דלגת עלי-ANDROSRENDION GLUCORONIT

1hakim

New member
דלגת עלי-ANDROSRENDION GLUCORONIT

שלום רב אני לוקח טסטסטרון בג'ל -הרופא שלי רוצה לבדוק את יעילות החומר בגוף ומסר לי לבדוק(כנראה לא בסל) -ANDROSRENDION GLUCORONIT- האם בית חוליפ שלכם שידוע בבדיקות ההורמונים -עושה בדיקה זו וכמה היא עולה ? בתודה מראש

לא רק בסל, לא בשוק

שלום לך, יש לך רופא ידען, אבל הוא לא מתמצא בבדיקות שקיימות בשוק. אני לא יודעת למה הוא חושב שהג'ל שאתה מורח לא פעיל אצלך. הג'ל הוא טסטוסטרון, ההורמון היותר פעיל הוא ה-DHT שהגוף מייצר ע"י הפעלת אנזים שנקרא 5alpha reductase. אני לא רואה כל סיבה להאמין שהאנזים הזה לא פעיל אצלך. סיבה לחסר פעילות של טסטוסטרון אצל גבר יכולה להיות בעיה בקולטן לטסטוסטרון. במקרה כזה יש לזה ביטוי קליני ברור (זה דבר מולד), ומבחינה מעבדתית מה שרואים זה רמות גבוהות של טסטוסטרון (בלי כל טיפול) ורקמה מוגברת של LH. אנדרוסטנדיול גלוקורונייד הוא מטבוליט של DHT שקיים בדם ושאפשר גם למדוד בשתן. לא מודדים את זה באופן שגרתי בשום מקום, כי אין בזה צורך. מה שניתן למדוד במעבדה שלנו זה ה-bioavailable testosterone, שזו למעשה הפרקציה הפעילה מבחינה ביולוגית של הטסטוסטרון בדם. ומצד שני ניתן למדוד מטבוליטים של אנדרוגנים בשתן, שגם הם יכולים להצביע על בעיות במטבוליזם של ההורמונים האלה. אני מוכרחה לומר שאנחנו בד"כ משתמשים בבדיקות האלה לנשים עם בעיה של שיעור יתר. ועכשיו תענה לי אתה. למה הוא בכלל רצה לבדוק זאת? מה מפריע לו בתגובה הקלינית שלך לחמר? אני מקווה שביחד עם הבדיקות האזוטריות האלה, הוא גם דואג לעקוב אחרי ה-PSA, ספירת הדם ורמת שומני הדם.

למעלה