די נמאס כבר.......

דור6

New member
די נמאס כבר.......

בשבועיים האחרונים אני עוד הפעם בתקופה לא משהו בכלל מבחינת שטף הדיבור הדבר היותר מטריד הוא שאני בן 22 ואתמול יצאתי למועדון וחששתי להתחיל עם בחורות ובכלל כי לא הייתה לי עדיין חברה הכל נראה לי מוזר כאילו אני לכוד במעין עולם בועה של עצמי בלי חופשיות.....וזה קשה גם אם אני אכיר מישהי אני לא אדע איך להתנהג איתה אני כל כך מסוגר בעצמי מול בחורות חדשות שזה לא ייאמן.יענו ברגע שזה ידידות אין לי בעיה לדבר איתן בכיף בחופשיות אבל עם כל בחורה חדשה שאני רואה אני מפחד שהיא תשים לב לגימגום אני אשכרה שוקל ללכת לפסיכולוג בעניין כי די אני בן 22 אני לא נעשה צעיר יותר.

Impious

New member
אשכרה שוקל ללכת לפסיכולוג?

למה אשכרה? אם אתה חושב שזה יפתור ת'בעיה הספציפית הזאת, לדבר על זה, אז יאללה תלך לפסיכולוג.

לא יודע עד כמה פסיכולוג יעזור

אבל בהחלט,אני מרגיש בדיוק כמוך, קשה ליצור קשר חדש. אבל לא ליפול לעצבות...

פסיכולוג בטוח יעזור לו

להתפטר מ 250 שח תוך חצי שעה.לך תנסה אחי אחרי שתשאר בלי אגורה תחזור לכאן ותכתוב איך היה.או שתבוא אלי בחצי מחיר תספר מה אתה מרגיש.

חגית011

New member
אני חושבת שפסיכולוג יכול לעזור כי..

קודם כל אני תמיד אומרת איזה ישראלי לא צריך פסיכולוג, כולנו צריכים. וגם מה שהבחור תיאר זה עיניין של חוסר בטחון שכמו אצל רובנו (המגמגמים)מתחיל מהפחד של לפתוח את הפה וממשיך בהרבה דברים ותחומים אחרים אז לדעתי אם יש יכולת כלכלית ללכת לפסיכולוג, להזיק זה בטח לא יזיק.

caliban

New member
אחי ....

פסיכולוג לא יעזור לך לא לבעיה הזאת הוא לא הפתרון שלך אני גם הייתי אצל פסיכולוג וזה לא נתן כלום סתם שילמתי המון כסף חבל תחשוב עלזה

די לדעות הקדומות!

אני לא יודע אם פסיכולוג זה מה שהוא צריך במקרה שלו, אבל ישר לפסול את האפשרות הזאת כלאחר יד בלי להבין בכלל את העניין? אתם מתנהגים בדיוק כמו אנשי המערות. ברור שפסיכולוג לא יעשה הוקוס-פוקוס לבחור והוא ילך להתחיל עם כל מה שזז, אבל הדחיפה והייעוץ של איש מקצוע מבין דבר ועניין אולי זה למה שהוא זקוק ע"מ להתחיל בשינוי הנכסף. במקרה כזה פסיכולוג בהחלט יכול להועיל. בכל מקרה, אני מאמין שאין אף אחד שמכיר אותך יותר טוב ממך בעצמך, והכי טוב שתתחיל בשינוי גישה ובשינויים מעשיים מנקודות שאתה רואה לנכון ושיהיו נוחות לך בתור התחלה. אם אחרי הרבה 'חושבים' לא תגיע לשום מסקנה, אולי מה שאתה צריך זה יד מכוונת, את היד הזאת יכול להוות פסיכולוג, חבר טוב, אח\אחות או כל אדם אחר שחשוב לך. בנוגע לפסיכולוג עצמו, נראה לי יש אפשרות של ייעוץ פסיכולוגי מסובסד למחצה דרך הקופה שלך, בכ"א, כדי שתברר אם תחליט ללכת בסוף.

