די

סלינוש

New member
די

די כבר לפחד להיות כנה עם עצמי. די להיות בעצב די להלחם באוכל. אני רוצה להכנע, להגיד שאני חסרת אונים, למסור לכוח העליון, כי אני יודעת שזו הדרך היחידה להיות בשפיות. אבל אני עצורה. אני לא מצליחה. אני בתוך הסערה הזו ורק בא לי לצרוח.

PhEoNiX FiRe

New member
כמה שאני מזדהה

רק שאני בערך נכנעתי לכוח האפל תהיי חזקה

בדדי

New member
../images/Emo140.gif

להיות כנה עם עצמך זה הדבר החשוב ביותר הדבר השני זה להודות שיש לך בעייה ונראה שאת שני הצעדים האלה כבר עשית... אז עכשו תקשיבי... מספיק עם המלחמות הגיע זמן שלום מתוך למידה מתוך הבנה מתוך חמלה ואם צריך מתוך מקום של קבלת עזרה ואם בא לך..........תצרחי!!!!!!! זה בסדר פה מותר הכל....

בדדי

New member
חחחחחחח

קרעת אותי עכשיו לו רק יכולת לראות אותי עכשיו... נראה לי שלא רק אפשר אלא רצוי ומומלץ ויש שוב אני מותק!!!!!!!!!! אוהבת אותך ...

ארטור

New member
ואל תשכחי להוסיף.....

יותר מדי בקורתית לגבי את עצמי. את עושה דרך תובה ויש החלמה. אנחנו מחלמים; זה תאליך כמו שאמרים בתוכנית Spiritual Growth Not Spiritual Perfection Chill Out!! ותתיחסי יפה לסלינוש!

../images/Emo124.gif הנה לך הרמקול...

הנה הוא הרמקול, צרחי בקול, צרחי שאינך חסרת אונים, על כי אינך. צרחי לעולם ולעצמך כי יש בך את הכוח, וגם אם ניגפת בקרב אחד - המלחמה שלך לנצח. הים ישקוט - הרי את יודעת, והכאב מתוכך - יפרוץ החוצה... צעקי אלינו...איננו יראים... אנחנו כאן לשמוע

למעלה