די!

די!

איזה גבר!! יש לך להקה!?!?!(ספר להורים!) אתה נוסע על סקייטבורד !!(גבר!!!) אתה נשמע כמו כול הילדים בכיתה שלי שהתחילו לשמוע "רוק"(עלק) כמו לינקין פארק וחוות הנמלים החיזרית... וואי אתה שומע מאטאליקה!?!? (למה את חושב שלמישהוא אחפת ממך?!?! I DONT CARE ABOUT YOU FUCK YOU! בקיצור אתה "הגבר" ואף אחד לא יכול אליך בסקייטבורד והלהקה שלך בכלל דג דג גינה משהוא כזה !?!? נ.ב אני יכול לנגן את יונתן הקטן ב4 כלים שונים!(איזה גבר אני!) הראשון:גיטרה(טוב כול אחד יכול) השני:בס(טוב גם זה כול אחד יכול) השלישי:פסנטר(גם זה כול אחד יכול) הרביע:אמא שלך!(זה גם כול אחד שעובר ב"תל ברוך אם קצת מזומנים יכול!)

blinkme

New member
נו באמת!

מה הקטעש ל כולם 6אתה יורד על מישהוא ואתה אומר על משיהוא משהוא שקוטל אותו אז אתה גבר? מה הקטע שלכם אנשים?? get a life כל משהוא קטן שמישהוא אומר אנשים מגיבים ומתחילים אם הסיפור "שיוואו אתה יודע לנגן יונתן הקטן"", למי אכפת בכלל???????? כל דבר קטן שמישהוא אומר ומתלהב אתם יורדים עליו לינקין פארק הם לא רוק הם סתם להקה מסריחה שיש לה כמה שירים יפים זה הכל וזה לא שמישהוא אומר פה אני קלי כי אני רוכב על סקייטבורד ולכל אלה שמעירים לכולם על איך שהם מתלהבים הם בעצמם מתלהבים גם אני יכולה לבוא אליך ולהגיד לך " שיוואו ירדת על כולם איזה גבר אתה תן לי לגעת בך", אבל לא רוב הילדים בפורום הזה לא ירדו לרמה כזאת נו באמת! גיב מי אה ברריק

למעלה