די!!! נמאס!!!

די!!! נמאס!!!

כולנו אוהבים את נטליה פה... אז מה יוצא לכם מזה שאתם מגיבים להודעות ויורדים על אחרים אם גם ככה הם עונים ויורדים עליה יותר???פשוט די!!!! פיקה פיקה! תיזהר לדבר על מאריה! יש לך מה להגיד? יופי כי זה לא מעניין! אל תבוא לפורומים אחרים ותרד עליהם בגלל שהם לא אוהבים את נטליה או משהו... די להתנהג כמו ילדים קטנים ולהתחיל מריבות!!! העיניין הזה סגור! אל תתקרבו לשם אם כוונתכם היא לריב!!! שירה כדאי שתדאגי להם פה... הם גורמים מהומות בפורום מאריה קארי!!! (לא כולם, שניים מהם) אז תירגעו... וגם לדעתי נטליה יותר יפה אבל לא צריך לריב איתם!!! על טעם וריח-אין להתווכח!! שירה- לטיפולך!

shirakl

New member
זה לא לטיפולי ולא עניין שלי...

מה שקורה בפורומים אחרים אינו ענייני והוא לטיפולם של מנהלי הפורומים המדוברים בלבד. אם הם ימצאו לנכון להרחיק את אותם כותבים מן הפורום שלהם יהיה זה עניין בין המנהלים הללו ובין הגולשים הללו. אני דואגת לסדר ולאורח החיים השלו של הפורום הזה (וכמובן של שני הפורומים האחרים שבניהולי) בלבד ולא מתערבת בענייניהם של מנהלים אחרים ושל פורומים אחרים. כן, בהחלט כדאי שתשמרו על שפה נקיה ושלא תלכו להציף פורומים אחרים בדיבורים על נטליה, שכן לשם כך נועד הפורום הזה (וגם במקרה של הפורום הזה - לא הצפות, אלא דיונים ענייניים) על מנת שנוכל לעזור ולשמור על אורח חיים שלו גם בפורומים אחרים ונוכל לאפשר לחבריהם להנות מהפורום שלהם, כמו שאנחנו מעוניינים להנות מהפורום שלנו. תזכרו שעבודתו של מנהל היא קשה והדבר האחרון שהוא צריך זה בלאגנים שגורמים לו חברי פורומים אחרים שהוא לא מכיר. תשתדלו להקל על עמיתיכם בתפוז על מנת שכולנו נוכל להנות
מקווה שסיפקתי את כל המרוגזים בתשובתי זו ומקווה שתצליחו להקפיד על הדברים שביקשתי מכם. כאן תמה התערבותי בנושא זה

shirakl

New member
זה לא בולשיט, ככה זה...

כמו שלא הייתי מצפה שמנהלים אחרים יתערבו בענייני הפורום שלי, אני לא מתכוונת להתערב בענייני פורומים אחרים
ביקשתי מכולם שיפסיקו, ואם המנהל של פורום מריה קארי יפנה אלי אני כמובן אעזור לו כמיטב יכולתי, אבל הוא לא פנה, ועל כן כנראה לא זקוק לעזרתי או לעזרתו של אף אחד אחר

smadi19

New member
אני אישית מאוד אוהבת את מריה אבל...

כל מי שמעריץ אמיתי של נטליה שהיא בעדיפות ראשונה כמובן עם כל הכבוד למאריה צריך להגן על נטליה

עם כל הכבוד לך חמודה...

אם את לא יודעת על מה את מדברת פשוט תהיי בשקט! תראי שירשורים שיש שם על נטליה ותראי שהגנתי עליה פשוט אני לא הולכת לקלל זמרת שגם אותה אני אוהבת ולריב איתם שזה הפורום שלהם כמו שפיקה פיקה הנטוש עשה... אמרתי להם שלדעתי נטליה יותר יפה ועל טעם וריח אין להתווכח ושנטליה כן שרה יפה וכל מה שאני חושבת עליה... זה שיש אנשים חסרי חיים ושחסר להם אקשן פה ובאים לפורום של נטליה... אז מצבם בכי רע.... אבל זה לא הפאקינג בעיה שלי טוב??? אז שוב- פעם הבאה שאת לא יודעת מה את אומרת... ששששששששששששששש......!!! צ'או

smadi19

New member
להיות בשקט תגידי לאמא שלך מותק.....

