איזקסון

Guest
דליה איציק דוגמא לעסקנות של בכירנו

דליה איציק היא דוגמא ומופת לצערי הרב לעסקנות וחוסר המנהיגות של חלק גדול מבכירי המפלגה. אותה דליה איצקי שזעקה לפני כמה חודשים על העלאת מחיירי הלחם היא זאת שהעלתה את מחירו כשכיהנה כשרת המסחר והתעשייה בממשלת האחת הראשון של שרון,אותה דליה איציק ששימשה(וכל הכבוד לה על כך) כאופוזיציה תקיפה לשרון וביבי היא גם זאת שלא פספסה אף הזדמנות דלבר בעד ממשלת אחדות עוד לפני שגובשו איזשהם הסכמות או קווי יסוד. אותה דליה איציק שדיברה(בצדק) בחריפות נגד המדיניות הכלכלית של נתניהו היא זאת שמנהלת כעת את המשא ומתן בו העבודה מוותרת על תיק האוצר ומוכנה לשבת בממשלה בה נתניהו שר אוצר.....(ברור לכל ש"מלך" הקפיטליזם האכזרי אל ישנה פתאום את מדיניותו). דליה איציק היא רק סימפטום של מה שקרה למפלגה היקרה שלנו,אנשים הפסיקו להאמין בדרכה האידאולוגית של המפלגה או פשוט נכנעו וחדלו להאמין שביכולתנו להוות אלטרנטיבה לליכוד ולכן החליטו לוותר מראש על מילוי התפקיד של אופוזיציה אחראית,פעלתנית ואידאולוגית.הם החליטו למכור את המדיניות והערכים החברתיים של המפלגה למען "נזיד עדשים" בדמות תיק החוץ וג'ובים!

האמת

שאני לא רואה מנהיג הגון וישר לא בעבודה ולא בליכוד כולם מושחתים רקובים מחפשי טובות הנאה הם עדיין לא הפנימו שהם נבחרו בשביל לשרת אותנו ולא בשביל לקבל שחד או לחלק גובים לח"ברה אני מתביישת במה שמנהיגינו מכל גווני הקשת הפוליטית מייצגים לרמוס את החלשים ולרומם את החזקים ימים קשים

למעלה