די עם השמעון השכן ! מה זה השיר הזה ?! ממש בדיחה
ע עדי XD New member 8/10/06 #2 אף אחד לא מכריח אותך לשמוע את השיר... ומה בדיוק די? אתה מבקש שאנחנו נפסיק לשמוע?
P papashdon New member 9/10/06 #5 ועוד ממש בפתח של הבית חולים!!../images/Emo10.gif איזו התעללות . מסכן שמעון.
מ מתה על קובנה New member 9/10/06 #8 חח די כבר יא עמות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תתבגרו פףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני בהלם שזה בא ממני חיחיחיחיחיחי די מצחיק פה
חח די כבר יא עמות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תתבגרו פףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני בהלם שזה בא ממני חיחיחיחיחיחי די מצחיק פה
א אופטימית עצובה New member 9/10/06 #10 היא תתלה אתכם בחוט דנטלי מהמשקוף של האמבטיה. מספיק טוב? טוב די .
P papashdon New member 9/10/06 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ולזה נקרא....יציאה?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ולזה נקרא....יציאה?
מ מתה על קובנה New member 9/10/06 #12 הלו,אני לא עד כדי כדך מתוחכמת:| הפכת אותי למינימום איינשטין עם כל החוטים הדנטליים שלך חחחחח