די!!! נמאס לי

זהו פורום מאיר אריאל

ולא פורום ריבים בתוך המשפחה. בשביל זה יש מסרים אישיים! מספיק כבר! טינפתם את הפורום הזה לגמרי, ואם נקמתו של מאן דהוא צריכה להגיע - בבקשה שלא יעשה זאת דרכי, כי אני מאסתי במה שמסתובב לי על המרקע. מה ביקשתי? מעט מאיר? קצת נחת ומנוחה מהעולם הרועש שסביבי? ומה שאני מקבל זה ריבים ותגרות אינסוף! יש במות אחרות לדברים שכאלה.. עזבו את הפורום הזה במנוחה. אנא!

תנחומי הכנים אליך

איך שאתה בועט בכל מה שלא מוצא חן בעיניך.. זה פשוט מעורר רחמים. אתה דתי אם אני לא טועה, ובודאי יודע מהו המושג חזרה בתשובה לאשורו. לא רק חילונים חוזרים בתשובה, כי אם כל אדם עד יום מותו! אך איך תוכל להשתפר ולעלות מעלה במדרגות המידות, אם אינך יכול אף לקבל ביקורת ולהכיר בחסרונותיך? זה רק יוביל אותך לאובדנך במדרון התלול. את הרע צריך לראות כדי להלחם בו אבל בודאי גם את ההודעה הזו תפטור בבוז משווע, או אולי אף בהערה ארסית ופוגעת. אין מקרים אבודים בעולם - ואתה ודאי לא אבוד עדיין, אך כדאי שתעלה מהר על הנתיב הנכון לחיים טובים, אחרת תיפול לתהום, ולא בטוח שיהיה מקסיקני שיבוא לעזרתך.

אני לא מרגיש שום צורך

לפרט את נסיוני עם נשים, ולכן אתעלם מההערה על אף שאני לא מבין מה הקשר למה שכתבתי. אני חושב שרואים שאת לא מבינה על מה הטרוניה. או שיש לך בעיות בהבנה פשוטה של הנקרא. רק ביקשתי שלא תעלו את המריבות שלכם כאן, ואני חוזר ומבקש זאת במשנה תוקף! יש לך זכות לומר ככל העולה על רוחך, אך אין לך זכות להכריח אנשים להפוך לקהל המאזינים שלך! אין לי כל עניין במריבות האלה, וגם לא לאחרים בפורום הזה! אנשים כבר מפחדים להעלות כאן את דעותיהם בגלל קבוצת אנשים קטנה שהורסת את הפורום, ואת תורמת לזה רבות! זאת אמרתי ולא אוסיף עוד

עכשיו רק קראתי את המסר

תאמין לי שלא בישלתי שום דבר הכל היה משחק אבל טוב נו מה שתגיד בחסות אין מה לפחד מיובב הוא לא שובב הוא לא שובב

למעלה