שעשתה טעות והביאה אותך לעולם אץ לא מעריצה של נטליה את סתם אחת שאין לה חיים אם את מדברת ככה ובקשר למאריה קארי............. היא על הזין שלי

זאתי עם הבעיות בהבנת הנקרא!

אמרתי שאם את לא יודעת על מה את מדברת אז תהיי בשקט!!! תעשי טובה וכנסי תראי מה כתבתי!!! זה הפורום של מאריה ופיקה בא וקילל אותם... זה היה אחרי שאיזה מטומטמת נכנסה לעשות "מחקר" וגם ירדה על מאריה ורק חיכתה שיהיה פיצוץ ושיציפו את הפורום בקללות... (ובהודעות שלהם הם רשמו כמה שהם אוהבים את נטליה... עוד סיבה לרדת עליהם! הרי זה לא שיש להם משהו נגד נטליה זה רק כדי לעצבן אתכם!! אז די!!) אתם לא אוהבים את מאריה אז פשוט למה להיכנס לשם??? זה פשוט חוסר חיים! ואני לא מעריצה של נטליה??? מאמי אני פה הרבה לפנייך! ותהיי בטוחה שאני אהיה פה הרבה אחרייך!!! זה שאני גרה בחו"ל ואין לי מה לכתוב פה כל כך כי אין כאן חדשות עליה כמו בארץ זה לא אומר שאני לא מעריצה שלה... אני פה כל יום קוראת את ההודעות החדשות אז תעשי טובה ותורידי פרופיל ות'טון המתנשא שלך מעליי- ומהר!!! טוב רואים כמה שהפורום הדרדר ואפשר לכתוב באיזה שפה שרוצים... אז תתחילי להירגע לפני שירגיעו אותך המנהלים... וההודעה הקודמת לא נכתבה בטון של לריב איתך כי אני לא חסרת חיים וזה לא ממש בראש שלי לריב עם אנשים באינטרנט או וואטאבר... במיוחד כשאנחנו אוהבים את אותם זמרים\זמרות... אז מקווה שהבנת אותי הפעם
צ'או..

סולחת ובואי אני אסביר לך...

כשאני בפורום של מאריה אז כולם מן הסתם מעריצים של מאריה נכון? וכשבא פיקה ויורד על מאריה, הם יורדים על נטליה... ולי לא נוח כי אני חולה עליה ומתה עליה ואז אני לא יכולה להגיד כלום כי זה הפורום של מאריה...ואני גם אוהבת את מאריה... או שהם יורדים על בריטני... וזה לא שהם חסרי חיים וסתם ככה משעמם להם ובא להם לרדת על זמרים... (טוב אולי רק ג'יי לו אבל יש להם סיבה) הם יורדים על זמרים שאתם אוהבים כדי לעצבן אתכם, לא בגלל שהם שונאים אותם... וגם, זה לא ממש מחמיא לרמה של הפורום שאתם הולכים ומקללים בפורומים אחרים... בסוף תהיה שם מלחמה כמו בפורום ג'ניפר לופז ומאריה קארי... הבנת? זה מה שאני לא רוצה... אז אני בעד שכל מנהל ירגיע את הגולשים של הפורום שהוא מנהל וזה מה שביקשתי משירה אבל המשימה קשה מידי עבורה אז אני כבר מוותרת... וואי אני מתחילה להתגעגע לקרין... לפחות היא מקשיבה לגולשים... צ'או במבינו'ס...

קרלוצה

New member
אני בהחלט מבינה אותך........

זה באמת לא בסדר להכנס לפורום של מעריצים ולרדת על השחקנית או כל דבר אחר כדי לעשות דווקא
אם מישהו לא אוהב שלא ייכנס לפורום, הפורומים מיודעדים לדיבורים נעימים ונחמדים על השחקנים ולא ירידות והעלבות, שכן זה פוגע גם בחברי הפורום, אבל מה שאני לא מבינה זה למה לפתוח את הנושא בפורום הזה, של נטליה אוריירו??? תפתחי את העיניין בפורום של מריה.... מה, זה בגלל שפיקה אוהב את נטליה ונמצא בפורום הזה?? מה שאני בעצם אומרת, זה שאם יש לך בעייה עם פיקה או עם המנהלת, תעשי את זה במסרים או בכל דרך אחרת שהיא אישית......כי לפתוח את זה בפורום זה סתם גורם לאנשים אחרים להתערב ומחמם אנשים אחרים כשזה בכלל לא נוגע להם!! מבינה?

