די שקט

איילת1974

New member
קראתי

ולא מצאתי תשובה, חוץ מעניין הממזרות. כבר כתבתי על זה כאן, ואין לי כוח לכתוב על זה שוב.

chan

New member
תשובה

כפי שאמרתי אין חוק האוסר על נישואים אזרחיים, זה לא נרשם במדינה כי הרישום הזה לצורך דתי - ואין שום כפייה.

איילת1974

New member
וזה בדיוק הפירוש של כפייה דתית

לכפות כללי התנהגות דתיים, גם למי שאינו חפץ בכך.

chan

New member
מה זאת אומרת ?

שוב לא נכפה עלייך כאן שום דבר תתחתני איך שאת רוצה.

אנדרי ז

New member
וזה לא מספיק???

ומה עם כל הזכויות שניתנות רק לזוגות נשואים? זה לא יוצר קיפוח לדעתך המלומדת?

chan

New member
כמו שכבר אמרתי

אין קיפוח כי יש את החוק לגבי ידועה בציבור

גוססי

New member
ברור שזהו קיפוח

כי כדי להשיג מעמד של ידוע/ה בציבור יש לעיתים קרובות צורך בהליך משפטי מסובך, ארוך ויקר.

אנדרי ז

New member
שטויות

אם מעמד של נשוי ושל ידוע בציבור הם שקולים, אז בוא באמת נשווה אותם ושהמדינה מבחינתה תכיר גם בנשואים כידועים בציבור. הולך?

Silvi k

New member
אבל מה לגבי הרצון שלנו

אם אני רוצה להיות נשואה לא רוצה להיות ידועה בציבור למה אין לי אפשרות כזאת למה אני חייבת להנשא בדרך הדתית תסביר את זה למה שאתה תחליט בשבילי שאו שאני מתחתנת עם רב או שלא זה שיש אותם זכויות לידועים בציבור ולנשואים זה לא מעניין אותי

zazaza

New member
הרצון שלנו לא מעניין אותו

אולי הוא מתומכי הכתרת המלך - כשיש מלך רצונות העם לא רלונטיים.

Silvi k

New member
LOL

אני לא יודעת אם זה יותר עצוב או יותר מצחיק מה שבטוח יש פה עסק עם אנשים דתים ואם אנחנו לא מסתדרים איתם - אז איך נסתדר עם שכנינו הערבים אוף - כמה קשה לאהוב את המדינה הזו

Silvi k

New member
התכוונתי עסק עם אטומים

הדתים במכתב הקודם = לאטומים וזה נקרא פליטת פה פרודיאנית (או שאנחנו לא מאמינים בפרויד - תעדכנו אותי )

איילת1974

New member
עזוב, התייאשתי ממך

אם אתה לא מבין למה עצם העובדה שרק נישואין אורתודוכסים התקפים, הנה כפייה דתית, אז חבל לי על הזמן.

chan

New member
חבל

כי העובדה ברורה, כפייה = חיוב אדם לבצע משהו כנגד לרצונו. את יכולה להנשא איך שאת רוצה אם היו מכריחים אותך להנשא בנישואים אורתודוקסים זו כפייה אבל זה לא כך.

zazaza

New member
הוא מבין, הוא פשוט משתמש בשיטת

"אני אגיד את זה עוד מיליון פעם ואז זה יהיה נכון". CHAN !!! - זה לא עובד !

zazaza

New member
לא אהיה רשום במדינה כנשוי !!!!!!

מתי תבין את זה ?!!?!!?! אם אתחתן בנישואים שלא אורתודוכסים בארץ לא אהיה רשום כנשוי !!!! מה קשה להבין ?!!!!

zazaza

New member
אתה אדיוט ????? !!!!

מה זה "מה אכפת לך" ? זו זכותי המלאה כאדם, כאזרח במדינה ! מה אכפת לך ????? אין לך מושג מה זה דמוקרטיה, מה זהחופש אישי, אתה אדם פרימיטיבי.

למעלה