די עם הסחיטות

די עם הסחיטות../images/Emo101.gif

לכ האתלטים אתם יודעים למה אנחנו צריכים לשלם על כל תחרות כי לאיגוד האתלטיקה יש מינוס ממה אהה צריך לסגור את המינוס בקופה מהבאת פרדריקס וחבריו הזרים במקום לתת לנו הישראלים תגמולים בהרבה פחות גבוהים ממה שהם קיבלו ושהאיגוד שלא יגיד לי שבכל העולם זה כך כי אם היינו כמו כל העולם אני גדעון ועוד הרבה אתלטים היינו מקבלים יחס שונה אבל יש שני מילים מה זה נכונות "רק בישראל"

evgeniks

New member
אחי הסיבה היחידה שאתה משלם על

התחרות שאורגנה היא שזה חוסך הרבה מאוד סיבוכים ועוד כול מיני דברים שצריך לעשות על מנת לארגן תחרות. כול הדברים האלה לוקחים הרבה זמן ולכן אנשים מסוימים ( כמו גרש) חושבים על דרך קלה ומהירה לארגן תחרות איכותית. התחרות שתתקיים ב 4.03 לא קשורה לאיגוד האתלטיקה ואורגנה אך ורק על ידי גרש.

The almighty

New member
איכות?!?!?!?!

על מה אתה מדבר?!?!?!! על מה אתה משלם אתה יודע? על שופטים!!!!!!! אני לא צריך שום שופט שיקח לי מדידה ידנית....ועוד לשלם לו?!?!?! השתגעתם?!?!?! או כמו שידידי הטוב אומר..... טוב שלא אמרתם אלי לוזון!!!!!!!!

jablonka

New member
אין לי בעיה עם פרדריקס

אני לא חושב שיש פסול בהבאת רצים זרים לאליפות ישראל כל עוד הם מהווים תחרות. בהנחה והרצים הישראלים טובים מהם, אין סיבה לשלם להם. אם יכולים להביא אנשים ברמה של פרדריקס לארץ - כל הכבוד. אני נהניתי, למרות שהוא נהנה פחות...(לפי דבריו)

jablonka

New member
בנוסף לכך...

מנסיון אישי אני יכול לומר שהתוצאות הטובות ביותר שלי היו באליפות ישראל כשלא הגעתי ראשון. ב200מ זה היה מרטין אורבס הפולני שהוביל את הדרך (שנת 2000 כמדומני)

גידעונקה....

מאד פעיל בזמן האחרון.... אני חושב שאנשים פה לא מבינים משהו מאוד בסיסי. המהות של הספורט שבחרנו הוא סבל ותלונות, איגוד האתלטיקה הבין זאת מזמן ובחכמתו הוא החליט להוסיף בתקופות העומס קצת לחץ נפשי, לדוגמא מספר החלטות בנושא זה שנלקחו בישיבה סודית של האיגוד (לא באמת): 1) תחרויות בימי ראשון. 2) אי דחיית תחרות אליפות החורף למרות התנאים הנהדרים (רוח 7.2 בפנים). 3) תשלום עבור תחרויות (גרש, זה לא משהו נגדך אישית, אתה עובד לטובתנו) 4) קיצוץ במספר מחזורי הליגה . 5) אירגון מופלא של מחזורי הליגה (400 ו 4*400 באותו יום) 6) קיצוץ במספר דפי החוברת. 7) תיקון המשטח בחלקו בלבבד (וגם זה אחרי מספר שנות אי שמישות). 8) חיסכון במדליות (אליפות החורף) ובתעודות (אליפות ישראל) למנצחים. וכו. מי יודע, אולי השנה יחסכו מספיק כסף להביא את מוריס גרין על גבינו.

jablonka

New member
השאלה הגדולה היא:

מי מחליט את ההחלטות הללו? האם זה אנשים שקשורים בכלל למציאות האמיתית באתלטיקה בארץ, או אותם אנשים שהחליטו את ההחלטות כבר למעלה מעשור ואין לחלקם שמץ של מושג מי מתחרה בתחרויות ומה דרוש מהם. מיקי, איש יקר ומהיר שכמותך: אני מסכים איתך ב100%. בעניין מוריס גרין...פלא שעדיין לא הפילו עליו את תיק היהדות. נ.ב: מה קורה השנה עם יולנדה צ'פלק?

יולנדה...

...שלא כמו תקציב האתלטיקה בישראל... יולנדה מסלובנסקיה עולה משנה לשנה בהיקפים... ושכן כמו תקציב האתלטיקה.... יולנדה יורדת בתוצאות. סקרא - צ'פלק לכולם ! נ.ב. בקשר ליהדותו של מוריס גרין. אורי ירון ממכבי חיפה המשמש לפעמים ככרוז בתחרויות, קורא לנאור גרין מוריס גרין, הא זה מצביע על קירבת משפחה ? האם מוריס שייך לעליית יהודי מרוקו (בלי להעליב את המרוקאים), האם בכל זאת יש עתיד לשליחי הספרינט בארץ ? לעתיד פתרונות. מיקי.

harel87

New member
באמת....

אל תתלהבו כל כך ממוריס גרין או כבר לא מהיר כמו פעם זה לא המוריס גרין שהיה רץ 9.80 במאה היום הוא לא יורד את ה 10 בכלל

harel87

New member
אתה צריך להבין כמה דברים

אין כסף במדינה כיום ואת המעט כסף שיש משקיעים בענפי הספורט היותר פופולרים כמו כדורגל כדורסל

jablonka

New member
הראל...

זה לא מה שאתה אומר שמפריע לי, זה איך שאתה אומר את זה. משהו בניסוחים שלך גורם לך להשמע מתנשא. אם כוונתך אינה כזו, אני מתנצל. אם היא כן...תפסיק!

למעלה