קרלוצה

New member
ועוד דבר......

כאן זה לא גן, אין דבר כזה שמנהלת תדאג לחברים שנמצאים בפורום שלה, ושתדאג שלא יעשו בעיות בפורומים אחרים! שירה יכולה לדאוג אך ורק למה שקורא בפורום שלה.....ואם הם יעשו בעיות בפורום "נטליה אוריירו" אז היא תוכל לטפל בהם, אבל כל עוד הם לא עושים כלום בפורום הזה....אין לה מה לעשות בנושא!!! זה כמו שלדוגמא בפורום שאני מנהלת אני יכולה לחסום את יוסי כי הוא עושה בעיות אבל הוא יכול להכנס לפורום נטליה אוריירו ולא לעשות בעיות... אז נראה לך הגיוני שאני יבוא לשירה בטענות ולהגיד לה שתדאג לחבר'ה שלה כי הם מעצבנים בפורום שלי? ברוווווור שלא!! אם פיקה מפריע ומציק בפורום מריה קארי, אז את צריכה לפנות למנהל/ת פורום שלה לא למנהלת של של נטליה אוריירו!!!

shirakl

New member
תודה דנוש יקירתי על העזרה ../images/Emo24.gif

ואם תקראו קצת למעלה תראו שבדיוק זה מה שאני עצמי ניסיתי להסביר... אני אפילו לא גולשת בפורום מריה קארי, לא קיבלתי פניה ממנהל/ת הפורום הזה, ומלבד דברים מאוד מעורפלים ששמעתי כאן, אני אפילו לא יודעת במה מדובר. זה לא עניין שלי, וכשקיבלתי לידי את תפקיד ניהול הפורום ידעתי שעלי לדאוג לסדר כאן. אולם, אין לי אחריות בכל הנוגע לפורומים אחרים, אלא אם כן יבקשו ממני לעזור. כמו כן, אכן כמו שאמרה דנה, אם יש למישהו בעיה ניתן לפנות אלי במסרים אישיים ולפתוח את הנושא על גבי הפורום זו דרך גרועה ביותר שמפרה את שלוות חיינו. זוהי הפעם האחרונה שאקבל ריבים על גבי הפורום. בפעם הבאה הויכוח ימחק ואני אשלח מסר למעלה ההודעה כדי שידבר איתי בנושא במסרים אישיים. וכמובן, הכי חשוב הוא שאתם כגולשים לא תתקפו אחד את השני ולא תעירו אחד לשני בנושאים הקשורים לסדר, לשפה, לצורת דיבור ולמותר ואסור. לצורך העניין הזה קיימים המנהלים. לכל פורום יש את המנהל שלו שעובד קשה ביותר כדי שגולשי הפורום יהנו במידה המירבית. אתם תתמקדו בלהנות מהפורום, ואני אעשה את העבודה של "מאחורי הקלעים" ואדאג לשמירת הכללים והחוקים במידת הצורך.

shirakl

New member
תגידי שירן יקירתי ../images/Emo24.gif

מה את רוצה שאני אעשה
אקים מהומות בפורום
אקלקל לכולנו את השלווה
אז לא, אין לי שום כוונה להקים כאן מהומות והמקסימום שאני יכולה לעשות כמישהי שלא מעורבת במה שקורה בפורום מריה קארי זה לכתוב הודעה בנוסח זה שכתבתי למעלה בה אני מבקשת להרגיע את הרוחות ולהימנע מפעולות כגון אלה בעתיד. אם את לא מעריכה את העבודה שלי, טוענת שאני לא קשובה אל הגולשים ולא מסוגלת להבין שאני עושה כמיטב יכולתי - אולי באמת כדאי שתפני להנהלת הפורומים ותבקשי להחזיר את קרין
אל תשכחי כמובן להסביר להם את הסיבה שבגללה את כועסת עלי - אולי כשתקבלי מהם את אותה תגובה כמו זאת שאני (ובהמשך גם דנה) נתנו לך, אז היא תספק אותך

smadi19

New member
;שירנושקה או איך שקוראים לך כנסי...