shuky63

New member
אתה כותב בפורום על הקשיים שלך

ביצירת קשרים כבר מספר שנים ונראה שאתה די בפלונטר,אז נראה לי שטפול פסיכולוגי יכול לתת לך דחיפה לצאת מהפלונטר. אני מדבר מנסיון אישי.אני כשהייתי בן 27 הרגשתי בפלונטר עם הגמגום שלי. לא העזתי לדבר בשום מצב ולא ליצור קשרים עם אנשים.הייתי אז באוניברסיטה והיתה אפשרות לטפול מוזל של פסיכולוג מטעם האוניברסיטה.ניסיתי את זה וזה די פתח לי את הפלונטר.בשלב הבא העזתי והלכתי לסדנא לדינמיקה קבוצתית(לא לאנשים מגמגמים אלא לסטודנטים בכלל)נפתחתי עוד יותר יצרתי קשרים חברתיים וגם קשרים עם נשים. בקיצור ,ממליץ לך בחום.לך על זה.

חגית011

New member
שוקי האם יש לך את המייל של...

הקלינאית תקשורת ברברה (לא זוכרת את שם המשפחה), כתבת לי עליה פעם קודמת. אם יש לך איזושהי דרך התקשרות איתה אשמח לקבל. תודה

קבל תגובה...

הפסיכולוג לא יביא לך אומץ להתחיל עם בנות. הוא יעזור לך, אני בטוח, אני לא מזלזל בפתרונות כאלו. הוא יכול לגרום לזה בעזרת פתירת בעיות עם עצמך, אבל זה יקח המון זמן והמון כסף ויתחיל לדבר איתך על כל החיים שלך. כל הבעיות שציינת אלו לא בדיוק בעיות שאינן פתירות, אלו דברים שאתה כן יכול לבחור בהם. אתה רק צריך אומץ. אומץ להתחיל, ואומץ להמשיך משם בלי פחד. טיפ שלי ממני אליך לגבי ענין הלהתחיל, לפני הרבה זמן אני וחבר פגשנו חבר אחר שהוא די "טמבל" אבל התחיל עם בנות בטירוף כמו כלום ולא התבייש. כמו שאמרתי הוא די טמבל, ומרגישים את זה מיד. היינו איתו ערב שלם, הוא התחיל עם מלא בנות, משהו כמו 9-10, ויצא לו טלפון אחד, כל השאר העיפו אותו. אני וחבר שלי די ביישנים והיינו מתחילים עם בנות פעם ב40 שנה, וזה גם אם היינו ממש במצב רוח טוב, או שהסתדרו הנסיבות, או כמובן אחרי כמה כוסות יין או וודקה. אמרנו לעצמנו "אם הטמבל הזה הוציא מ10 בנות שוות טלפון אחד, אז כמה אנחנו נוציא?". עשינו תוכנית. כשהיינו הולכים למקום היינו עושים תורות. פעם אחת הוא מתחיל, פעם אחת אני מתחיל. לא משנה מה התוצאה. העיקר להתחיל. לזרוק משפטים. אחי, זה עובד. היתרון בשיטה היא שאתה חייב להתחיל, זה נותן לך מסגרת, אף אחד לא רוצה לצאת פארש, אז זה עובד. ככה גם אתה מקבל את כל התשובות האפשריות ואת כל אפשרויות הדחייה ולומד איך להתמודד איתן ורואה שהשד הוא לא ממש שד, הוא עשוי סיליקון, הכל פוזות ובסוף כולם אנשים. תפוס לך חבר נורמלי שלא יבאס אותך ועם רעב בעיניים, צאו למסיבה, מקום טוב, ואחד אתה אחד הוא.

