די! נשבר לי! אני הולכ תלהודיע לאבא שאנחנו עושים אינטרנט מהיר לאלתר!!!!!!
N natalyp New member 10/12/02 #1 די! נשבר לי! אני הולכ תלהודיע לאבא שאנחנו עושים אינטרנט מהיר לאלתר!!!!!!
N natalyp New member 10/12/02 #4 זה פשוט בלתי אפשרי ככה!!!!! התחרות הזאת תהיה נורמלית רק כשתעבור למתכונת חדשה. ויפה שעה אחת קודם
א אורב לנוער New member 10/12/02 #8 אולי אם היא הייתה הצ´אט... והשאלות- תשובות היו באות באופן מיידי... אבל טוב גם ככה, אני לא התכוונתי להעיר בצורה רעה...
אולי אם היא הייתה הצ´אט... והשאלות- תשובות היו באות באופן מיידי... אבל טוב גם ככה, אני לא התכוונתי להעיר בצורה רעה...
S swirrrly New member 10/12/02 #9 וואלה בצ´אט! ../images/Emo118.gif רעיון טוב!! במקום בפורום, כשזה טוען המון זמן, או להסתרבל עם מסרים, בצ´אט זה הרעיון הכי טוב גאון!!!!!!!
וואלה בצ´אט! ../images/Emo118.gif רעיון טוב!! במקום בפורום, כשזה טוען המון זמן, או להסתרבל עם מסרים, בצ´אט זה הרעיון הכי טוב גאון!!!!!!!
ד דRדכוסי New member 10/12/02 #7 מודעים לבעיה ובגלל זה שלחתי לאיש החידות מסר שהתחרות הזאת היא לא תחרות ידע אלא תחרות בין סוגי המחשב והוא העאלה לדיון (זה לזכותו יאמר) את הסוגיה והתייעץ איתנו איך לפתור את הבעיה ואיך לתת לקודם הזדמנות שווה (ראו כמה שרשורים למטה)
מודעים לבעיה ובגלל זה שלחתי לאיש החידות מסר שהתחרות הזאת היא לא תחרות ידע אלא תחרות בין סוגי המחשב והוא העאלה לדיון (זה לזכותו יאמר) את הסוגיה והתייעץ איתנו איך לפתור את הבעיה ואיך לתת לקודם הזדמנות שווה (ראו כמה שרשורים למטה)
N natalyp New member 10/12/02 #10 אם פנית אלי.... אני יודעת..... קרא שם את הצעתי (המצוינת!!!!) חחחחחח
J Jelly Beans New member 10/12/02 #5 איזה מוזר.. ../images/Emo60.gif אתמול בעשר בערך המחשב גסס.. לא נפתח כלום! היום גם כן! התקשרתי למת"ב.. וגיליתי שהמהירות היא 2 וזה אמור להיות 90 מביאים לי מחר טכנאי =/ אבל לפני 20 דקות.. פתאום המחשב.. פעל! זה היה מוזר.. לפחות מחר יתקנו את זה לתמיד =/
איזה מוזר.. ../images/Emo60.gif אתמול בעשר בערך המחשב גסס.. לא נפתח כלום! היום גם כן! התקשרתי למת"ב.. וגיליתי שהמהירות היא 2 וזה אמור להיות 90 מביאים לי מחר טכנאי =/ אבל לפני 20 דקות.. פתאום המחשב.. פעל! זה היה מוזר.. לפחות מחר יתקנו את זה לתמיד =/