די!!! נמאס!!!

yearak

New member
די!!! נמאס!!!

חברי הפורום (ובעיקר חברות) - די כבר!!! די לכתוב הודעות כמה כל אחד מכם יהיה מושלם לתפקיד בסרט. אף במאי לא הולך לעבור בפורום הזה בקרוב ולבחור אחד מכם ע ל פי ``כישוריו`` שמוצגים בהודעות. תראו כמה בתים כבר בזבזתם על הנושא!!! ועוד משהו - כיוון שאף אחד מכם לא אנגלי אין לכם סיכוי לשחק באחד הסרטים. `שכחו מזה! יחי הסוף להודעות ``אני מושלמ/ת לשחק את הארי/הרמיוני/רון (מחק את המיותר)``

yearak

New member
ועוד משהו

איפ-טיפ נראה לי שאת הבת הכי נורמלית בפורום הזה, היחידה שלא משחקת את עצמה כדי לעשות רושם. ואגב, אני בת!!! די לכתוב כל הזמן ``הוא צודק/טועה``

אני מושלמת לשחק את

הארנב של לבנדר. נו באמת! יערה צודקת. די להציף את הפורום בהודעות מטופשות שכאלה. דבר שני- אני מניחה שאחרי כמה פעמים מבינים שאת בת. כולם לדעת! yearak היא בת, הייתה בת ותישאר בת [למרות שעל זה אני לא שמה..] ומי שלא קלט את זה אז הוא בבעיה חמורה מאוד. תמר דינור

Mixus

New member
מה באמת?

את מושלמת לשחק את הארנב של לוונר? היית מתה! אני הכי מתאים! יש לי מבטא של ארנב, ואני נורא דומה, ואני נורא חכם... ככה בערך-אתן נשמעות-ואני לא אומר נשמעים, אלא נשמעות-כי הבנים לא לקחו חלק בזה-וטוב שכך!

סליחה?

אני הרבה יותר מתאימה! אני הוא כל כך דומים שאני כבר חושבת שיש ביננו קשר דם! אני הרבה יותר מתאימה לשחק אותו... אז סגרנו עם הנושא המטופש הזה? תמר דינור

Mixus

New member
לא נכון!

אני הרבה הרבה יותר מתאים! כמו שאמרתי לך, יש לי מבטא של ארנב,ואין לי בעיה לזייף מבטא של ארנבת.. ואני נורא חכם!-ואני לא משוויץ!-בעצם-אני כן משוויץ!-תישאלו את החברים שלי...ואני גם נורא דומה לו! ככה-ככה בדיוק אתן נשמעות! ולי נמאס מהודעות כאלה-אז אני מקווה שגם לכן!

מה פתאום?

שלי ימאס להתווכח כמו טפשה על היותי השחקנית המושלמת כדי לשחק את הארנב של לבנדר ולמלא את הפורום בהודעות טיפשיות כאלו? מה פתאום!! תמר דינור

Hermione

New member
נראה לי שהבנו את הפואנטה...

וחוץ מזה, אני פשוט הארנב של לבנדר מלידה...

yearak

New member
את יכולה להיות הארנב-

הוא מת.... אני אהיה הרמס - הינשוף של פרסי. אני מכירה אותו אישית - אז לא תהיה לי בעיה לחקות אותו - אנחנו גם דומים כמו שתי טיפות מים (מה, רק לכם מותר לפרסם הודעות טיפשיות? גם אני רוצה!!!)

Prongs

New member
...

את כבר פירסמת הודעות טיפשיות כבר בהתחלה על הרמיוני. בדיחה, על תקחי קשה. Prongs

yearak

New member
את לא שמה מה? <פרצוף נעלב>

לא סתם- תודה על התמיכה ותודה על העניין של הבהרת מיני. לכמה אנשים יש כאן בעיות קריאה. יחי תמר!!!

רחלי!

New member
תשובה

אני שלחתי את ההודעה שאני מתאימה להיות הרמיוני רק כי hermione אמרה שהיא מתאימה... לא דמיינתי אפילו שאני אקבל כ``כ הרבה תגובות... לפי מה שטיפטיפ ומיקסוס אמרו עכשיו (הארנב של לוונדר) זה באמת נראה דיי טיפשי...

למעלה