די נמאס כבר

wonder20

New member
די נמאס כבר

מתי כבר ניפטר מהפרס הזה? והפלגנות הזו ממש פוגעת בנו. די! הגיע הזמן לבצע שינויים במפלגה: 1. להיפטר מפרס כמה שיותר מהר. 2. להפסיק עם הפלגנות והמריבות הפנימיות במפלגה. הגיע הזמן להתחיל את הדרך הארוכה לשלטון. שינוי עוד ישלמו ביוקר על התקרנפותם. ואנחנו, אני מקווה, נחזור לשלטון וב-ג-ד-ו-ל.

rubikon

New member
wonder-איזה תוכנית "גאונית"-אנא קרא

את הודעותי בהמשך הדף-אולי תתחנך-אריק תימרן אתכם בדיוק לנקודה שרצה-זו רק ההתחלה-מבוכה ומבולקה בסיעת מפלגת העבודה. לא צריך כלל לשמוע מה אומרים יריבי העבודה על "המנהיג" שלכם-נו מה שמו של המזוקן הזה[מה הוא מסתיר מאחורי הזקו ה-No Man הזה],אנא תקשיב מה אומרים "חבריו". חה,חה,חה, פרס-אותו אתה רוצה לגרש מהמפלגה-פשוט אמר בשפה דיפלומטית-מצנע ש ק ר ן.

EverMan

New member
פרס לא קרא ולא יקרא למצנע שקרן.

בנתיים מצנע מראה מנהיגות למופת.

rubikon

New member
ענבר חמודי-החלתטה לשעשע אותי

ואת משתתפי הפורום? הרי בפוליטיקה לא אומרים ישירות את המילה הגסה-אומרים אותה בצורה דיפלומטית-ובדיוק את זה עשה פרס-ומה דעתך על הביטויים "המחמיאים" "שמנהיגך" כונה בהם ע'י "חבריו" לסיעה בישיבה היום. שמעתה היום את פואד ברדיו? מאד מעניין-מאד מעניין וגם מאד משעשע.

יוֹאב

New member
ובכן רוביקון...

בפוליטיקה הרי לא אומרים את המילה הגסה ישירות, אז בשביל זה אתה פה... לפרש לנו... פרס ופואד אינם המנהיגים של העבודה יותר. להזכירך, פואד קיבל הזדמנות ולאחריה הודח ברוב מוחץ של חברי מפלגה. זה ברור שפואד ידבר כך, הרי כך גם הוא דיבר לפני הבחירות וגרם נזק רב. מצנע באמת מגלה מנהיגות למופת, ובנוגע למה שאמרת על כך ששרון מוביל את העבודה למצב הזה, אני רק אומר לך, שזהו לא שרון. אלו הם אנשי מפלגת העבודה שהורסים את עצמם עוד ועוד.. ההתאבדות במפלגה החלה כבר מזמן. אולי מצנע יצילח במשימתו אשר לשמה בה.

rubikon

New member
יוֹאבי-כמה אתה צודק-יצר ההרס העצמי

של מפלגת העבודה הוא אחת הטרגדיות הגדולות של הפוליטיקה הישראלית-מפלגתו המפוארת של בן גוריון-מקימת המדינה. הדבר נעוץ בחור המנהיגותי של "השפיצים" של המפלגה. אני חוזר על המנטרה שלי אותה פרסמתי בכמה מהודעותי- הדרך היחידה לחזור להיות כח פוליטי נחשב וחשוב-עליכם להחזיר את פרס-שהוא מנהיג משכמו ומעלה-שיציל את העבודה "מעצמה" ישקם אותה -כפי שעשה זאת מספר פעמים בהצלחה מרובה-בעבר. לאחר שתקומו מהקרשים-שם אתם נמצאים היום-תתחילו לשחק מחדש את משחקי "המנהיגות" הפנימיים שלכם. רק פרס יציל אתכם-לא תחזירו אותו-תהפכו למפלגה שולית לא נחשבת-חסרת כח השפעה -הן פוליטי-והן מוסרי.

יוֹאב

New member
תנאי אחד חסר

כדי שתהיה צודק. פרס הוא מנהיג משכמו ומעלה, גם לדעתי, אולם המהלך של זחילה אל ממשלת אחדות, לא מקובל בעיניי וזהו תנאי ראשון לדעתי להמשך קיומה של מפלגת העבודה הישראלית. פרס, כבר עבר זמנו, ואפילו אני, שנמנתי על תומכיו לאורך כל הדרך (הקצרה שלי, אני בן 23 עוד מעט), הגעתי למסקנה הזו.

wonder20

New member
זה הכול בגלל בן-אליעזר

הוא ומקורביו עם הבוטות שלהם הם גיס חמישי במפלגה. מאז שהאידיוט הזה הופיע פתאום ועלה לגדולה איכשהו במפלגה, הוא רק גרם נזק: הן בגלל הישיבה בממשלה והיציאה הלא מתוזמנת, והן בגלל ההתבטאויות המקוממות שלו לפני הבחירות ובימים אלה. צריך להעיף אותו משם כמה שיותר מהר לפני שיהרוס את המפלגה לגמרי.

rubikon

New member
wonder+יואבי-מה אתם רוצים להיות?

צודקים בעיני עצמכם [לא בעיני] או חכמים? תחליטו-מיצנע=הרס סופי של המפלגה,או פרס=שיקומה והפיכתה לגורם פוליטי חשוב-ואולי אפילו חזרה לשלטון. אלה שתי הברירות-אין יותר, תבחרו.

rubikon

New member
wonder+יואבי-מה אתם רוצים להיות?

צודקים בעיני עצמכם [לא בעיני] או חכמים? תחליטו-מיצנע=הרס סופי של המפלגה,או פרס=שיקומה והפיכתה לגורם פוליטי חשוב-ואולי אפילו חזרה לשלטון. אלה שתי הברירות-אין יותר, תבחרו.

rubikon

New member
ענבר חמוד- אני אומר זאת-זו הערכתי

[ענבר-רק ביננו-שאיש לא ישמע-אתה אישית באמת חמוד בעיני-והסיבה היא לא "ההנהלות" הרבות בהן אתה שולט-הן כלל לא נחשבות בעני-אבל היותך מתנדב ל-מגן דוד אדום-קניתה את עולמך אצלי-ואני מוריד בפניך את הכובע-כל הכבוד.

EverMan

New member
חחחחח , תודה ? ../images/Emo13.gif

אני גם פעיל בנוער העבודה - ואצלי כל אדם שמגדיר עצמו כפעיל מפלגה ועושה זאת בגלל אידיאולוגיה - יש לו כבוד אצלי. אפילו אם המפלגה היא ש"ס או האיחוד הלאומי.

למעלה