דבר אחד שיהיה ברור אין לי כוונה לריב ובטח לא עם מעריצים של נטליה ודבר שני זה שאת יותר וותיקה מימני כאן זה לא אומר כלום לגבי הערצה שלך לנטליה תאמיני לי שאני בספק גדול אם יש מעריצות שרופות כל כך כמו שאני על נטליה וכל מי שמכיר אותי יכול להגיד את זה ודבר שלישי ואחרון אין לי שום דבר נגד מאריה קארי ההפך אני חושבת שהיא זמרת גדולה ולאף אחד בעולם אין קול ברמה שלה אבל.... כאשר זה נוגע לנטליה לא איכפת לי מכלום (גם לא ממאריה) אז עכשיו אני מקווה שאת מבינה אותי ושוב אני אומרת אין לי כוונות לריב ובטח לא עם מעריצים של נטליה שאני מזדהה איתם

אוקיי אחד אחד...

נתחיל מקרלוצה- הגבתי לפיקה פה דווקא בגלל שאני לא רוצה שיהיו ריבים. אני לא רוצה שפורום מאריה ופורום נטי יסתכסכו כמו עם ג'ניפר לופז. וזה לא נעים לי שפיקה יורד על מאריה שם ושכדי לעצבן אותו הם יורדים על נטליה (וזה הכי פוגע כי היא הכי חשובה לי!) וגם כדי לא לגרום לפורום מאריה להיכנס לפה לרדת על נטי (למרות שאני בספק...) והכל בגלל שמעריצה של בריטני (וגם של נטי...) שרגילה בפורום שלה למריבות באה להתסיס את פורום מאריה ועוד בלי בושה מזכירה שהיא אוהבת את נטליה... "כאילו" היא לא מתכוונת לריב... ומשם התחיל הסיכסוך... ואז פיקה התערב... הבנת מאמי? שירה- (ועדיין לקרלוצה...) בגלל שאני נורא אוהבת את נטליה אני אומרת לך את זה כי אם עוד גולשים ימשיכו עם הויכוחים האלה הפורום שלנו יכול לקרוס וזה הדבר שאני הכי לא רוצה שיקרה! שיבואו לכאן כל מיני טיפוסים בכוונה להתסיס... מצטערת אם לא הבנת נכון... ובקשר לקרין... זה בכלל שאני מכירה אותה אישית והיא בהחלט חסרה כאן... (אבל עזבי...) ולסמדי- אני בטוחה שגם את חולה על נטליה ואני לא חושבת שאני יותר מעריצה ממך אלא אמרתי שאני פה יותר זמן ממך (כי טענת שאני לא מעריצה של נטליה כשבאותו זמן אני רק ניסיתי לשמור על הסדר כי אני לא רוצה שיקרה לפורום של נטי מה שקרה לו פעם קודמת) אז אני באמת מצטערת אם נשמעתי תוקפנית, זה הכל מאהבה ומאיכפתיות ודאגה... אז מצטערת... ופיקה.... בקשה תרגיע את הרוחות... אני לא מבקשת הרבה... כי בסוף פשוט יווצר מצב שאני לא איכנס לאף אחד מהפורומים שאני אוהבת... (נטי ומאריה...
) אז קבלו

smadi19

New member
סבבה הבנתי אותך ואין לך מה להיצטער;

הכל חפיייייייייייף מה שחשוב זה שבסופו של דבר כולנו מעריצי נטי ואוהבים אותה מאוד

קרלוצה

New member
זה נראה כאילו

לא הבנת כלום ממה שכתבתי אז לא חשוב, אין טעם להסביר שוב
ועכשיו את בכלל מדברת על משהו שעדיין לא קרה ושאת מפחדת שיקרה.....ושוב פעם את לא צריכה לעשות את זה דרך הפורום אלא במסרים לשירה או לפיקה....

זה נראה כאילו....

את לא הבנת כלום ממה שאמרתי! טוב אני לא מורה להבנת הנקרא... את גיל 7 עברתי מלפני שנים... את לא הבנת כלום ממה שכתבתי אז אני מציעה לך לקרוא את ההודעה שלך שוב ולאחר מכן את שלי, שוב... כי באמת אין טעם להסביר שוב אם את לא הבנת מה שכתבתי בעברית הכי פשוטה שיש... יום טוב לך

ושירה דרלינג...

זה יהיה נחמד מצידך אם לא תפני אליי בגינונים... אחרי הכל זה רק פורום..... בה ביי

למעלה