דור6

New member
להפך חבר שלי מדרבן אותי

הוא כל הזמן הולך לבחורות אפילו ואומר להן מה את אומרת עליו יענו עלי אבל זה אני שמרגיש כמו ילד בכיתה ד שמכיר חברה כנראה בגלל החוסר ניסיון העניין הוא שאני מרגיש שהחיים שלי נידפקים זתומרת אני מגמגם בינוני יש ימים שזה קל תלוי ביום בשעה בתקופה והרבה בבטחון שאין לי אותו וזה רוב הזמן עם אנשים זרים אני מגמגם מלא...........אני בסרט כל הזמן שאפחת לא תרצה חבר מגמגם כמוני לא משנה שאני נראה טוב(ואמרו ל יאת זה לא פעם בחורות ) חכם ,מצחיק לאללה אשכרה בקורס מתמטיקה אני זה זה שהמרצה "נופל" עליו ומריץ איתי דאחקות אבל בגלל החוסר בטחון כל יציאה שלי מול כל הקורס זה כמה מילים קטנות,ארוזות שלא ישימו לב לגימגום,ודי נמאס לי הגעתי לשלב בחיים של סטופ אני מדשדש באותו שטף פחות או יותר אותו דבר כבר שנתיים אבל הבטחון הוא כמו שהוא היה לי גם לפני שנתיים הלוואי שאני אהיה כמו אבא שלי קצת אדם שהוא מגמגם אבל מצליח מבחינה עסקית ומלא בבטחון שם זין על כווווולללללללללללםםםםםםםם .זה החלום ,לגמגם בכיף ולהכיר מישהי שתרצה את המגמגם הזה שיש לו הרבה יתרונות על לא מגמגמים אבל חסרון די בולט שמשליך לבטחון העצמי......ובקשר לפסיכולוג פעם הייתי בכיתה י יענו לפני 6 שנים הוא אמר לי שחבל"ז על הזמן והכסף למה אני ניתחתי מה הבעיה אצלי אני רק מתבייש ליישם אותה.....יענו המעשים ,התחלות עם בחורות וכו'.....העניין הוא שאני חושש מרגיש חרא כשאני מגמגם כל שיחה וכל משפט אני חושב דיברתי טוב או לא טוב ואם לא טוב אז אני צריך "לפצות " את עצמי בדיבור עוד הפעם עם אותו הבן אדם שגימגמתי יענו להראות שאני מדבר טוב.....לא יודע זו איזושהי דפקה שפיתחתי.........כולם אומרים לי עם הזמן הכל יבוא אבל זה ש-ק-ר אחד גדול כי אני בן 22 כבר ולא הילד בן 16 שעבר את הטיפול של ברברה להפך הזמן פועל לרעתנו אדם חיי פעם אחת......

אחי אין תרופת קסם

ונגיד שהיתה אחת כזו ולא הייתי מגמגם ערב אחד, מה היה קורה בהמשך הקשר??? אם אתה רוצה להתחיל עם בחורה היא חייבת לקבל את זה שאתה אדם מגמגם, אין מה לעשות לכולם יש חסרונות, אחד שמן, אחר קירח, שלישי מגמגם וזה אתה, נעים להכיר, אני לא יודע אם פסיכולוג יעזור אבל עצתי שתתחיל עם קלינאי תקשורת והוא כבר יפנה אותך לפסיכולוג אם תצטרך. אבל בכל מקרה אתה צריך להגיד לעצמך לעזאזל עם כולם אני יודע שקל לדבר וקשה לעשות אבל גם אני באותה הצלחת ככה שאני יודע מה אתה מרגיש. אתה צריך להפנים שאתה צריך לצאת מהבכיינות והקטנוניות של איזה מסכן אני ולהתמודד. אני לא מבין גדול במועדונים כי אני דתי אבל אולי תוכל לבקש מחבר שיתחיל בשבילך ויכיר לך איזו בחורה שתמצא חן בעינייך וככה תחסוך לעצמך את ה"להתחיל" עם בחורה. מקווה שעזרתי. במשפט אחד: זה תלוי בך ולא באף אחד אחר (גם לא פסיכולוג)

למעלה