די,נמאס לי!!!

די,נמאס לי!!!

אוווווף אין לי כוח יותר!!! לא בא לי להישאר פה!! כמה אפשר
הייתי היום ב7 חברות כ"א(אולי יותר),ולכולם אין כלום,אפילו לא משהו זמני,
וכולם אומרים לי שהם ייצרו איתי קשר במידה ויהיה,נמאס לי,כמה אפשר לשבת בבית?
ואמא שלי כל הזמן חושבת שאני לא מחפשת עבודה,ונמאס לי,היא לא יודעת שאין כלום,וכמה שאני אומרת לה שאין כלום ושאני אפילו מחפשת דרך האינטרנט. אוווווף בא לי לעוף מהמדינה המזורגגת הזאת ולא לחזור לפה יותר.

מראשון

כן אני יודעת שיש מלא אתרים של חיפוש עבודה,ונכנסתי לרובם ולא מצאתי כלום

PinkWin

New member
לדעתי

אל תסמכי על חברות כ"א...... עדיף שתפני לבד למקומות בלי קשר לכ"א..... רק אם חושבים שאת תתאימי הם יצרו קשר,ככה בלעדיהם את שולחת לבד ק"וח או פונה ותאמיני לי שהם יחזרו אליך ויקבעו איתך ראיון. וזה מנסיון אישי.יש הרבה מקומות שפנו אליי בלי קשר לכ"א.וכשהלכתי אליהם(כ"א) חלק אמרו שאני לא יכולה לעבוד בעבודה הזו כי אין לי את כל הנתונים. בקיצור תגידי מה מעניין אותך ואני אעזור לך לחפש. =] בהצלחה

אמ..קודם תשובה לצומיש...

אני עדייין עובדת בהיכל התרבות,אבל זה לא מספיק,משום מה הבוסית המגעילה שלי נתנה לי החודש כולה 2 משמרות.. אני מחפשת עבודה יותר מכניסה מבחינה כלכלית, ולPinkWin במשך השנה וקצת שאני משוחררת שלחתי נראה לי מעל 100 פקסים,ואף אחד לא הועיל בטובו לענות לי תשובה חיובית או שלילית.
ואני מחפשת משהו פקידותי (עדיף) אבל אם יש משהו אחר גם טוב...

אורי-

New member
היום כח אדם זה המקום לחפש עבודה

אולי לנו זה לא טוב - אבל למעסיקים זה מצויין. חלקם מסמיכים את חברות האדם לגיוס והשמה של עובדים , שאחר כך יהפכו לעובדי אותה חברה. חלק מהמעסיקים לוקחים עובדים , לפעמים מעבירים אותם קורס , ומחתימים אותם על חוזה - אבל רק אחרי תקופה בת כמה חודשים עוברים מכ"א אל החברה עצמה. יש משרות "זמניות" שיכולות להמשך גם שנה ואף יותר. בנוסף תמיד יש ספירות מלאי / תגבור משרדים וכו'. מה שכן , הרבה עבודות זמניות מצריכות הגעה עצמאית - ואם אין לך איך להתנייד , אולי מלכתחילה לא הציעו לך כמה משרות. אני אישית , ועוד רבים אחרים , קיבלתי את העבודה הנוכחית דרך כח אדם - שלחתי קורות חיים בין היתר אל חברת כח האדם , קיבלתי טלפון והזמנה לראיון , ב10 בבוקר הייתי בראיון וב 11 כבר התחלתי חפיפה לגבי מקום העבודה. א-ב-ל אם לא הייתי נייד ועצמאי - לא הייתי יכול לבוא בקלות לעבודה הזו , וגם עבודות אחרות לא היו רלוונטיות. דבר נוסף שמצמצם לי אפשרויות - אני לא יכול להתחייב כי באוקטובר אני הופך לסטודנט , ועוד לא יודע מה יהיה איתי ואיך עבודה תשתלב. מעדיף לא להיות מחוייב ולהתאים עבודה ללימודים ולא להפך.

הדס100

New member
את רוצה ללוות טיולים? אני עובדת בזה

ויש המון המון המון עבודה, והכסף טוב.

צומיש

New member
יעלי...

תיכנסי לפורום "מחפשי עבודה" יש שם רשימה של כל האתרים לחיפוש עבודה תעברי על שקמה, גל גפן, ידיעות אחרונות וכו'. תנסי להפעיל כל קומבינה אפשרית... אני יודעת שקשה אבל מה לעשות ב"הבוסים" נזכרים בך אחרי קרוב לחודשיים ... בכל מקרה אם תרצי אני יכולה להפנות אלייך את כל מי שיצלצל אלי כי אני לא זקוקה לעבודה נוספת... אבל תשלחי לי במסר את הפון שלך
כמו חן אם את חתומה על חוזה בהיכל תבדקי לכמה משמרות התחייבו ואם יש הרעת תנאים את יכולה לתבוע אותם..
בכל מקרה המון בהצלחה...
אהה וראיתי שמחפשים מוכרות בעיר בחנונויות בגדים... רק את צריכה לקקמבן לעצמך איזה ניסיון בחנות שנסגרה

למעלה