די

די

החלטתי שהלילה זה יקרה (הייתי רוצה לחשוב, יקרה אחת ולתמיד, אבל זה ברור לי שלא...).
רמזתי לו שיתקרב והוא נצמד בשמחה.
החל ללטף את גופי, העביר את כף ידו על המותן, עלה מעט מעלה והגיע אל השדיים. אצבע אחת התקרבה אל הפטמה. צמרמורת עברה בי...
מרגישה אותה מתקשה והמגע קשה לי גם הוא.
התפתלתי בין זרועותיו, שלחתי יד אל בין ירכיו, לאחוז בזין מעל הבוקסר. השחלתי ידי מתחת לבד, הרגשתי זין זקור ומוכן והתחלתי ללטף. אנחותיו מילאו את החדר.
התרוממתי, התקרבתי אל הזין והתחלתי למצוץ.
אנחותיו הלכו וגברו עם כל ליקוק של הלשון על הזין. ליקקתי את הכיפה ועטפתי אותה בשפתיי. הכנסתי את הזין עמוק לפי והמשכתי למצוץ. בראש מתרוצצות לי תמונות של מציצה אחרת, עמוקה, חזקה, עוצמתית..
מציצה שהיתה לא מכבר ורק לפני דקות ספורות שחזרנו אותה בשיחה.
אני מלקקת, מוצצת, מכניסה ומוציאה מהפה, מריירת מעליו מרטיבה, תוך כדי תנועות האגן שלו שהתגברו והוא לחש, אני גומר...
נשכבתי על גבי וביקשתי: עכשיו אתה...
הוא ירד אל בין ירכיי והחל ללטף עם האצבע. הדגדגן לא מגורה וזה כמו שורט אותו. לשון... אני מבקשת ממנו בלי מילים, מושכת ודוחפת את ראשו. הוא יורד ומתמקם בפתח הכוס.
מלקק.. מרטיב.. עולה ויורד עם לשונו, אני מותחת את העור, מנסה לדייק את המגע.
הוא ממשיך ללטף עם אצבעו, מגיע אל פתח הישבן ומלטף אותו בתנועות מעגליות.
הדגדגן שלי נרטב מהלשון ואני מנסה, מנסה להפיק את ההנאה שאני רגילה לה...
רואה את זה שמלחלח אותי ביומיום, מרחף מעליי, מביט, מחייך ואומר לי פאקקקק בא לי לזיין אותך עכשיו!! אני מתרכזת, המחשבות שלי מתחלקות לשתיים.
האחת - בדגדגן שמרגיש לי מת כרגע,
השניה - באותו אחד שמת לזיין אותי עכשיו.
תראה, אני אומרת לו, הוא מזיין אותי בשבילך.
תראה, אתה מזיין אותי דרכו.
הלשון ממשיכה לחפור בי, ללקק את הדגדגן, מנסה להעמיק פנימה.
אני מתרטבת ומתייבשת לסירוגין. מניעה את האגן מול הלשון הרטובה, מנסה לחוש את הלשון השניה מפרפרת בי, מרקידה לי את הדגדגן, עקבית ונחושה...
גלי ריגוש מתחילים לאחוז בי והלשון מפסיקה, משנה את המקצב, את המיקום, את המכלול...
תדמייני, תדמייני, אני צועקת לעצמי בראש, תדמייני איך ההוא מלקק אותך. איך ההוא נעמד על ברכיו ושואב את הכוס שלך. איך ההוא מרקיד אותך בנגיעות מטריפות על הדגדגן. תדמייני...
הדגדגן שלי משופשף ומשתפשף, נרטב מהלשון, נרטב מאצבע שננעצת עמוק ואוספת רטיבות מעטה..
{זה הרגע בו אורגזמה אמורה היתה להזדחל בגופי}
זה הרגע שהדגדגן שלי רטוב, אבל הולך על "ריק" -
משתפשף עד שמרגיש כמו שפשוף נייר זכוכית.
משתפשף עד שהופך רגיש מידי למגע.
משתפשף ושורף.
הרגע שאני מנערת את ההוא הדמיוני ומעיפה את ההוא שמעליי... די.

תודה

כתיבה יפה למרות ש...

עשה לי קצת דאוווון
די ברור שלא ממש "חוגגת" את "שימחת בית השואבה" בבית, אז או ש...
הראש שלך כל הזמן במאהב ולא נותנת לעצמך באמת להינות בבית, או לחילופין...
אחרי כל הזמן הזה הבחור עדיין לא יודע איך "לטפל" בשפתותייך. (מה שקצת יותר עצוב לטעמי).
אף על פי וכן ולמרות הכל כמו שנאמר שתבת ממש יפה והעברת את תחושת נייר השיוף להפליא
&nbsp

אכן..

קלטת גם את הדאון... תודה על כך.
לא רוצה להכנס לפרטים הקטנים (שהם בעצם הרבה יותר גדולים ממה שהנחת) הנמצאים מתחת לפני השטח.

סליחה באמת

תרגמתי לפני רגע את אחד הסיפורים שלי לאנגלית, נעזרתי בתרגומון של גוגל.. בכל פעם שכתבתי כוס הוא תרגם ל- glass זה די משעשע.
אז על אותו משקל - לך תכניס את הלשון לתוך כוס...
מים קרים או כזה בעל לחלוחית נעימה.

שובב 42

New member
אוקיי

אם כבר אז...
אוטידין!
זה גם מאלחש אז זה מצחיק כשמנסים לדבר.

שובב 42

New member
זה כן

אבל זה מאלחש ולא רעיל.
נותנים את זה לתינוקות כשהשיניים הצומחות מפריעות להם.

yame1212

New member
גם אני

מצטרפת כאן לעדת המעריצים שלך ולכתיבה שלך

ומאחלת לך שתמשיכי לחוות ריגושים ולשתף אותנו

למעלה