די!! נמאס לי!!!

mya 6

New member
די!! נמאס לי!!!

עבר בסך הכול שבוע וכבר קשה לי!! או.קי: אני מכריזה על שירשור- מה לדעתכם יקרה בעונה הבאה?? אז אני אתחיל: לדעתי היוצרים עוד יפתיעו אותו ואית´ן ובריאן יהיו ביחד. ג´סטין ומייקל יהיו ביחד, ואמט וטד היו ביחד.. ואם גאס ילך לגן אז בטח הילדים יציקו לו או משהו.. זה הכול לבינתיים..

maayan15

New member
אוייי....אני רוצ בריאן ואית´ן!!

ומייקל וג´סטין...ואז בריאן ירגיש שמשהו חסר לו ויזרוק את הכנר (אית´ן...יקירי, חולה עלייך..אבל לא רוצה אותך ואת בריאן תמיד...רק כמה פעמים..)...ואז הוא יבין שהוא מקנא בקשר של מייקל ו´גסטין והוא יישכב עם ג´סטין ואז הוא יבין שבעצם זה לא ג´סטין שהוא רצה...זה לא מה שהיה חסר לו...שהוא רוצה את מייקל...אבל הוא לא יגיד כלום כי מייקל הוא החבר הכי טוב שלו והוא לא רוצה לאבד את זה...הוא יזרוק את ג´סטין וימשיך בזיוניו החד פעמיים עם הרגשה שונה לגביי מייקל...והילדים בגן... שלא ייתעסקו עם גאס או שהם יתעסקו איתי!
שיהיה ברור לכולם...אני יודעת ששום דבר מזה לא ייקרה....אבל נחמד לחשוב על זה...כלומר...לפחות נחמד לי...
מעיין <שיפית לא יישנה אצלה היום והיא לא מצליחה להבין למה?...לא לדבר על זה שנדפקו לה (יענו לי) כל התוכניות ואני יהיה היום בבית...>

הילה ר

New member
לא!

מייקל ובריאן לא צריכים להיות ביחד. כל המערכת יחסים בנויה מזה שמייקל אוהב את בריאן , בריאן יודע שמייקל אוהב אותו , אבל זה לא מזיז לו. מייקל ואית´ן- גם לא הולך. אין קליק. הבן אדם היחיד שעושה לי קליק עם בריאן הוא ג´סטין. הם פשוט טובים ביחד. עוד סיבה שבריאן לא יגיד למייקל שהוא אוהב אותו היא שהוא אוהב את ג´טין, אבל הוא פוחד להגיד לו את זה בקול רם.

maayan15

New member
אי אפשר להגיד ש"לא מזיז לו"

כי זה כן "מזיז לו" פשוט לא מדבר שזה למייקל....ועל הקטע עם ג´סטין אני אבחר לא לאגיב פשוט כי אני עייפה ואין לי כוח לכתוב ואני מדוכאת כי אין לי לאן ללכת היום כי יפית היא כלבה ואני בטוחה שיש לה תירוץ מצוין כי אחרת היא לא הייתה מבריזה לי כי היא אוהבת לבוא אליי אבל בכ"ז משעמם לי!

maayan15

New member
התקשרתי...

היא לא ענתה ואז שלחה לי הודעה ש"אני לא באה אני אסביר מחר" ואני שולחת הודעה "מה מחר???..תסבירי עכשיו! מה קרה?" (ואם יפית מוותרת על לבוא אליי זה בדר"כ משהו רציני..) ואז היא לא ענתה לי!!!!!!....כדיי לה לטובתה האישית שקשורה אותה לכיסא, נעלו אותה בחדר ואיימו עליה עם סכין...כי אם לא...זה הולך לקרות לה...

maayan15

New member
אגב..מה קרה לגב שלך?

תמות יא איש קטן!!..תמות!! מעיין <חוטפת קריזה על האיש שמפרסם את ג´וינט7>

למעלה