די נ מ ע ס לי!!!!

קטנטנה87

New member
די נ מ ע ס לי!!!!

אני בדיכאון עמוק ולא יודעת מה לעשות, אף אחד לא מבין אותי בבית סיימתי ללמוד ואני לא עובדת ההורים שלי משגעים אותי , התרחקתי מהחברות שלי בגלל שאני דיכאונית והם לא מבינות אותי אני צריכה עזרה דחוף אבל אני לא יודעת למי לפנות וגם אין לי כסף.

bgbg10

New member
קטנטנה....../images/Emo151.gif

לפעמים אנשים שהם בדיכאון זה לא רק מצב פסיכולוגי.... יש כאלו שיש להם נטיה לדכאון בגנים ולכן יכול להיות שמה שיש לך הוא בעצם פיזי.... פני לרופאת המשפחה שלך ודברי איתה איך מאבחנים אם זה פיזי ובקשי ממנה להפנות אותך לרופא מומחה דרך קופת החולים שלך... בנוסף יש מספרי טלפון לעזרה נפשית שהם יכולים לעזור לך ואולי גם להפנות אותך לעובדים סוציאלים או פסיכולוגים (למשל סטודנטים המתמחים בפסיכולוגיה) התורמים שעות התנדבות... שתדעי שרבות זה תלוי בגישתך לחיים... על כל דבר מבאס שקורה לך...תחשבי על החצי המלאה של הכוס... תצחקי המון בהומור על כל הדברים שמעצבנים אותך ותחייכי לעצמך (גם אם מאולץ)-באמת, מחקרים הראו שזה פועל פיזית כמו צחוק אמיתי....בסופו של דבר זה גם יגרום לך לצחוק טבעי... תנסי גם לדבר עם חברותיך על המצב...אולי את פשוט צריכה להתרחק קצת מהכל ולחשוב.... אם יש לך חברה שגרה קצת רחוק תפסי תיק וסעי אליה לאיזה יום יומים...להרגיש שאת מתרחקת מהכל לכמה זמן כדי שתכלי לחשוב ביותר בהירות בכל אופן קטנטנה87, אני כאן בשביל לתת תמיכה עד כמה שאוכל....גם אם זה רק להקשיב... את מוזמנת לשלוח לי גם מסר כל פעם שבא לך רק לדבר... בהצלחה חמודה ותלכי לרופאת משפחה... גם תנסי למצוא עבודה או תעסוקה התנדבותית....כל היום לשבת בבית בלי מסגרת יכול לגרום לך לחוש שאין לך כיוון והימים סתם מתבזבזים
בגבגית 10

JudyWn

New member
קטנטנה

אני מבינה שאת בת 18, כך שעוד מעט את צריכה להתגייס.
מתי תאריך הגיוס שלך? אם זה משהו רחוק, אני ממליצה לך לנסות לחפש עבודה באזור (אפילו משהו פשוט כמו להוציא כלבים או להיות מוכרת בחנות) - העיקר לא לשבת ב
ולתת להורים שלך לעלות לך על העצבים, כי נראה לי שזה מה שמדרדר את המצב עוד יותר. אם אין לך הרבה זמן עד הגיוס, אני מציעה שתנסי לצאת מהבית למשך כמה שעות כל יום - לכי לטייל ברגל, תתנדבי במתנ"ס או כל דבר אחר שיגרום לך לנקות את הראש לכמה שעות והישאר באווירה חיובית

וולוול

New member
תפני אלי...

ואני לא צוחק, כי אני כבר הרבה זמן לא בדיוק מחייך, אני בערך באותו מצב שלך רק קצת יותר מפוכח, ואני חושב שנוכל לעזור האחד לשניה... אם תביני שאני רציני, תפני במסרים

למעלה